​Anda Adam a pus la punct ultimele detalii ale nuntii. Cine este nasul super celebru si cu cine se va inrudi dupa nunta cantareata. Mai sunt cateva zile pana la nunta Andei Adam cu logodnicul ei, Andrei Sorin, iar vedeta va avea niste nasi celebri care o vor introduce pe cantareata in familia largita a cumetrilor-vedete. Nasii cuplului Anda Adam - Sorin Andrei sunt sotii Mihaela si Nicu Gheara, care au mai cununat multe vedete autohtone si le-au botezat copiii acestora. Asa se face ca Anda va deveni cumatra cu Adrian Mutu, Consuelo, Ionut Iftimoaie, Romica Tociu, Raluca Sandu, Elena Gheorghe, Gabi Tamas, Marcel Pavel si multi alti artisti si sportivi, peste 70 la numar. Artista a organizat o petrecere la malul lacului Snagov, la Vila 23, cu sute de invitati. Un ultim capriciu al vedetei a fost ca si casatoria civila sa aiba loc tot pe gazonul din gradina vilei, iar cel care sa oficieze ceremonia sa fie primarul Snagovului, Marian Oancea. Acesta a acceptat sa-i indeplineasca dorinta cantaretei si a demarat procedurile pentru a-i putea cununa pe tinerii insuratei pe malul lacului, in natura, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Ellie White - sedinta foto inedita, cu doar cateva zile inainte de nastere. Ellie White se pregateste de nasterea celui de-al doilea copil intr-un stil caracteristic unui artist indragostit de meseria pe care o face: prin intermediul unei sedinte foto glamour, pe care a realizat-o cu doar cateva zile inainte de marele moment! Ellie a tinut sa-si aduca aminte cu drag de perioada in care a purtat-o in pantec pe fetita sa, motiv pentru care a vrut sa realizeze o sedinta foto cu totul si cu totul speciala. Artista a pozat in rochii inedite realizate de Ana Novic, unele dintre ele chiar pe loc, in momentul sedintei foto, in timp ce altele au fost pictate manual de catre pictorita Vera Holostencu, anuntaBravonet.ro.

Starea lui Gabriel Cotabita este in continuare grava: "Organele vitale i-ar putea ceda pe rand". Gabriel Cotabita este de aproape o luna in coma indusa la Spitalul de Urgenta Floreasca, iar starea sa parea ca se imbunatateste. Cu toate acestea, o sursa medicala din spital spune ca pacientul este in aceeasi stare grava, iar acest fapt ii poate afecta si organele interne. Vestea ca Gabriel Cotabita a raspuns la stimuli si chiar ca a putut sa respire pentru cateva secunde fara aparate a dat multe sperante familiei lui si fanilor. Cu toate acestea au trecut mai bine de patru saptamani si pacientul este in continuare in coma, informeazaLibertatea.

Andra, David si Maruta - Asteptand-o pe Eva. Venirea pe lume a celui de-al doilea copil al Andrei si al lui Catalin Maruta (o fetita pe care o va chema Ioana Maria Eva) va completa in mod fericit cea mai frumoasa familie din show-business-ul autohton. I-am intalnit pe Andra si pe Catalin Maruta intr-o frumoasa seara de mai intr-o cafenea: venisera impreuna cu baietelul lor de 4 ani, David, si cu bona lui. Cat s-a dus Catalin sa-l lase pe David la locul de joaca, ma pregateam sa-i tin de urat Andrei cand un ins bizar, imbracat intr-o salopeta de camuflaj, a inceput sa vorbeasca cu ea de parca ar fi fost vechi cunostinte. Abia peste cateva momente am realizat ca, desi nu-l cunostea, Andra i-a ascultat cu zambetul pe buze peroratia ininteligibila, dupa care a concluzionat: "Mi se intampla de-astea destul de des..." Apoi a venit Catalin si mi-a aratat mandru ecografia Evei, iar eu am remarcat ca telefonul lui mobil este protejat de o carcasa pe care este imprimata fotografia Andrei. La finalul discutiei, David, intors victorios de la locul de joaca cu o motocicleta de jucarie in mana, si-a exprimat dezinvolt iubirea pentru parinti si a fredonat, impreuna cu mama sa, melodia "Avioane de hartie", scrieViva.ro.

Mariana Rosca s-a pozat goala pusca! Cum de nu i-a fost interzisa poza? Mariana Rosca, una dintre cele mai mediatizate blonde de la noi, este foarte activa pe Facebook. Mai mult, Mariana reuseste performanta sa se dezbrace la limita admisa de Facebook. Mariana Rosca a postat pe pagina unui site de socializare imaginea in care apare cu sanii si cu posteriorul la vedere. Vedeta s-a fotografiat intr-un solar, acolo unde petrecea minute bune pentru a se bronza. Blonda se pare ca nu accepta sa se bronzeze "cu urme" si tocmai de aceea prefera sa se dezbrace complet inainte de a intra in aparatul de bronzat artificial, anuntaLibertatea.