SHOW de SHOW! Manelistul a intrat in direct, Simona Gherghe l-a facut "nesimtit si cocalar" pe Babi Minune! Miercuri seara la Acces Direct a fost prezentat un filmulet in care Babi Minune agreseaza un om al strazii. Vedeta Antena 1 l-a intrebat Simona Gherghe pe Babi Minune: "Nu ti-e rusine asa un pic?". Manelistul a replicat: "Nu am umilit pe nimeni. Eu nu amenint, nu injur. Nu am de ce sa-mi cer scuze! Eu am prea multi fani care ma iubesc si nu am de ce sa-mi cer scuze". Simona Gherghe a rabufnit si a spus despre Babi Minune ca "E un nesimtit si un cocalar", potrivit Libertatea.ro.

VedeteFoto: Colaj foto

Adevaratele dimensiuni ale vedetelor. Sunt celebre, frumoase, au milioane de fani in lumea intreaga, poarta cele mai spectaculoase outfit-uri si totusi... Nu au dimensiunile ideale, 90-60-90, insa nimeni nu pare sa tina cont de acest aspect. Iata care sunt dimensiunile unora dintre cele mai frumoase femei: Monica Bellucci 90-61-90 A fost desemnata in repetate randuri cea mai frumoasa femeie din lume, iar italianca superba se apropie foarte mult de dimensiunile ideale. La 50 de ani a reusit sa-si pastreze farmecul, dar si silueta, dupa doua nasteri avute la o varsta destul de inaintata. Beyonce 82-65-105 Artista are forme generoase si se mentine in forma mergand la sala, scrie Viva.ro.

Mircea Badea joaca intr-un nou film. Mircea Badea revine in cinematografe, urmand sa apara in filmul Live ce va fi lansat pe 15 mai. Prezentatorul Antenei 3 va juca alaturi de nume cunoscute ale filmului romanesc precum Rodica Lazar, Tudor Chirila, Crina Tofan, Ioana Blaj, Constantin Chiriac, Adrian Titieni, Doru Ana, Claudiu Bleont si Andrei Hutuleac. Filmul "Live" va fi lansat pe 15 mai in cinematografe si spune povestea unei prezentatoare TV a unei emisiuni de investigatii, scrie Libertatea.ro.

Miley Cyrus si Justin Bieber sunt impreuna? Fantezia lui Miley Cyrus nu are limite atunci cand isi imagineaza scenarii alaturi de alte vedete din showbiz! Ultimul subiect al fanteziilor lui Miley Cyrus este Justin Bieber. Miley Cyrus ar fi de acord sa aiba o relatie cu el numai si numai daca Justin ar accepta sa-i promoveze Fundatia Happy Hippie (si sa poarte un tricoul cu initialele ei!). Prin urmare, Miley a postat pe Instagram o imagine in care Justin i-ar indeplini acest vis. Pentru moment, nu se intampla decat virtual, scrie revista Bravo net.

Prezentatoare de la noi, palmuita la fund in direct! Cine i-a facut asta. Este vorba despre Rocsana Marcu si de colegul ei Razvan Botezatu, care formeaza unul dintre cele mai spontante si mai pline de viata cupluri de prezentatori de televiziune. Simpaticii matinali de la Antena Stars au reusit sa-si binedispuna telespectatorii, miercuri, cu un moment inedit, in care Bote a pedepsit-o pe colega sa cu cateva palme peste fund pentru ca i-a cautat in rucsac, scrie Libertatea.ro.