Starea fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, s-a inrautatit. Dupa ce a fost gasita in urma cu cinci luni prabusita in cada, Bobbi Kristina, fiica de 22 de ani a regretatei Whitney Houston si a cantaretului Bobby Brown, a fost pusa de catre medici in coma indusa. Insa, in aceste luni, starea ei a inceput sa se deterioreze si mai mult, ea fiind tranferata intr-un ospiciu din Atlanta, unde tatal ei si matusa sa, Pat Houston, o vegheza continuu, informeaza Viva.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Taylor Swift si Calvin Harris sunt cel mai bine platit cuplu de vedete! Unul dintre cele mai mediatizate cupluri de vedete, format din Taylor Swift si Calvin Harris, a stabilit un record. Taylor Swift si Calvin Harris au devenit cel mai bine platit cuplu de vedete, conform revistei Forbes. Cei doi au reusit sa cumuleze venituri in valoare de 146 de milioane de dolari anul trecut, dupa cum indica topul efectuat de publicatia americana. Taylor este imaginea unor produse precum Diet Coke, Keds si are contract cu Sony, iar Calvin cu Sol Republic si Giorgio Armani, noteaza Elle.ro.

Robert Negoita, dator la intretinere. Robert Negoita a fost parat la judecatorie pentru o datorie de aproape 12.000 de lei. Reclamanti sunt reprezentantii asociatiei de proprietari a complexului de locuinte pe care actualul edil de la sectorul 3 l-a construit in Popesti Leordeni, acolo unde acesta inca mai detine doua spatii la subsol si 17 apartamente. Datoriile care i se imputa lui Robert Negoita, in suma de 11.917,27 lei, reprezinta cote de intretinere pentru imobilele pe care inca le mai detine in complexul rezidential pe care l-a construit in Popesti Leordeni, scrie Libertatea.ro.

La 42 de ani, Cameron Diaz vrea un copil. Este oficial, Cameron Diaz si-a luat un an liber de la Hollywood pentru a incerca sa ramana gravida si sa intemeieze o familie alaturi de sotul ei, Benji Madden, solistul trupei Good Charlotte. Dupa ce s-au casatorit la inceputul acestui an, pe 5 ianuarie, in Beverly Hills, cei doi au decis ca este timpul pentru un copil. Cat priveste un an fara actorie, Cameron si-a anuntat echipa ca nu va mai raspunde la telefon pentru nicio solicitare si niciun proiect, indiferent de suma de bani oferita, relateaza Viva.ro.

Laurette, clipe cumplite: "Nu m-au lasat sa merg la toaleta si am facut pe mine". Copilaria mulatrei Laurette nu a fost deloc usoara. Crescuta in Romania, unde persoanele de culoare sunt deseori batjocorite de cei din jur, vedeta s-a confruntat si ea cu rautati gratuite din partea colegilor. Mulatra a trecut in copilarie prin multe momente cumplite din partea colegilor de scoala. Chiar si la facultate, unele persoane o jigneau din cauza nationalitatii si evitau sa intre in contact cu ea, scrie Libertatea.ro.