Socaciu a uitat complet de majoratul fiului sau. Victor Socaciu pare sa fie atat de prins cu treburile oficiale din Montreal, acolo unde el este consul general, ca a ratat ziua in care fiul lui a devenit major. Pe 7 mai, Victoras Socaciu a intrat in randul barbatilor, motiv de mandrie pentru orice adolescent. Din acest punct, orice fiu poarta discutiile cu tatal sau de pe picior de egalitate, iar relatia tata-fiu se transforma intr-una de la barbat la barbat. Doar ca Victoras nu l-a avut pe tatal sau aproape in acest moment, caci folkistul a inceput o noua viata, in Canada, alaturi de o noua familie. Cel putin asa reiese din discutiile pe care mama lui, Marina Almasan, le-a avut la serviciu, cu colegii. Realizatoarea TV li s-a plans acestora ca fiul ei sufera in tacere de dorul tatalui, care ar da semne ca nu il intereseaza altceva in afara de noua lui familie, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Sase reguli de frumusete ale actritei Salma Hayek. Iti doresti sa arati la fel de bine ca starurile de la Hollywood? Iti prezentam cele 6 reguli de frumusete ale actritei Salma Hayek. Daca aruncam o privire la itinerariul actritei vom realiza ca are un program destul de incarcat, calatorii dus-intors in Liban, Venetia si Cannes si nenumaratele ei vizite in Londra unde locuieste impreuna cu sotul ei, Francois Henri Pinault si fiica ei in varsta de 7 ani, Valentina. Desi are un program incarcat, actrita reuseste sa arate mereu impecabil. "Sunt foarte incanta de lucrurile pe care le fac", marturiseste Salma Hayek, atunci cand vorbeste despre viitoarele ei proiecte precum: va produce unui film animat bazat pe povestea "Profetul" de Kahlil Gibran si joaca in "The Tale of Tales and Sausage Party". "E ca si cum ai fi foarte obosit dar apoi ai parte de o intalnire fierbinte", explica Salma in timp ce rade, "cumva iti recapeti energia". In urma cu patru ani, Hayek a lansat colectia "Nuance", o colectie scumpa de rujuri, blush-uri, bronzer, serumuri de fata, sampoane si balsamuri de par inspirate de bunica sa, anuntaGlamour.ro.

Marius Moga va fi tatic! Va avea fata sau baiat? De cateva luni, Marius Moga traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Bianca Lapuste. "Ea ma inspira din prima zi in care am cunoscut-o", a dezvaluit Marius Moga. Marius Moga se pregateste sa devina tatic, intrucat iubita sa este insarcinata in cinci luni. Cei doi vor avea o fetita. "Am emotii. Te gandesti, ca baietii sunt mai golani. Ne-am gandit la mai multe nume", a dezvaluit compozitorul la emisiunea lui Maruta. Intrebat cum se va numi micuta, Moga a punctat: "Va purta cu siguranta numele Maria. Si ne mai gandim si la alte nume", informeazaLibertatea.

Cum s-au imbracat vedetele la Bilnoard Music Awards. Cei mai buni cantareti au fost premiati, seara trecuta, la o noua editie Bilboard Music Awards, ce a avut loc la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas. Taylor Swift a dominat gala din acest an, obtinand opt trofee, inclusiv cel pentru "cel mai bun artist". In privinta alegerilor vestimentare, creatiile Balmain au dominat covorul rosu de la Bilboard Music Awards. Cel putin sase vedete au optat pentru tinutele create de Oliver Rousteing, printre care s-au aflat si Taylor Swift si Kendall Jenner, care sunt in fruntea topului celor mai bine imbracate celebritati. Pe aceeasi lista se afla si Jennifer Lopez, care a stralucit intr-o rochie alba, transparenta, semnata Charbel Zoe Couture. Nu toate vedetele au facut alegeri reusite la editia de anul acesta a Bilboard Music Awards. Dencia, Britney Spears, Rita Ora sau Iggy Azalea au fost trecute pe lista vedetelor cu cele mai nereusite tinute, scrieUnica.ro.

Mihaela Radulescu, dans salbatic cu sanii la vedere intr-un clip vechi! Imaginile in care apare inainte de siliconare. In anii 90 Mihaela Radulescu a fost protagonista unui videoclip al celor de la Directia 5, in care apare cu sanii la vedere. Astazi este una dintre cele mai controversate si apreciate dive ale showbizului autohton, insa si Mihaela Radulescu a inceput de undeva. In anii 90, cand diva de la Monaco incerca sa-si paveze drumul spre celebritate, a fost distribuita intr-un videoclip al trupei Directia 5, "Texaco". In imaginile care au fost scoase la lumina acum mai bine de 10 ani si care dainuie in arhiva Internetului, iubita lui Felix Baumgarnter, pe atunci proaspat absolventa a Facultatii de Educatie Fizica si Sport, isi demonstreaza mobilitatea, in miscarile unui dans construit ca metafora a zborului unei pasari. Jurata de la "Romanii au talent" isi arata si trupul zvelt si bine proportionat, intr-o pereche de colanti si o bluza din dantela, de sub care se pot zari sanii plini, pe atunci inca nesiliconati, anuntaLibertatea.