Dezgustata de macelul din ring! Moni a suportat cu greu loviturile sangeroase schimbate intre Mayweather si Pacquiao La doua zile dupa "meciul secolului" a aparut un set de fotografii care o infatiseaza pe romancuta Monica Columbeanu, alaturi de milionarul ei si de bogatii lumii, in al doilea rand, la cel mai mare eveniment al anului la nivel mondial. La meciul de box dintre Mayweather si Pacquiao, celebritatile de renume mondial s-au batut pe bilete, desi preturile au ajuns, in unele cazuri, si la jumatate de milion de dolari. Printre starurile de la Hollywood, precum Mark Wahlberg, Clint Eastwood, Denzel Washington, Adrien Brody, Drew Barrymore, Ben Affleck, artisti de top ca Beyonce, Jay-Z sau P. Diddy, miliardari asemenea lui Donald Trump si artisti de top de nivelul lui Beyonce, a noastra Moni Columbeanu, fata simpla de la Bacau care a trecut Oceanul dupa un mariaj profitabil cu Irinel Columbeanu, zambea mandra din al doilea rand, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Trucuri de beauty de la Alina Puscas Insarcinata in patru luni, prezentatoarea emisiunii "Te cunosc de undeva" de la Antena 1 ne-a dezvaluit cateva dintre regulile de frumusete de care tine cont pentru a fi tot timpul in forma. Printre Alina Puscas "odihna si tot ceea ce te poate face fericita sunt cele mai bune trucuri de frumusete", ne-a spus ea. Imi place sa apelez destul de des la gomaj, pentru fata si corp. Pentru ca sunt adepta metodelor cat mai naturale, folosesc pentru asta banala cafea. Mai folosesc si mierea pentru hidratare sau mastile de fructe proaspete. Cred ca am inceput sa ma machiez pe la 16 ani, dar doar cu rimel. Pe la 18 ani, am avut perioada machiajului strident (rade), pe care nu-l recomand, si care consta in fond de ten, eyeshadow, tus, rimel, ruj. Integral pe Unica.ro.

Primele imagini cu fiica printului William si a ducesei de Cambridge Purtand in brate mica printesa regala, ducesa de Cambridge a iesit zambitoare pe scarile maternitatii, sambata, la ora locala 18:15 (20:15, ora Romaniei), si a salutat admiratorii si jurnalistii prezenti in fata spitalului St. Mary. Intr-o declaratie oficiala transmisa presei, ducesa de Cambridge si printul William au multumit angajatilor maternitatii pentru ingrijirea si tratamentul primite, dar si tuturor persoanelor care le-au facut urari. Numele micutei a fost dezvaluit de catre Palatul Kensington: Printesa se va numi Charlotte Elizabeth Diana!Ducesa Catherine si mica printesa regala au parasit maternitatea in aceeasi zi in care s-a nascut fetita, bebelusul fiind al doilea copil al cuplului princiar si al patrulea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, scrie Elle.ro.

Ryan Gosling a mancat, in sfarsit, cereale Ryan Gosling a facut public un filmulet in care apare mancand cereale. Este un omagiu emotionant adus lui Ryan McHenry, care in 2013 a inceput sa posteze o serie de filmulete amuzante pe Vine pe care le-a numit "Ryan Gosling Won't Eat His Cereal". Pe 3 mai, Ryan McHenry, in varsta de 27 de ani, a incetat din viata din cauza unei tumori osoase maligne, iar actorul a tinut sa-i aduca un ultim omagiu. Inima mea este alaturi de familia si prietenii lui Ryan. Ma simt norocos ca am facut parte din viata lui in acest mod extrem de simplu". Clipurile postate de McHenry din 2013 incoace il surprindeau pe Ryan Gosling in diverse filme in timp ce autorul isi apropia mana in care tinea o lingura plina cu cereale de fata actorului. In scurt timp, filmele au devenit virale, iar Ryan Gosling a fost miscat de toata aceasta poveste, scrie Viva.

Tatal Madalinei Manole incinge din nou scandalul cu ginerele lui Ion Manole, tatal Madalinei Manole, nu se poate impaca deloc cu faptul ca nu poate infrumuseta mormantul fetitei lui. De cand Mircea Petru, ginerele sau, a smuls ornamentele puse de el, batranul asteapta ziua in care va merge sa le lipeasca la loc, desi are interdictie. Recuperat aproape complet dupa atacul cerebral soldat cu o semipareza, Ion Manole a petrecut Sarbatorile Pascale la mormantul fiicei lui. A mers zilnic la cimitir, unde i-a aprins lumanari si i-a curatat mormantul. "Mi-am mai revenit acum, merg singur, multumesc lui Dumnezeu, sunt bine. Nici nu-mi vine sa cred ca se implinesc cinci ani de cand fetita mea nu mai e! Merg zilnic la mormant, ce altceva sa fac? Camera ei de acasa e la fel, nu am miscat nimic acolo. E altar!", ne-a declarat Manole cu vocea tremuranda, scrie Libertatea.