​Unde va fi inmormantat Mihai Traistariu! Artistul a primit loc de veci de la autoritati! Mihai Traistariu a primit in urma cu zece ani distinctia de cetatean de onoare al orasului Piatra Neamt. Diploma i-a fost inmanata chiar de catre Gheorghe Stefan, alias Pinalti, primarul localitati la acea vreme de unde solistul este originar. Cantaretul va beneficia datorita acestei titulaturi de o multime de facilitati sociale, cum ar fi: scutire de impozit, gratuitate pentru transportul in comun, dar si un loc de veci gratuit. Si pentru ca artistul nu a fost niciodata curios sa vada unde este pozitionat locul sau, reporterii Libertatea au aflat. Acest loc este chiar langa mormantul scriitorului Calistrat Hogas din cimitirul aflat in oras. Mihai nu poate vinde locul de veci altcuiva, putand fi folosit doar de el, ne-au spus oficiali din cadrul Primariei Piatra Neamt, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Miley Cyrus, din nou subiect de barfa! A pozat goala, alaturi de un porc! Miley Cyrus nu se lasa! Artista a reusit sa starneasca, din nou, controverse in randul fanilor, dupa ce a pozat goala pe coperta unei reviste! Si nu oricum, ci acompaniata de un porc! Este vorba despre celebra Paper Magazine, cea pentru care a pozat si Kim Kardashian cu ceva vreme in urma, atunci cand a incercat sa "rupa" internetul. Miley si porcul au chiar o poza draguta impreuna pe cover. :) Pe pagina personala de Facebook artista a mai postat o serie de fotografii din cadrul materialului de coperta, iar una dintre ele a reusit sa ii dezguste pe fani. Se pare ca parul de la subsori pe care Miley nu mai are chef sa il tunda nu e chiar pe placul lor! Nonconformista din fire, se pare ca lui Cyrus nu ii pasa daca nu se incadreaza in standardul general cu privire la un star pop, anuntaBravonet.ro.

Maria Marinescu s-a hotarat: divorteaza. N-o sa crezi ce pretentii are de la Frank Colin. De data aceasta decizia ei e definitiva. Maria Marinescu s-a hotarat sa divorteze de sotul ei, Frank Colin, aflat intr-o inchisoare din Franta. Creatoarea de moda s-a prezentat, azi, la Judecatoria Sectorului 1, si a cerut sa revina la numele de fata - Marinescu. Aceasta nu e singura pretentie pe care o are de la judecatori. Maria Marinescu cere custodia exclusiva a copilului pe care il are cu Frank Colin, dar si o pensie alimentara. Pretentiile ei financiare sunt insa derizorii: doar 300 de lei pe luna cere designerul de la Franck Colin, pentru baietelul lor. In luna aprilie, Maria Marinescu a anuntat ca s-a razgandit in privinta divortului de sotul ei, dupa ce anuntase, cu cateva zile inainte, ca separarea e inevitabila. Atunci, aceasta marturisea, intr-o emisiune TV, ca il iubeste pe Frank si ca vrea sa mai dea o sansa mariajului ei, informeazaLibertatea.

Elizabeth Hurley - Superba la 50 de ani. Elizabeth Hurley, top model si actrita, implineste pe 10 iunie 50 de ani, varsta la care arata incredibil de bine. Superba englezoaica are un corp de invidiat, buze senzuale, ochi superbi, un par lung si matasos, ceea ce ii permite sa fie o aparitie de senzatie pe covorul rosu. Si nu putine sunt evenimentele la care rochiile alese de actrita poarta semnatura designerului roman Lorena Sirbu, scrieViva.ro.

Prestatie inedita! Inna relaxeaza videochatistele. Inna nu accepta foarte des sa cante la evenimente private, insa in unele cazuri i se fac oferte pe care nu le poate refuza. Modelele unui cunoscut site de videochat s-au intalnit, zilele trecute, sa petreaca si sa se relaxeze la o petrecere privata, intr- un club din Mamaia. Si pentru ca rezultatul muncii lor i-a incantat pe sefi, acestia au vrut sa le rasfete si le-au oferit o petrecere pe cinste cu delicatese si bauturi fine. In plus, fetele au avut parte si de o surpriza! Pe scena a urcat si a cantat, doar pentru ele, Inna, una dintre cele mai scumpe vedete din Romania. Daca in general prefera sa cante pe scenele din strainatate, evenimentele publice de la noi din tara la care a putut fi vazuta fiind destul de putine, din cand in cand, pentru suma potrivita, artista accepta sa urce si pe scene mai mici, anuntaLibertatea.