Mihaela Radulescu, poze de infarct in costum de baie! Arata incredibil. Mihaela Radulescu este una dintre vedetele de la noi care face furori cu trupul ei tonifiat si bine lucrat, cu toate ca este mama si are 45 de ani. Vedeta are grija la alimentatie, desi nu se infometeaza, si face sport in mod regulat, pentru a arata atat de bine. Si pentru ca are cu ce sa se laude, Raduleasca nu rateaza nici o ocazie sa isi etaleze formele. Aflata la mare, ea a postat doup fotografii in costum de baie, in care arata incredibil de bine. Ea a scris li un text prin care incearca sa isi incurajeze pe amicii virtuali sa aleaga un stil de viata sanatos. Continuarea in Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Pamela Anderson - Cea mai dorita blonda de Marilyn incoace a implinit 49 de ani. Pe 1 iulie, Pamela Anderson, fostul star din "Beywatch", a implinit 49 de ani. Apropierea varstei de 50 de ani nu o sperie deloc pe cea mai dorita blonda de la Marilyn Monroe incoace care continua sa pozeze pentru campaniile PETA sau pentru reviste celebre si brand-uri cunoscute. Ca si cum timpul nu ar fi avut nicio influenta asupra sa, noteaza Viva.ro.

O iarta Radu Valcan ? Adela Popescu, cuprinsa de panica inainte de nunta! "Imi cer scuze iubitule!" Adela Popescu si Radu Valcan se pregatesc sa faca pasul cel mare dupa cinci ani de relatie. Insa, Adela a fost cuprinsa de panica inainte de nunta si a facut o nebunie pentru care si-a cerut scuze partenerului. Adela Popescu spera ca viitorul ei sot, Radu Valcan, sa o ierte pentru ce a facut zilele trecute. Adela, impreuna cu mama si matusa ei, a fugit de Radu, spunand ca a apucat-o panica. Artista a publicat un mesaj pe blogul personal, in care isi cere iertare pentru ceea ce a facut si spera ca Radu o va putea ierta, potrivit Libertatea.

Ce facea Andreea Esca, dimineata, in gradina, pe capita de fan? Andreea Esca s-a relaxat in aceasta dimineata, departe de Bucuresti, undeva la tara, intr-un peisaj idilic. Vedeta Pro tv a postat pe pagina de Facebook niste imagini care i-au facut pe toti fanii ei, aflati in orase, sa ofteze de invidie. "Buna dimineata! O cafea cu smantana (de la laptele de bivolita) in mijlocul gradinii???", a scris vedeta pe contul de Facebook, unde a postat o imagine cu cafeaua despre care a scris, cu masa aranjata senzational, in mijlocul gradinii dar si o fotografie simpatica foc, scrie Libertatea.

Alec si Hilaria Baldwin - 3 ani de casatorie cu poze incantatoare de la nunta. Hilaria (31 de ani) si Alec Baldwin (57 de ani) au sarbatorit 3 ani de casatorie, iar Hilaria a tinut sa marcheze acest eveniment postand pe Instagram o serie de fotografii de la nunta care nu au mai fost publicate pana acum. Sotia celebrului actor si-a insotit acest video realizat cu Flipagram de melodia lui Andrea Bocelli, "Ave Maria", dar si de mesajul "Happy 3rd Anniversary Alec", anunta Viva.ro.