O vedeta de la noi, umilita de propriul sot: "Ma punea in genunchi si ma batea". Dupa aproximativ 3 ani de casnicie, Beatrice Tican vrea sa divorteze de sotul ei fostul pugilist Daniel Neacsu, cunoscut drept Dan Cioara. Ea sustine ca sotul ei a supus-o la umilinte pe care cu greu vrea sa si le aminteasca. Fostul model a povestit cum si-a reclamat sotul la politie, pentru ca mai apoi sa isi retraga plangerea. Ea spune insa ca acesta nu si-a schimbat comportamentul. "El a stat in arest preventiv datorita plangerii mele, pe care am facut-o ca sa scap de el. M-a santajat cu niste filmulete. Eu nu am facut niciodata asa ceva. El m-a filmat pe ascuns si ma santaja apoi. Mi-a amenintat si familia. A zis ca o sa o violeze pe sora mea de 5 ani. In fata portii m-a luat de par... Imi amintesc cum ma punea in genunchi si ma batea... umilinte, umilinte, umilinte... A facut multe lucruri urate. Sper sa ajunga unde ii este locul. Dar mi-am retras plangera, de mila, de faptul ca nu pot sa fiu atat de rece si de cruda cum e el. Vad ca nu se schimba, insa, si chiar regret asa", a declarat Beatrice Tican, la Antena Stars, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Rihanna lanseaza o colectie de tatuaje temporare. Cantareata a facut echipa cu un cunoscut designer de bijuterii de lux pentru a lansa o colectie de tatuaje temporare. Este cunoscuta dragostea Rihannei pentru tatuaje, fie ele permanente sau temporare, asa ca nu ne mira vestea ca artista a lansat o colectie de tatuaje. Aceasta a colaborat cu designerul de bijuterii de lux Jacquie Aiche pentru a crea o serie de tatuaje temporare. Tatuajele pot fi achizitionate intr-un set de sapte foi, fiecare continand modele de tatuaje negre si aurii, la pretul de 27 de dolari. Acestea pot fi cumparate de pe site-ul designerului: jacquieaiche.com. Jacquie Aiche a marturisit ca i-a placut foarte mult sa lucreze la acest proiect si a hotarat, impreuna cu Rihanna, sa mai lanseze si alte modele de tatuaje temporare, anuntaGlamour.ro.

Ce va face Cotabita in spital, zi de zi, pentru a se recupera complet. Tranferat, ieri, la Spitalul Elias din Capitala, Gabriel Cotabita a intrat pe mainile unuia dintre cei mai buni medici din tara. Este vorba despre prof. dr. Mihai Berteanu, cel care l-a tratat, in 2006, si pe Traian Basescu. Artistul va avea parte de tot ajutorul medicilor pentru a se recupera si va fi nevoita sa faca, zilnic, sa faca exercitii de vorbire. "Este buna decizia ca recuperarea lui Gabriel Cotabita sa se realizeze sub indrumarea profesorului Mihai Berteanu. 90% din pacientii care ajung la dansul au afectiuni neurologice si face minuni cu ei. Profesorul Berteanu are competente si in recuperare neurologica si geriatrica, terapia durerii, homeopatie si acupunctura", au declarat surse medicale, informeazaLibertatea.

Natalie Portman a amanat filmarile pentru noul sau film! Una dintre cele mai populare actrite de la Hollywood, Natalie Portman, a reusit sa impiedice startul filmarilor pentru cel mai nou film al sau, deoarece isi dorea ca acesta sa fie regizat de o femeie. Cel mai nou rol al lui Natalie Portman urmeaza sa fie cel al Judecatoarei de la Curtea Suprema de Justitie, binecunoscuta Ruth Bader Ginsburg. Insa, se pare ca debutul filmarilor pentru aceasta pelicula nu a fost cu succes, deoarece actrita de 34 de ani a insistat ca in scaunul regizoral sa fie o femeie. In cele din urma, s-a hotarat ca Marielle Heller sa fie cea ca va oferi indicatiile regizorale pe platoul de filmare al acestui film. Ruth Bader Ginsburg, in varsta de 82 de ani, a marturisit intr-un interviu ca a discutat cu Natalie si ca aceasta i-a povestit despre lupta sa in incercarea de a aduce mai multe femei in industria de film. Judecatoarea de la Curtea SUprema de Justitie a devenit cunoscuta datorita initiativelor feministe initiate in anii '70, scrieElle.ro.

Virgil Iantu s-ar putea intoarce in televiziune: "Discutii au fost". Virgil Iantu a luat o pauza de televiziune si se dedica muzicii. Cu toate acestea, prezentatorul nu exclude varianta unei colaborari. "Mi-e dor!", a spus Iantu. Lui Virgil Iantu ii este foarte dor sa se intoarca intr-un platou de televiziune. "Discutii au fost. Cred ca piata este intr-o perioada foarte tulbure si, probabil, lucrurile se vor aseza si cred ca, tot asa, ma voi intalni cu cineva care stie ce fac si care stie pana unde merg si care apreciaza faptul ca nu fac orice", a spus Iantu pentru Mediafax. Acesta a adaugat: "In conditiile in care se respecta tot ce am facut eu de cand am inceput sa fac televiziune pana acum, cu drag. Adica, chiar imi doresc, mi-e dor. Nu inteleg de ce stau", anuntaLibertatea.