"Arogantele" marca Floyd Mayweather. Cati bani are, pe cine a amenintat cu pistolul si cum vorbeste despre sine Floyd Mayweather este, de departe, unul dintre cei mai de succes dar si unul dintre cei mai antipatizati sportivi din toate timpurile. Si nici nu vrea sa fie altfel. Americanul, care sfideaza pe toata lumea cu banii sai, traieste intr-un palat, isi cumpara diamante si face arogante dupa arogante. Iata cateva dintre acestea: Proteza lui Floyd Mayweather in meciul cu Pacquaio a costat 25.000 de dolari. Mayweather locuieste in Las Vegas, intr-o casa de 2.000 mp cu cinci dormitoare si sapte bai. Pugilistul vorbeste despre sine la persoana a III-a. Este cunoscut ca fiind violent cu femeile. La un moment dat, americanul ar fi indreptat pistolul catre picioareᅡle logodnicei sale, intreband-o in ce deget vrea sa traga, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Alexandra Dinu, pe covorul rosu de la Cannes la premiera filmului lui Woody Allen Alexandra Dinu s-a numarat printre invitatii de seama de la premiera peliculei "Irrational Man", regizata de Woody Allen, in cadrul Festivalului International de Film de la Cannes. Productia ii are in rolurile principale pe Emma Stone si Joaquin Phoenix, iar premiera a precedat lansarea mondiala, programata pentru luna iunie. Alexandra Dinu a avut o aparitie eleganta pe covorul rosu, purtand o rochie a designerului italian Renato Balestra, accesorizata cu bijuterii Pasquale Bruni. La petrecerea de lansare, actrita a avut prilejul de a-l cunoaste personal pe celebrul regizor american, informeaza Unica.

Leighton Meester si Adam Brody vor deveni parinti! Leighton Meester si Adam Brody, cunoscuti datorita rolurilor din serialele "The OC" si "Gossip Girl", urmeaza sa devina parinti. Stirea nu a fost confirmata oficial de catre cuplu, insa in timpul unui pranz la Los Angeles, Leighton nu si-a ascuns sarcina. Acesta urmeaza sa fie primul copil pentru cei doi actori, insa nu se cunosc alte detalii. In cadrul unui interviu cu o publicatie americana, Leighton a marturisit ca isi doreste copii si ca ii place viata de adult. Leighton, de 29 de ani, si Adam, de 35, s-au casatorit la inceputul anului 2014, insa au fost foarte rezervati cu detaliile referitoare la eveniment, scrie Elle.ro.

Corina pregateste un clip foarte colorat pentru aceasta vara Corina va lansa in curand "Fete din balcani", featuring Mira si Skizzo, un clip plin de forta si dinamism, amuzant si sexy si cu o tema foarte puternica - E vremea fetelor! "Fete din Balcani este un clip despre femeile care nu se tem sa arate cat sunt de speciale, despre forta amazoanelor din Est! Un clip foarte colorat si un spectacol al frumusetii - am alaturi 40 de dansatoare extrem de sexy si talentate, dar si niste baieti foarte frumosi. Este un clip foarte dinamic.", spune artista.Timbrului inconfundabil al Corinei i se asociaza un adevarat spectacol vizual in "Fete din Balcani": 40 de dansatoare super sexy le vor arata celor patru barbati prezenti in videoclip ce inseamna "Girl Power" - libertatea de a actiona dincolo de prejudecati, seductie si forta, scrie Viva.

Trupa Iris si fostul solist Rafael sunt in pragul scandalului. Bataie pe fanii virtuali Aparent pasnica si fara resentimente, despartirea lui Rafael (Catalin Paul Ciubotaru) de legendara trupa Iris ascunde totusi tensiuni mocnite. Fostul solist al formatiei a simtit nevoia, se pare, sa ia inapoi ceea ce considera ca i se cuvine dupa doi ani de colaborare. Mai exact, rockerul nu vrea sa le dea fostilor colegi parolele paginilor oficiale ale comunitatii virtuale de fani, aducand astfel un prejudiciu imaginii si promovarii grupului Iris. Rafael, care si-a anuntat plecarea din Iris dupa ce colegii sai l-au dus in situatia de a renunta la aceasta calitate (momentul in care a aflat ca se negociaza reintoarcerea lui Cristi Minculescu), considera ca relatia cu fanii si marirea semnificativa a numarului lor, de la cateva mii, la cateva zeci de mii, reprezinta exclusiv munca sa, scrie Libertatea.