A ramas fara voce cu 24 de ore inainte de concert! Ce solista a patit asta! Si vedetele au probleme de sanatate si cu toate acestea isi continua showurile pe care le au. Este si cazul Adorei, care ar fi trebuit ca miercuri seara sa sustina un recital la o petrecere privata din Bucuresti. Numai ca marti seara, cantareata s-a trezit ca are laringita. Ca o profesionista a inceput repede sa caute remedii pentru ca nu isi dorea sa renunte la concertul pe care il avea de sustinut. Adora a consultat un medic care i-a recomandat antibiotice si repaos vocal cateva ore. Chiar si asa a mers la repetitii ca sa vada cum se aude in sala si nu a renuntat la spectacolul la care vor paricipa mai multe dintre colegele ei de breasla. Solista a povestit ca isi doreste sa faca show in aceasta seara si sa interpreteze cateva dintre piesele sale de top. Care vor fi acestea, ramane de vazut, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Nicki Minaj & Beyonce au lansat un clip super hot! Nicki Minaj si Beyonce au lansat videoclipul colaborarii pentru piesa "Feeling Myself", extrasa de pe albumul "The Pinkprint" a lui Nicki, iar rezultatul este unul fabulos. Cele doua dive arata fra cusur in tinute extrem de sexy si isi fac de cap in desert, in cele mai amuzante feluri posibile. Videoclipul poate fi urmarit exclusiv pe platforma muzicala Tidal, unde se plateste un abonament lunar, insa Nicki a postat pe contul sau de Instagram cateva poze si filmulete ca sa va faceti o idee despre ce este vorba, anuntaBravonet.ro.

O artista de la noi a primit un apartament dupa doar o luna de relatie! S-a despartit cu cantec de un fotbalist cunoscut, iar acum un alt barbat i-a pus inima pe jar. Desi se cunosc de putin timp, blonda este coplesita cu fel de fel de atentii. La scurt timp dupa ce a devenit mama unui copil si s-a despartit de tatal acestuia, un cunoscut fotbalist, Raisa si-a refacut viata in compania unui barbat de aproximativ 35 de ani, cu o situatie financiara foarte buna. In plus, Alexandru Francu este foarte atent cu artista. Cum Raisa este din Ploiesti, acesta i-a dat pe perioada nelimitata, un apartament de 165 de metri patrati, cu spa propriu, a carui inchiriere costa, pe zi, trei sute de euro, din hotelul pe care-l detine in buricul capitalei, informeazaLibertatea.

Barbati celebri care isi adora sotiile. Sunt celebri, adorati de milioane de femei, insa nu au ochi decat pentru sotiile lor. Iar pe covorul rosu, dovezile de afectiune sunt numeroase, de la saruturi la imbratisari si priviri tandre. Adam Levine este extrem de indragostit de top modelul Behati Prinsloo. Solistul de la Maroon 5 nu ezita sa-si imbratiseze strans sotia pe covorul rosu, dovada ca o iubeste la nebunie. Tom Hanks este casatorit de ani buni cu Rita Wilson, iar povestea lor de iubire continua la fel de frumos si astazi. Actorul i-a fost alaturi Ritei in momentele delicate traite de aceasta in ultima perioada, cand a suportat o dubla mastectomie. Dragostea si sprijinul familiei i-au fost de mare ajutor acesteia. Benedict Cumberbatch a fost discret cu viata sa sentimentala pana la logodna si apoi casatoria cu Sophie Hunter, director de teatru. Prezenti la numeroase evenimente in America, cei doi si-au dezvaluit prin gesturi romantic frumoasa poveste de dragoste pe care o traiesc, scrieViva.ro.

Uite cat de frumoasa era Zina Dumitrescu in tinerete! Creatoarea de moda Zina Dumitrescu a fost una dintre cele mai frumoase femei din Romania in perioada anilor 70. Marturie stau si cateva fotografii pastrate in albumul de amintiri al creatoarei. Zina Dumitrescu implineste luna viitoare 79 de ani, iar sub infatisarea femeii de astazi, internata la un azil de langa Bucuresti, cu greu mai poti ghici trasaturile perfecte ale celei care frangea inimile barbatilor in anii 70. Zina Dumitrescu s-a retras de cativa ani din viata mondena si refuza sa mai creeze haine asa cum a facut toata viata. Duce o viata simpla la caminul de batrani si se bucura de vizitele celor care i-au fost manechine. Cateva dintre acestea pregatesc pentru ¬Mama Zina¬ o petrecere la azil asa cum au facut si anul trecut in incercarea de a-i face batranetea mai frumoasa, anuntaLibertatea.