Dovada ca Prigoana inca o iubeste pe Bahmu! Prigoana s-a trezit, ieri dimineata, cu gandul la sotia lui. Constient ca este ziua ei de nastere, a vrut, ca prima pornire, sa-i faca un cadou si i-a comandat 101 lalele. "Stiu ca azi (n.r. - ieri) este ziua Adrianei, dar nu am avut timp sa-i spun "La multi ani". Am fost pe drumuri, cu avionul. In schimb, dimineata, i-am comandat 101 lalele, sa i le trimit. Dupa ce am primit acasa comanda mi-am adus aminte ca si acum doi ani i-am trimis flori cu soferul si ea le-a aruncat la cosul de gunoi, spunand ca florile nu tin de mancare copiilor", ne-a povestit Prigoana. n consecinta, afaceristul s-a sucit si a pastrat lalelele: "Am si eu casa plina de flori acum!". Si, chiar si asa, Prigoana sustine ca Adriana a primit deja cel mai frumos dar, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Shakira si cei doi copii adorabili l-au sustinut pe Pique A fost un meci de vis pentru Barcelona aseara care a castigat partida cu Bayern Munchen cu un categoric 3-0, luand astfel o optiune aproape decisiva pentru calificarea in finala Ligii Campionilor. Printre zecile de mii de spectatori care au trait bucuria acestui meci s-a aflat si Shakira, sotia fotbalistului Gerard Pique. Aceasta si-a facut aparitia pe stadion insotita de cei doi adorabili copii, Milan si Sasha, in varsta de doar cateva luni. Micutii au fost imbracati in tricourile celor de al Barca si dupa incheierea partidei au ajuns in bratele tatalui lor., un fotbalist de baza in echipa catalana, informeaza Viva.

De ce primul prenume al Printesei Charlotte nu putea fi Diana? Zilele trecute, Ducele si Ducesa de Cambridge au anuntat ca fiica lor se va numi Charlotte Elizabeth Diana. Numele ales a primit binecuvantarea Majestatii Sale si a Printului Charles (acestia au fost consultati inainte de a face anuntul public), este un tribut adus Printului Charles, strabunicii lui Kate ( pe care o chema tot Elizabeth), Majestatii Sale, regina Angliei, si cel mai important dintre toti, mamei lui William, printesa Diana. Elizabeth a fost un nume foarte "votat" de catre fanii familiei regale inca din momentul in care Ducesa a anuntat ca este insarcinata, dar au fost multe speculatii despre faptul ca cei doi vor alege sa ii aduca un tribut printesei Diana, informeaza Glamour.

Ce au facut actorii din "Ally McBeal" dupa terminarea serialului Un cabinet de avocatura din orasul Boston, cu toalete mixte, in care procesele si pledoariile se impleteau cu povestile personajelor a devenit locul perfect pentru aparitia unui serial cult: Ally McBeal. Timp de 5 sezoane, telespectatorii au urmarit cu sufletul la gura serialul in care avocata Ally McBeal se baza mai mult pe sentimente si instinct pentru rezolvarea cazurilor si care isi incheia intotdeauna serile in compania prietenilor pe care ii intalnea in barul in care canta Vonda Shepard. Muzica a avut un rol special in serial, ca si aparitia unor guest-staruri ca: Hayden Panettiere, Robert Downey Jr., James Marsden, Christina Ricci, Anne Heche, Jon Bon Jovi, , Heather Locklear, Barry White, Tina Turner, Macy Gray, Gloria Gaynor, Farrah Fawcett, Jacqueline Bisset, Bruce Willis, Sting, Marcia Cross, Anastacia, Mariah Carey sau Matthew Perry, scrie Viva.

O vrea de iubita, nu de nevasta! Inna n-are mari sanse sa se aseze la casa ei cu americanul Inna are o relatie de mai bine de doi ani cu un renumit fotograf american, John Perez, care insa nu se grabeste sa-i daruiasca vreun inel de logodna si sa o ceara de nevasta. Fara indoiala, Inna este adepta relatiilor de lunga durata, chiar daca acestea au un viitor sau nu. Artista s-a iubit ani buni cu managerul sau, Lucian Stefan, cel care, de altfel, a si lansat-o in lumea muzicala, dar idila lor s-a terminat fara a se oficializa. Ei bine, povestea pare sa se repete. Vedeta are de mai bine de doi ani un al iubit, un renumit fotograf american, John Perez, cu care colaboreaza si pe plan profesional. Nici acesta insa nu se grabeste sa o duca pe romanca noastra in fata altarului, scrie Libertatea.