Medicii au hotarat: Gabriel Cotabita va fi deconectat de la aparate. Vor sa il deconecteze maine seara. Starea artistului nu s-a ameliorat nici dupa doua saptamani de cand se afla in coma profunda la Spitalul de Urgenta Floreasca. O comisie formata din medicii care l-au ingrijit in aceasta perioada s-ar fi intrunit joi seara si, dupa indelungi discutii, ar fi ajuns la concluzia ca misiunea lor s-a incheiat. Doctorii care il ingrijesc pe Gabriel Cotabita au adunat toate datele obtinute in urma analizelor si observatiilor medicale din aceste doua saptamani in care pacientul a fost in coma si s-au intrunit, in cursul zilei de joi, intr-o comisie care, se pare, a dezbatut timp de cateva ore situatia medicala a artistului, scrie Libertatea.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Christina Aguilera a scos o noua piesa! Trebuie sa o asculti! Va era dor de Christina Aguilera? Artista vine, in sfarsit, cu noutati! A scos o piesa emotionanta, cu un titlu pe masura!"Anywhere but here" se numeste cel mai nou single al Christinei Aguilera si, deocamdata, nu exista si un clip. Putem asculta, pentru moment, doar piesa. Si sa asteptam si videoclipul care, mai mult ca sigur, va fi la fel de cool, porivit Bravonet.ro.

David Letterman s-a retras, dupa o cariera de 33 de ani. Dupa mai bine de sase mii de show-uri live, si o cariera de 33 de ani, celebrul prezentator al emisiunii "Late Show", David Letterman, se retrage din activitate. Letterman a anuntat inca de anul trecut ca urmeaza sa iasa la pensie, iar aseara si-a tinut ultima emisiune. In stilul sau caracteristic, plin de umor, Letterman a glumit ca, de acum, isi va petrece restul vietii pe retelele de socializare. Gluma lui a venit ca un raspuns la zvonurile din ultima vreme, conform carora nu el ar fi vrut sa renunte la emisiune, ci producatorii show-ului, care si-ar fi dorit o abordare mai moderna, potrivit Unica.ro.

Carmen Bruma, perfecta in costum de baie. Nici nu zici ca a nascut in urma cu un an. La un an de cand a nascut un baietel, Carmen Bruma arata impecabil. Iubita lui Mircea Badea a iesit pentru prima data la plaja anul acesta si a avut ce arata. Adepta a unui stil de viata sanatos si impatimita a sportului, Carmen Bruma a reusit performanta de a scapa de kilogramele acumulate in timpul nasterii in mai putin de doua luni.Nu de mirare, deci, ca la un an de cand l-a adus pe lume pe Vlad arata ca si cum nu ar fi fost vreodata gravida, scrie Libertatea.

Cei mai stylish copii de vedete. Harper Beckham, Blue Ivy, North West sunt printre cei mai stylish copii de vedete ai momentului. In garderobele lor se afla deja piese ale unor designer celebri, iar fiecare aparitie a lor atrage atentia datorita outfit-urilor atent alese. Printul George a fost declarat cel mai stylsh copil in 2014, primul nascut al ducilor de Cambridge avand un stil adorat de milioane de mamici din lumea intreaga. Charlotte, surioara lui abia nascuta, ii va face cu siguranta concurenta foarte curand, relateaza Viva.ro.