Primele declaratii ale Corneliei Catanga dupa scandalul de la concertul lui lui Kenny Garrett. Cornelia Catanga explica incidentul de joi seara, cand a urcat pe scena pentru a-l felicita pe americanul Kenny Garrett in timpul concertului de la Sala Radio. Cantareata de muzica de petrecere spune ca a vrut doar sa-l felicite pe celebrul american. Aparitia pe scena de la Sala Radio a Corneliei Catanga a fost indelung comentata de catre cei care au fost la concert. Catanga i-a oferit flori si a intarziat pe scena langa artist. Am urcat pe scena sa-i dau un buchet de flori lui Garret. Am nimerit intr-un moment nepotrivit pentru ca el nu terminase piesa si inca mai avea de cantat, dar a fost politicos. Stia ca nu vad bine si m-a condus la marginea scenei. Am ramas langa pian pentru ca nu pot sa cobor singura de pe scena", a declarat Catanga, conform Libertatea.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Catrinel Menghia, pe covorul rosu, la Cannes. Catrinel Menghia, cunoscuta in lumea filmului drept Catrinel Marlon, a fost prezenta aseara la Cannes, la premiera filmului "Tale of Tales", care ii are in distributie pe Salma Hayek, Vincent Cassel si John C. Reilly. Romanca a reusit sa treaca peste aceasta seara cu brio, facandu-si aparitia pe covorul rosu intr-o rochie argintie, mulata pe corp si accesorizata cu bijuterii Chopard. Protagonista filmului, Salma Hayek, a ales o rochie Alexander McQueen, in stil flamenco, o alegere cat se poate de inspirata, informeaza Viva.ro.

Ce cadou i-a facut Kanye West lui Kim Kardashian, de Ziua Mamei. Poate ca nu stiai pana acum, insa Ziua Mamei - 8 martie la noi - se sarbatoreste diferit pe glob. Multe natiuni, inclusiv Statele Unite ale Americii, celebreaza Ziua Mamei in cel de-al doilea week-end din mai, adica week-end-ul ce tocmai a trecut. Pentru ca zilele trecute Kim Kardashian se plangea pe retelele sociale ca de Ziua Mamei nu va reusi sa le fie alaturi fiicei ei North si sotului Kanye West, rapperul s-a gandit sa-i faca o surpriza de proportii iubitei sale cu forme generoase. Astfel, cu toate ca Kim se afla tocmai in Brazilia, Kanye i-a trimis in dar nu mai putin de doua mii de trandafiri albi, dar si o orchestra privata care sa ii cante piesele ei favorite, scrie Unica.ro.

Noua Bahmu intra in actiune! A descoperit, in sfarsit, ca exista viata si dupa Prigoana. "Sunt mai fericita ca oricand!", striga Bahmu in gura mare. Si-a facut ordine in ganduri, in viata, sustine ca-si vede, in sfarsit, copiii linistiti si este mai hotarata ca niciodata sa-si incheie socotelile cu trecutul: "Nu-mi mai trebuie iubirea lui Prigoana". Satula de scandalurile pe care le-a tot avut cu Prigoana si de tensiunea care mocnea in casa lor de cand se mutase inapoi acolo in incercarea de a-si salva casnicia, de dragul copiilor, Adriana este hotarata sa mearga pana la capat de data aceasta si sa divorteze. Vedeta de televiziune, care locuieste cu baietii ei, radiaza de fericire si spune ca este mai linistita si mai echilibrata ca niciodata, noteaza Libertatea.ro.

Celebritati casatorite cu oameni obisnuiti. De cele mai multe ori, celebritatile de la Hollywood (si nu numai Hollywood) ajung sa isi puna pirostriile intre ele. Cu toate acestea, exista cateva vedete, al caror numar este in continua crestere - ce veste buna pentru fanii lor -, care isi aleg partenerul de viata din randul oamenilor obisnuiti. Vezi galeria in Unica.ro.