Cotabita intra in operatie! Are nevoie de o interventie chirurgicala pentru a putea fi ventilat mecanic in continuare. Au trecut zece zile de cand Gabriel Cotabita se afla in coma, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti si acum trebuie sa suporte o noua interventie chirurgicala. Artistul va fi pregatit pentru traheotomie, o operatie absolut necesara in cazurile de acest gen. Familia lui Gabriel Cotabita va trebui sa-si dea acordul pentru o noua interventie chirurgicala pe care artistul va trebui sa o suporte zilele acestea. "Orice pacient aflat in coma mai mult de o saptamana si ventilat mecanic are nevoie de o traheotomie. Pentru ca sonda de oxigen poate provoca iritatii mari, dupa o saptamana de coma este nevoie de aceasta procedura: i se face o gaura in trahee, la nivelul gatului, unde va fi introdusa canula pentru respiratia artificiala", ne-a relatat o sursa din spital. Integral pe Libertatea.ro.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Alexandra Stan se pregateste pentru cursa vietii, alaturi de un star Formula 1. Iubitoare a senzatiilor tari, Alexandra Stan accepta provocarile care implica adrenalina. Cantareata, care se pregateste sa lanseze un nou single in curand, va lua parte la o campanie sociala ce se desfasoara la nivel global, "Join The Pact: Never Drink and Drive". Alexandra Stan va face echipa cu Mika Hakkinen, dublu campion mondial de Formula 1, care in prezent este ambasador Global al Programului de Consum Responsabil de Alcool Johnnie Walker, potrivit Bravonet.ro.

Vedete la Art Safari Bucharest. Art Safari Bucharest 2015, proiect anual destinat artei, si-a deschis portile pentru iubitorii de arta, iar vedetele nu au ezitat sa ia parte la avanpremiera evenimentului, beneficiind de un tur al intregului targ, urmat de un concert al trupei The Speakers.Targul de arta comporana Art Safari Bucharest reuneste atat opere de arta contemporana, cat si arta moderna romaneasca din muzee importante din tara, care vor prezenta o selectie inedita de arta moderna, avangarda si realism socialist. In plus, vizitatorii targului se pot bucura de Art Safari Dialogues, o serie de activitati dedicate tuturor iubitorilor de arta. Mai mult pe Viva.ro.

O vedeta PRO TV a rupt tacerea si a facut dezvaluiri uimitoare! Cum i se calculeaza banii? Actorul Cuzin Toma, alias Firicel din "Las Fierbinti", este singurul artist care a vorbit public despre incertitudinea ca CREDIDAM repartizeaza corect banii colectati din drepturi de autor. Pentru a lamuri acest aspect, actorul le-a cerut judecatorilor sa oblige asociatia sa-i explice modul de calcul al remuneratiilor pe care i le-a virat pana acum, precum si la plata unor sume pe care el considera ca ar fi trebuit sa le primeasca. Actele aflate la dosarul dintre Cuzin Toma si CREDIDAM, studiate de reporterii ziarului Libertatea, trateaza o situatie care, odata solutionata de judecatori, ar oferi o mai mare transparenta a relatiei dintre artisti si principala asociatie care colecteaza in numele acestora sumele ce provin din drepturi de autor, relateaza Libertatea.ro.

Ellie White, probleme cu sarcina. Ellie White se afla in ultima luna de sarcina, urmand sa aduca pe lume, peste doar doua saptamani, o fetita, cel de-al doilea copil pe care il are alaturi de logodnicul si managerul ei, Doru Tinca. Artista a fost insa recent la un pas de a naste prematur din pricina programului incarcat din ultima perioada si a efortului pe care l-a depus. Ellie a avut multe drumuri de facut, si-a schimbat buletinul, a mers la control medical, a iesit cu baietelul ei in parc si a ajuns in final la controlul medical de rutina. Medicul a remarcat insa faptul ca solista nu se odhneste indeajuns in ultima perioada si a avertizat-o ca, daca nu isi simplifica programul zilnic si nu doarme suficient, risca sa nasca prematur, scrie Bravonet.ro.