Anda Adam, in lacrimi, in biserica! Ce s-a intamplat. Anda Adam petrece cea mai importanta si mai emotionanta zi din viata ei. S-a casatorit cu Sorin Andrei si a stralucit in fiecare moment. Cantareata este extrem de fericita, iar acest lucru la vazut pe tot parcursul zilei. Anda a zambit permanent, a fost plina de energie si a parut ca a aseptat cu nerabdare momentul. Daca la casatoria civila voia buna a fost la ea acasa, dupa ce a intrat in biserica, artista s-a emotionat la maximum. In timpul slujbei, in care a devenit sotia lui Sorin Andrei in fata lui Dumnezeu, Anda nu si-a putut stapani emotiile. Ea a avut ochii in lacrimi si s-a abtinut cu greu sa nu planga de-a binelea. Dar, de fericire, scrie Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Iggy Azalea si-a anulat turneul! Motivul este neasteptat! Turneul lui Iggy Azalea, "Great Escape", trebuia sa inceapa, in mod normal, in luna aprilie. Echipa de pr a vedetei a anuntat, insa, ca data se muta. Nu cu o luna, doua, ci cu un sezon! Astfel, "Great Escape Tour" trebuia sa inceapa in toamna. Dar lucrurile s-au schimbat radical intre timp. Dupa aproape 3 luni de la comunicatul de mai sus, Iggy a luat o noua decizie. De data asta, neasteptata! Chiar daca si in martie au existat speculatii ca, de fapt, intentia ei era sa anuleze turneul, iata ca zvonurile se adeveresc. Iggy Azalea a anulat "Great Escape Tour", scrie Bravonet.ro.

Antonia si Vincenzo Castellano vor ajunge la notar pe 16 iunie. Cei doi au jucat ping-pong cu propriul lor divort. Ba artista a avut mingea la fileu, ba italianul, dar nici unul nu a transat disputa cand au avut ocazia s-o faca. Astfel ca, la aproximativ doua luni de cand artista si-a retras cererea de la tribunal, cei doi sunt inca sot si sotie, intrucat nu au ajuns la notar. Iata insa ca, dupa ce i-a trimis sotului sau mai multe solicitari scrise pentru a stabili intalnirea "decisiva", in care il anunta pe italian ca este disponibila pentru orice zi din saptamana, Antonia a primit, in sfarsit, un raspuns in ceea ce priveste divortul sau, potrivit Libertatea.

Claudia Pavel - Primul single dupa 5 ani. Dupa o pauza de 5 ani, timp in care s-a dedicat exclusiv cresterii baietelului ei, Claudia Pavel revine cu un single fresh, perfect pentru sezonul estival. Videoclipul noii ei piese, "Suna-ma", a fost filmat acum 2 saptamani, iar regia ii apartine lui Anthony Icuagu. Claudia Pavel (Cream) a lansat pe pagina sa de Facebook si o campanie de teasing in care a facut a retrospectiva a hit-urilor ce au consacrat-o punctand totodata discret anumite detalii care au marcat perioade importante din viata artistei, potrivit Viva.ro

Fundul Deliei a provocat isterie pe Facebook. Fanii s-au luat la "cearta" din cauza posteriorului ei. Obiceiul Deliei de a-si poza fundul, la mare, continua si vara aceasta. Ca de obicei, fanii au ramas impresionati de dotarile cantaretei. Cateva dintre fotografiile pe care Delia le-a publicat, astazi, pe Facebook, au iscat o adevarata cearta intre fanii acesteia. De departe, cele mai controversate imagini au fost cele in care artista isi arata posteriorul bombat. Mai multe pe Libertatea.