Topul tarifelor pentru o noapte de amor vedetele prostituate din Romania. Madalina Pamfile era cea mai scumpa. Intr- un top al tarifelor, Madalina Pamfile se detaseaza cu 2.000 de euro incasati pentru o noapte de amor, tarif pe care l-a recunoscut in ancheta care s-a mutat la instanta. Daniela Crudu afirma ca l-a iubit sincer pe milionarul Ioan Neculaie. In centrul acestei povesti cu milionari si prostituate de lux culese de prin televiziuni este afaceristul brasovean Ioan Neculaie. Vedete cu aparitii pe micul ecran il vizitau pe milionarul generos, care nu se uita la bani atunci cand era vorba de placerile sale. A platit sume cuprinse intre 3.500 de lei si 4.500 de lei pentru fiecare prestatie. A vrut doar ca standardele sa-i fie respectate, motiv pentru care primea in dormitorul sau doar fete frumoase, studiate in fotografii primite pe telefonul mobil, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Claudia Pavel se relanseaza in muzica! Dupa 5 ani in care a locuit in Statele Unite ale Americii, Claudia Pavel, fosta Cream, revine in muzica romaneasca! Artista a lansat un nou single, "Suna-ma" si a semnat un contract cu Universal Music Romania! Piesa "Suna-ma" a fost produsa in studiourile Famous Production, iar videoclipul care o insoteste a fost filmat in regia lui Anthony Icuagu, anuntaBravonet.ro.

Dezvaluire-soc a lui Wilmark despre reactiile lui Cotabita de dupa coma: "Vorbeste in trei limbi straine". Gabriel Cotabita nu inceteaza sa ne uimeasca, dupa ce a stat trei saptamani in coma. In momentele sale de luciditate, cantaretul vorbeste in limbi straine cu cei din jur. Cantaretul este dovada vie a faptului ca minunile exista. Dupa trei saptamani in coma, cand nimeni nu se mai astepta la o imbunatatire a starii lui de sanatate, Gabriel Cotabita si-a revenit. Are momente in care este constient, in care mananca singur, in care isi recunoaste familia. Deci, numai motive de bucurie pentru cei care au stat cu sufletul la gura in ultima luna, de cand artistul a picat inconstient in sala de fitness, iar creierul sau a ramas neoxigenat minute bune. "Mi s-a luat o piatra de pe inima cand am aflat ca Gabi si-a revenit. Ii doresc sa se recupereze total cat mai repede, sa ne revedem, sa il vad din nou pe scena. Este un om extraordinar", a declarat Wilmark pentru Libertatea. Cotabita si Will au fost colegi la Kanal D, unde au jurizat copiii care participau la un concurs de talente, informeazaLibertatea.

Natalie Portman - Stylish la 34 de ani. Pe 9 iunie, Natalie Portman implineste 34 de ani si pare mai tanara si mai frumoasa pe zi ce trece. Si-a facut debutul in cinematografie la 13 ani si de atunci stilul sau a evoluat permanent, actrita bifand aparitii din ce in ce mai reusite pe covorul rosu. Imagine Dior din 2010, Natalie a imprumutat mult din stilul acestei case de moda, actrita avand un look chic si girly care o prinde de minune, scrieViva.ro.

Sani la inaltime! Anca Turcasiu a etalat un superdecolteu la o petrecere pe... bloc. Anca Turcasiu a vrut sa atraga toate privirile la o petrecere mondena si a reusit. Gratie rochiei (ce parea a fi... de mireasa) si decolteului care i-a dezvelit sanii mai mult decat oricand. Aniversarea unui deceniu de la lansarea revistei sale, "Tango", a fost un motiv bun pentru Alice Nastase Buciuta sa sarbatoreasca. A fost o petrecere la inaltime, la figurat, dar si la propriu, caci oaspetii s-au adunat pe acoperisul unei cladiri. Au semnat condica vedete "scumpe" la vedere atunci cand vine vorba despre mondenitati: Magda Catone, Liza Panait, Serban Huidu, Crina Matei, Ivan Patzaichin si multi altii. Dintre toti insa, atractia serii a fost Anca Turcasiu, care si-a etalat sanii in toata splendoarea lor intr-un decolteu fara precedent, informeazaLibertatea.