Motivul penibil pentru care Lewis Hamilton s-ar fi cuplat cu Madalina Ghenea. Madalina Ghenea a fost surprinsa alaturi de pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton, la decernarea premiilor de la Cannes, dar presa internationala a sarit repede sa arunce cu noroi in, probabil, nou formatul cuplu. Lewis Hamilton, pilotul de Formula 1, s-a cuplat cu o romanca pe nume Madalina Ghenea si e evident ce l-a atras la ea: faptul ca seamana foarte bine cu fosta lui iubita, solista Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger. Actrita din Romania este prezentata de publicatiile din afara drept un fel de sosie de-a fostei iubite a lui Hamilton, anunta Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Cannes 2015: cele mai spectaculoase tinute de pe covorul rosu. Festivalul International de Film de la Cannes a debutat pe 13 mai pe Croazeta printr-o ceremonie de deschidere fastuoasa, unde celebritatile s-au intrecut in a-si etala tinutele pretioase. Marion Cotillard, Cate Blanchett, Emily Blunt, Natalie Portman, Sienna Miller, Rooney Mara, Karlie Kloss, Rachel Wisz, Eva Longoria si modele ca Joan Smalls, Lara Stone, Doutzen Kroes sau Chanel Iman au defilat pe covorul rosu in fiecare zi de festival, noteaza Glamour.ro.

Dezvaluiri incredibile despre Monica Gabor si despre viata ei in America: "Ascunde secrete intunecate". De cand s-a mutat in America, Monica Gabor a disparut aproape complet din peisajul monden autohton. Totusi, de cate ori a avut ocazia, ea s-a declarat foarte fericita in SUA, cu iubitul chinez. Se pare insa ca lucrurile nu stau in totalitate asa. Dan Silviu Boerescu, fost redactor-sef al revistei Tabu, face marturisiri de senzatie despre fosta doamna Columbeanu, in Libertatea.

Paris Jackson - Cronica unei logodne anuntate. La 17 ani, Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, pare tot mai aproape de casatorie, ea aparand cu un inel pe deget, ceea ce a intensificat zvonurile legate de logodna sa. De cateva luni, tanara are o relatie cu Chet Castelaw, un fotbalist de 18 ani, pe care il iubeste mult, daca ne uitam la fotografiile postate pe diverse retele de socializare. Imbratisati, sarutandu-se, tinerii traiesc intens aceste momente. Surprinsi impreuna in timp ce ieseau dintr-o cafenea, Paris a atras atentia cu inelul pe care il purta, care seamana cu unul de logodna, scrie Viva.ro.

Kate Middleton, bolnava? Ducesa se ascunde in casa din cauza unei afectiuni periculoase. Kate Middleton a nascut la inceputul lunii mai o fetita frumusica si sanatoasa, care a primit numele Charlotte Elizabeth Diana. La cateva zile dupa venirea pe lume a micutei printese, ducesa, William, cei doi copii ai lor si mama lui Kate s-au retras la casa lor de la tara. Potrivit ultimelor zvonuri din Marea Britanie, chiar daca nu s-a ingrasat foarte mult, Kate Middleton vrea sa ajunga rapid la silueta ei perfecta, motiv pentru care a inceput sa se infometeze, aflam din Libertatea.