Mesaj paranormal de la Cotabita: "De ce ma tineti aici? Nu intelegeti ca vreau sa plec?!" Contactati de reporterii ziarului Libertatea, doi bioenergoterapeuti au incercat, separat, sa intre mental in legatura cu ceea ce ei numesc corpul astral al lui Gabriel Cotabita, spiritul lui. Aflat in coma de mai bine de zece zile, incapabil sa comunice cu exteriorul, Gabriel Cotabita a fost contactat la nivel spiritual printr-o metoda paranormala, pe cat de contestata de unii, pe atat de folosita de altii. Doi bioenergoterapeuti l-au cautat in planul astral cu puterea mintii. Dupa "intalnirea" cu artistul mentinut in viata doar de aparate, Nicoleta M. sustine ca acesta nu vrea sa se mai intoarca la viata pamanteana. "Este un spirit puternic, evoluat, cu multe reincarnari si care si-a incheiat misiunea pe pamant. A avut pe parcursul vietii vise premonitorii si experiente extrasenzoriale. Cand am incercat sa ma conectez la corpul lui energetic, am simtit imediat dorinta lui de a pleca din aceasta lume. Cotabita si-a incheiat misiunea aici si nu mai vrea sa se intoarca. La nivel energetic, el si-a pregatit plecarea de ceva vreme. Am simtit un spirit impacat cu ceea ce a facut aici", sustine bioenergoterapeuta, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Miley Cyrus socheaza cu un cover dupa cea mai obscena piesa. Miley Cyrus a readus in atentia publicului cea mai obscena piesa a anului 2002, controversata "My Neck, My Back". Imbracata sumar (aproape deloc), Miley a facut un cover live dupa celebra melodie a Khiei si a strigat indemnuri sexuale inspre public. Costumata in fluture, Miley Cyrus a inceput pur si simplu prin a recita versurile hit-ului din 2002: "Lick my neck, my back, lick my pussy and my crack" (Linge-mi gatul, spatele, pasarica si fundul). Reprezentatia a fost insotita de o coregrafie energica prin care artista a incercat (si a reusit) sa anime publicul. Daca versurile nu erau suficient de obscene, Miley a inceput sa converseze cu publicul folosind cuvantul "Fuck" mai des decat in "Lupul de pe Wall Street". Lumea nu a parut deloc deranjata - din contra, a ovationat-o chiar si cand artista a strigat inspre multime: "Eat my pussy!", anuntaBravonet.ro.

Bomba in showbiz! Bianca Dragusanu si Adi Cristea s-au impacat? Bianca Dragusanu spune sus si tare, cu fiecare ocazie, ca este singura si ca nu se gandeste la impacarea cu vreun fost iubit. Fosta sotie a lui Victor Slav a pastrat, se pare, o relatie extrem de apropiata cu Adrian Cristea sau poate ca o impacare a avut loc intre ei. Nu de alta, dar Bianca si Adi s-au intalnit recent, la ceas de seara, la un restaurant din Capitala, unde au ras si au glumit, au flirtat si au parut ca se simt extrem de bine. Ce e drept, ei nu au iesit singuri in oras, ci s-au intalnit cu mai multi prieteni comuni. De altfel, Bianca a marturisit, la Kanal D, ca este doar prietena cu "Printul", iar prietenii comuni sunt motivul pentru care cei doi s-au vazut. Mai mult, ea spune ca este doar prietena cu barbatul care i-a fost iubit, informeazaLibertatea.

Geri Halliwell s-a casatorit. Geri Halliwell, fosta componenta a trupei Spice Girls, s-a casatorit in aceasta saptamana cu iubitul ei, Christian Horner, directorul echipei Red Bull din Formula 1, intr-o biserica din Bedforshire. Acum, cei doi isi petrec luna de miere pe Coasta de Azur, chiar in perioada in care Cannes-ul este gazda celei de-a 68-a editiii a Fesivalului de film. La 42 de ani, Geri a fost o mireasa superba, purtand o rochie alba, simpla si feminina, creata de designerul Philipa Leplay si avand-o alaturi pe fiica ei de 9 ani, Bluebell, dar si pe fosta colega de trupa, Emma Bunton. Ea a ajuns la ceremonie cu un Rolls Roys vintage. Victoria Beckham si Melanie B si Mel C nu au putut asista la ceremonie, insa i-au transmis cele mai frumoase urari de bine. Nici socrii lui Geri nu au fost prezenti, nemultumiti se pare pentru ca fiul lor si-a parasit sotia pentru Geri la doar cateva luni dupa nasterea fiicei lor, scrieViva.ro.

Ioana Tufar a facut "poze sexy", la tara! Filmata aproape goala, in plapuma. Ioana Tufar este intr-o noua etapa din viata ei. Fiica Andei Calugareanu traieste o poveste de dragoste alaturi de Ionut, un barbat care o iubeste si o respecta. Cei doi sunt "actorii" principali ai unei aventuri la tara, la Ceptura, unde au dormit intr-o camera saracacioasa, din lemn. Proprietarul, Arthur, i-a lasat sa locuiasca acolo, dar i-a si trimis la treaba prin sat. Totusi, Ioana si Ionut au fost luati prin surprindere de Arthur, care i-a trezit cam devreme pentru gustul lor si i-a surprins in tinute... "relaxate", in pat. Ei au fost filmati de cum s-au trezit, iar Ioana parea sa nu poarte haine, fiind acoperita doar cu o plapuma. Fiica Andei Calugareanu a fost chiar numultumita de fotografiile lipite pe peretii camerei, asa ca s-a oferit sa pozeze alaturi de iubitul ei: "Uite cat de sexy suntem. Sa ne pui in rama, intr-un tablou mare, pe perete. Daca nu e cat tot peretele, il dau jos", a spus, Ioana, increzatoare, anuntaLibertatea.