Giulia - Primul pictorial cu toata familia. Prima data a ramas insarcinata din intamplare. A doua oara, a lasat tot soarta sa decida. La 31 de ani, Giulia isi tine in brate al doilea copil: Eduard Mikael (1 luna). VIVA! prezinta in exclusivitate primele imagini cu toata familia artistei.E o zi calduroasa de vara pe care urmeaza sa o petrecem agreabil la Roche Bobois, printre piese de mobilier exclusiviste, cre￯ate in colaborare cu Jean Paul Gaultier, Sonia Rykiel si Missoni. Giulia poarta o rochie lunga, bleumarin din bumbac Hard Coeur, brand-ul creat de Sore, si espadrile comode din piele, negre. Este deocamdata singura, asteapta ultimele retusuri ale machiajului inainte sa vina Vlad cu cei doi copii. Cand sotul ei intra pe usa, Giulia stinge tigara, pune ceasca de cafea pe pervaz si isi ia in serios rolul de mama, relateaza Viva.ro.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Prigoana a injurat-o ca la usa cortului pe Adriana Bahmuteanu, in direct: "Esti o scroafa, o proasta! Lasa ca iti arat eu tie". Silviu Prigoana a facut o criza de nervi vineri seara, intr-o interventie telefonica. Omul de afaceri a injurat-o in ultimul hal pe Adriana Bahmuteanu, fosta lui sotie. Invitata in platoul unei emisiuni de la Antena Stars, Adriana Bahmuteanu a marturisit ca fostul ei sot nu ii lasa pe cei doi baieti sa vorbeasca cu ea, de cand a plecat cu ei in vacanta. Sunat si pus sa faca lumina in aceasta privinta, Silviu Prigoana a facut o criza de nervi si a inceput sa o injure in ultimul hal pe fosta lui sotie: "Doamna minte mai mult decat paseste. Eu il las pe copil sa vorbeasca cu ea de cate ori i-a lasat si ea sa vorbeasca cu mine. I-a dat copilului cu laptopul in cap cand a vazut ca ma suna". Integral pe Libertatea.

10 chestii cool pe care nu le stii despre Smiley. Unul dintre cei mai misto artisti ai momentului. Un artist complet din toate punctele de vedere. Un model pentru actuala generatie. Acesta este in cateva cuvinte, Smiley. Exista, insa, cateva lucruri pe care nu stim despre artist. Hai sa vedem despre ce este vorba. A ajuns in trupa Simplu datorita lui CRBL. Primul album l-a scos cand avea 17 ani, datorita lui Ioan Gyuri Pascu.Va intrebati ce varsta avea cand a sarutat prima data o fata? Primul sarut a avut loc cand era in clasa a V-a. Mai multe pe Bravonet.ro.

Tiffani Thiessen - Mama pentru a doua oara la 41 de ani. La 41 de ani, frumoasa Tiffani Thiessen, starul din "Salvati de clopotel", celebrul serial de la inceputul anilor 90, este o femeie implinita. De curand a devenit mamica pentru a doua oara, actrita aducand pe lume un baietel numit Holt.La 2 zile de la nasterea micutului, Tifanni a postat pe Instagram o fotografie adorabila in care fetita ei mai mare, Harper, in varsta de 5 ani, il tine in brate pe fratiorul sau. "Harper are un fratior. Suntem extrem de fericiti sa vi-l prezentam pe Holt Fisher Smith", a scris vedeta, potrivit Viva.ro.

Ti-o mai amintesti pe "devoratoarea de fotbalisti", Diana Cordeanu? Uite cu ce se ocupa acum! Devoratoarea de fotbalisti, Diana Cordeanu s-a lasat de meserie si s-a facut fata de casa. A luat calea Italiei unde s-a casatorit si unde si-a deschis un salon de frumusete de care se ocupa personal.Daca in urma cu zece ani era pe copertele revistelor pentru barbati si schimba fotbalistii in dormitor mai ceva ca pe sosete, Diana Cordeanu s-a reprofilat. A plecat in Italia si s-a indragostit de un localnic, afacerist. Iubirea a fost reciproca, iar Diana n-a mai facut nicio schimbare de partener, scrie Libertatea.