Alex Velea a dezvaluit cand se va insura cu Antonia: "Lumea ne tot intreaba asta". Alex Velea si Antonia au planuri mari. Cei doi artisti traiesc o poveste de dragoste de doi ani si au un baietel mult dorit dar, cu toate acestea, gandurile lor de casatorie depind de factori pe care nu-i pot controla. De cand s-a nascut micutul Domninic, Alex Velea si Antonia sunt intrebati din ce in ce mai des cand au de gand sa se casatoreasca si ca crestineze copilul. Nunta este insa exlusa, cel putin deocamdata, pentru ca artista este in continuare casatorita cu Vincenzo Castellano. In asteptarea divortului, Velea si Antonia au amanat si botezul, fiind foarte posibil ca cele doua mari evenimente sa aiba loc in aceeasi zi, dupa ce ea va fi o femeie libera si in acte. Intrebat cand se va insura, Velea a recunoscut, cu sinceritate, ca asteapta ca Antonia sa-si rezolve problemele legate de Vincenzo si de fetita ei, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Topless in V Magazine - Miley Cyrus, uimeste din nou! Vedeta uimeste din nou, in cel mai nou pictorial pe care l-a realizat pentru revista V Magazine. Aducand un tribut designerului parisian Simon Porte Jacquemus, Cyrus scapa si cateva poze topless. "O colectie ultra moderna si, in acelasi timp abstracta, care spune o poveste interesanta", declara Cyrus facand referire la colectia prietenului Simon Porte Jacquemus. Pe langa pozele indraznete, Cyrus s-a lasat fotografiata si in ipostaze mai cumintele, purtand piese vestimentare luminoase, colorate, multa geometrie. Piesa de rezistenta este rochia manusa, cu degetele orientate inspre genunchi, anuntaBravonet.ro.

Dana Rogoz, pentru prima data in costum de baie in acest an. A primit numai complimente. Dana Rogoz a imbracat pentru prima data in acest an costumul de baie. Iar complimentele admiratorilor nu au intarziat sa apara. La aproape 30 de ani, Dana Rogoz are un trup de invidiat. Pentru prima data in acest an, ea si-a facut timp si a mers la piscina, iar fotografiile pe care le-a facut cu aceasta ocazie au primit numai laude. Imbracata intr-un costum de baie negru, Dana a fost o aparitie deosebita, dupa cum puteti vedea si in imaginile de mai sus. "Asa de mult ma bucur ca a venit vara! Data viitoare cand mai ajung la aceasta piscina, SIGUR il arunc si pe Vladut in ea. La cat de mult iubeste sa faca baie, cred ca va fi o experienta foarte frumoasa atat pentru el, cat si pentru mine si Radu", a scris ea, pe blog, informeazaLibertatea.

Top 10 cele mai spectaculoase cereri in casatorie ale vedetelor. Un moment cu adevarat emotionant din parcursul oricarei relatii, cererea in casatorie nu este neglijata nici de vedete, unele dintre acestea planuind (sau nu!) cu meticulozitate momentul in care se vor logodi cu persoana iubita. Dupa 10 ani de relatie si sase copii, cel mai celebru cuplu de la Hollywood, format din Brad Pitt si Angelina Jolie, a facut pasul cel mare. Cererea in casatorie a fost un eveniment intim, de familie. Brad a adunat copiii si a cerut-o in casatorie pe Angelina in prezenta acestora, oferindu-I un inel creat special pentru aceasta. Will Smith a marturisit ca nu a plnificat cererea in casatorie pentru actuala sa sotie, Jada Pinkett Smith. Actorul a decis in mod spontan sa isi intrebe viitoarea sotie daca doreste sa se casatoreasca, in timp ce erau in pat. Ulterior, Will a marturisit ca statutul de vedeta al celor doi nu le ofera prea multe momente de intimitate si de aceea a profitat de moment, scrieElle.ro.

Mihai Bendeac: "La 32 de ani, am aflat ce e iubirea". Marturisirea actorului te va impresiona. Mihai Bendeac a aflat, ieri, ce este iubirea. Nu de la o femeie insa, ci de la patrpedul sau. Actorul Mihai Bendeac a povestit, pe pagina lui de Facebook, o intamplare care l-a impresionat profund si care s-a petrecut ieri, 1 iulie. Nu o femeie l-a facut insa ca simta ce e iubirea, ci un caine, anuntaLibertatea.