Catalin Maruta, batut in autobuz pentru ca a incercat sa ajute o batranica: "Mi-am luat un cap in gura". Se spune ca nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, iar Catalin Maruta a simtit-o pe pielea lui. Prezentatorul TV a fost batut in autobuz, pentru ca a incercat sa ajute o batranica. In urma cu multi ani, Catalin Maruta a avut parte de un incident pe care l-a rememorat astazi, in emisiunea lui de la Pro TV. Prezentatorul a fost lovit de catre un necunoscut, pentru ca a incercat sa ajute o femeie. El a promis ca va arata si poze care sa-i confirme spusele. "Si eu cand am venit in Bucuresti, eram in autobuz si am anuntat o batranica ca are geanta deschisa si mi-am luat un cap in gura. Am stat cu capul bandajat. O sa va arat si poze", a spus el, in emisiunea lui, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Rachel Weisz, despre viata de dinainte de relatia cu Daniel Craig. Actrita a povestit ca in tinerete isi petrecea multe seri singura, in fata televizorului, gandindu-se cum ar fi sa aiba o relatie care sa o implineasca. Da, si ea a trecut prin acele momente prin care am trecut toate. Iar pana la urma, a ajuns sa se marite chiar cu James Bond! Actrita, care este destul de secretoasa cand vine vorba despre viata ei personala, a marturisit ca in tinerete, a fost adeseori singura si isi petrecea serile in fata televizorului, mancand pizza gandindu-se ca la un moment dat va intalni acel partener ideal. Rachel Weisz a recunoscut ca, pe cand avea 20 de ani, isi facea multe griji pentru orice si ca ii era greu sa fie cu adevarat fericita si implinita, dar ca acest lucru s-a schimbat odata cu inaintarea in varsta. In urma cu patru ani, aceasta s-a casatorit cu Daniel Craig, cu care era prietena de mai bine de 20 de ani. Cei doi s-au casatorit in secret, in cadrul unei ceremonii restranse, la care au participat doar patru persoane, anuntaGlamour.ro.

Fotografia din trecutul sau pe care o celebra solista o vrea arsa! Solista cu o imagine impecabila, mama si, de 8 ani de zile sotie, Andreea Banica pare ca nu are parte de multe lipsuri in viata sa. Prin propria munca, solista a reusit sa-si faca o situatie financiara respectabila, iar, in cariera sa, putine au fost ipostazele stanjenitoare in care a fost surprinsa. Insa fotografia in cauza face cat 100 de gafe! In vremea cand nu era inca maritata si simtul umorului era la putere in viata sa, la una din petrecerile aniversare, Andreea s-a trezit cu un cadou neobisnuit, un pachet cu vibratoare si alte jucarii sexuale. Desi astfel de jucarii pot fi folositoare la casa omului, Andreea, acum in varsta de 37 de ani, le-a aruncat inainte sa plece spre propria acasa, informeazaLibertatea.

Piratul din Caraibe si-a scos la vanzare pestera! Cat cere pe ea? Ai 26 de milioane de dolari? Atunci poti cumpara proprietatea lui Johnny Depp din sudul Frantei. Iar daca nu-i ai , poti vedea macar cum arata... In 2001, Johhny Depp a cumparat o proprietate pe Coasta de Azur, in care a investit 10 milioane de dolari. E vorba de un imobil din secolul 19, pe care actorul l-a restaurat. O fosta biserica a fost transformata, astfel, intr-o casa spectaculoasa. Cladirea principala are 4300 de metri patrati, 5 dormitoare si 3 bai. Exista si o crama, decorata in stilul filmului Piratii din Caraibe, plus doua piscine si un spatiu pentru skateboarding, scrieBravonet.ro.

Ramona Gabor, aparitie bomba, in costum de baie! Ramona Gabor isi adora meseria de model si nu ezista sa stea cu zilele in studioul foto. Ea stie insa sa profite si de timpul liber si se relaxeaza pe plajele din Dubai, ori de cate ori are ocazia. Frumoasa sora a lui Moni s-a lasat fotografiata, de curand, in costum de baie, sub soarele cald din Dubai, in timp ce de distra alaturi de prietenii ei. Ea a pozat intr-un costum de baie minuscul, iar amicii virtuali au putut sa o admire in toata splendoarea. Desi a mai slabit in ultima vreme, Ramona are forme care ii fac pe admiratori sa ofteze dupa ea, anuntaLibertatea.