Imagine de infarct! Antonia, fara chiloti pe Facebook. Antonia a fost, de curand, protagonista unei sedinte foto incendiare. Solista s-a lasat pozata in ipostaze care le-au dat palpitatii fanilor. Imbracata intr-o tinuta care-i lasa la vedere coapsele, Antonia a adoptat o atitudine sexy si s-a lasat fotografiata intr-o ipostaza care i-a adus mii de like-uri. Dupa cum se poate vedea, semnele maternitatii au disparut complet de pe trupul fara cusur al cantaretei, motiv pentru este, la cinci luni de la nastere, intr-o forma fizica de invidiat, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Ce au purtat vedetele la ceremonia de incheiere a Festivalului de la Cannes. Festivalul de Film de la Cannes s-a incheiat aseara, cu desemnarea castigatorilor. Vezi ce au purtat vedetele la finalul celei de-a 68-a editii. Sienna Miller sau Laetitia Casta s-au numarat printre vedetele care au pasit, seara trecuta, pe covorul rosu de la Cannes, cu ocazia inchiderii Festivalului de Film. Juriul prezidat de Ethan si Joel Coen a desemnat castigatorii celei de-a 68-a editii, anuntaUnica.ro.

Surpriza la "Un show pacatos". O fosta asistenta a fost angajata din nou in emisiune. Dan Capatos a avut parte de o surpriza de proportii la emisiunea "Un show pacatos". Prezentatorul a sarbatorit in direct implinirea a 42 de ani. Dan Capatos a primit, de la una dintre fostele lui asistente, un tort. Cu aceasta ocazie, prezentatorul i-a intors serviciul blondei si... a reangajat-o. Este vorba despre Anamaria Mocanu, asistenta pacatoasa concediata la sfarsitul anului trecut. "Avem inca o data o blonda si o bruneta in emisiune", a spus prezentatorul TV, in direct. Astfel, blondina, proaspat siliconata, va fi, incepand din 25 mai, colega Danielei Crudu, iar emisiunea a revenit la formatul cu doua asistente, informeazaLibertatea.

Cum aratau vedetele in liceu. Pozele din albumele din liceu rezuma cel mai bine tineretea noastra. Cine n-a recunoscut-o pe Blake Lively in fotografia de la sfarsitul liceului? Nu-i asa ca nu s-a schimbat deloc? Daca vrei sa vezi cum aratau vedetele in timpul liceului intra in galeria foto din revistaGlamoursi amuza-te cu alte 15 fotografii ale vedetelor din timpul liceului.

O supervedeta de la noi a devenit mama. A nascut in Italia! Dupa ce a ascuns pana in luna a opta sarcina, in dimineata zilei de astazi frumoasa actrita de origine romana Cristina Cepraga a adus pe lume o fetita. Micuta, ce a cantarit la nastere 3,6 kilograme, a venit pe lume la o maternitate din Lazio, aproape de Roma, loc unde, de 11 ani, locuieste actrita cunoscuta in Italia drept Kristina Cepraga. Fetita Cristinei si a lui James Goodwin, sotul vedetei (cei doi s-au casatorit in 2011, in Romania) va purta numele de Aurora. ¬Bine ai venit pe lume printesa inimii mele¬, a fost mesajul prin care si-a anuntat prietenii fosta prezentatoare de televiziune devenita actrita respectabila in noua sa tara, anuntaLibertatea.