8 lucruri ciudate care se intampla in conacul Playboy. Nu ne-am imaginat vreodata ca lucrurile care se intampla in interiorul casei lui Hugh Hefner ar fi inocente, dar intamplarile descrise de Holly Madison sunt chiar josnice. Fostul iepuras playboy (care a locuit timp de 8 ani in conacul Playboy ) a lansat de curand o carte intitulata "Down the rabbit hole", in care povesteste experientele traite in conacul Playboy. Pentru a putea locui in conac, mai intai trebuia sa treci prin patul lui Hugh. "Pentru a deveni iubita lui Hugh, mai intai trebuia sa te culci cu el", spune Madison. Orgii. Madison a fost declarata iubita lui Hugh, a dormit alaturi de el dar a aflat repede ca de fapt el nu iubea pe nimeni. Rutina de culcare consta in adunarea tuturor iepurasilor playboy, toti purtand pijamale roz, in dormitorul lui Hugh, iar el intretinea relatii sexuale cu fiecare dintre ele. Integral in Glamour.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Gabriel Cotabita va trece printr-un proces complex de recuperare. Gabriel Cotabita si-a revenit miraculos dupa accidentul cerebral suferit in luna mai. Acum, artistul se afla la Spitalul Elias unde va fi suspus unui proces complex de recuperare. Printre alte procedurile care vor sta la baza recuperarii lui Gabrile Cotabita se numara si acupunctura. Surse medicale au declara de curand ca recuperarea lui Gabriel Cotabita se va realiza sub indrumarea profesorului Mihai Berteanu, specialistul care l-a tratat si pe Traian Basescu, informeaza Libertatea.ro.

Natalie Portman a amanat filmarile pentru noul sau film! Una dintre cele mai populare actrite de la Hollywood, Natalie Portman, a reusit sa impiedice startul filmarilor pentru cel mai nou film al sau, deoarece isi dorea ca acesta sa fie regizat de o femeie. Cel mai nou rol al lui Natalie Portman urmeaza sa fie cel al Judecatoarei de la Curtea Suprema de Justitie, binecunoscuta Ruth Bader Ginsburg. Insa, se pare ca debutul filmarilor pentru aceasta pelicula nu a fost cu succes, deoarece actrita de 34 de ani a insistat ca in scaunul regizoral sa fie o femeie. In cele din urma, s-a hotarat ca Marielle Heller sa fie cea ca va oferi indicatiile regizorale pe platoul de filmare al acestui film, scrie Elle.ro.

Madalina Ghenea - La plimbare prin Sicilia intr-o fabuloasa rochie rosie Valentina Vidrascu. Madalina Ghenea continua seria aparitiilor de efect, romanca aflandu-se in aceste zile la Taormina, oras din Sicilia, in care se desfasoara un festival de film. Ea a avut onoarea sa participe la gala organizata de revista Vanity Fair si primeasca premiul Rising Star Award - Vanity Fair & Shiseido, dar si sa faca cunostinta cu renumitul actor Richard Gere. Actrita si-a oferit si cateva clipe de relaxare, pornind la plimbare, alaturi de o prietena, pe stradutele pitorescului oras. Pentru aceasta plimbare, Madalina Ghenea a ales o rochie rosie, avand semnatura designer-ului Valentina Vidrascu, ale carei creatii le-a mai purtat. In luna mai, Madalina aparea la Festivalul de film de la Cannes pentru a-si promova cel mai recent film al ei, Youth, purtand o ie creata de aceeasi Valentina Vidrascu, noteaza Viva.ro.

Ultima fenta a "Briliantului" il costa 1.000.000 euro! Pentru Adrian Mutu, fostul decar al nationalei de fotbal a Romaniei, viitorul nu suna deloc bine. Recent, "Briliantul" a pierdut procesul pe care-l avea cu Fiscul, asa ca perspectiva de a fenta plata impozitelor de 1.000.000 de euro pentru banii castigati in Anglia este una sumbra. E drept, mai are o cale de atac, cea a apelului, insa pana atunci ramane cu conturile blocate. Fotbalistul a fost cautat de Fiscul din Marea Britanie, prin intermediul Fiscului din tara noastra, inclusiv acolo unde isi are rudele, in Calinesti de Arges, pentru a i se descoperi conturi care sa poata fi puse sub urmarire pentru executare silita. Cum Adi Mutu nu mai are de multa vreme domiciliul in Arges, dosarul sau a fost trimis de ANAF Arges colegilor din Bucuresti, iar toate conturile pe care "Briliantul" le are deschise la trei banci din Capitala au fost blocate, scrie Libertatea.ro.