Se marita! O cantareata de la noi, care a nascut recent, a stabilit data nuntii! Claudia Patrascanu si Gabi Badalau se vor cununa religios anul viitor, la sfarsitul lunii mai, iar petrecerea va avea loc la cort. Dupa ce si-au botezat baietelul, acum in varsta de sapte luni, si dupa s-au cununat civil, Claudia Patrascanu si Gabi Badalau pregatesc o alta mare petrecere. Cei doi au stabilit data nuntii, programata pe 28 mai 2016. Dupa ce se vor cununa si religios, acestia isi vor astepta invitatii la cort, intr-un complex de lux din Capitala. "Momentan, am stabilit doar data nuntii si locul, inca nu ne-am ocupat de restul, avem timp destul. Acum lucram sa ne terminam curtea", a declarat Claudia pentru Libertatea. Artista a mai dezvaluit ca, in viitorul apropiat, isi va relua si cariera muzicala. "Nu-mi va fi greu sa ma ocup de revenire, cel mic este foarte cuminte. In plus avem si bona", a adaugat ea, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cornel Ilie s-a casatorit in acest weekend. Cornel Ilie, unul dintre dei mai ravniti burlaci din showbiz-ul romanesc, s-a casatorit in acest weekend. "(Re)nascut pe 4 iulie, si-a intitulat artistul postul de pe blog-ul sau in care anunta ca s-a casatorit cu iubita lui, Eliza. Petrecerea a fost una relaxata, de la aceasta nelipsind dansul in ploaie, baia in piscina, tinutele lejere, fotbalul, dar si melodiile The Beatles, trupa lui preferata. Sambata, 4 iulie, 11.30 am. Atunci, impreuna cu Eliza, am facut un pas de oameni mari, bucurandu-ne ca niste copii. S-au spus doi de Da! cu voce tare si de alte multe ori din priviri. Ale noastre si ale celor care ne-au fost aproape. Cuvantul familie acum inseamna Fam ILIE. Am fost discreti si suntem in continuare, asa cum imi place sa fiu cu viata mea personala. Le multumesc celor care ne-au scris sa ne felicite si celor din presa care s-au interesat de nunta noastra, anuntaViva.ro.

Nu e cam mult? Roxana Ciuhulescu, cu partile intime la vedere. Roxana Ciuhulescu a ajuns pe malul marii, motiv suficient sa-si tina la curent fanii de pe retelele de socializare. In ultima poza postata insa, vedeta a dat cu bata-n balta. Roxana a vrut sa ceara parerea fanilor si i-a intrebat daca pare a fi bronzata. Slipul prea mulat i-a lasat la vedere parti intime. Cu sau fara voia sa, Roxana si-a aratat cam mult, lucru sesizat de fani. Din dorinta de like-uri, vedeta aproape ca si-a aratat "motorul", cunoscuta fiind pasiunea Roxanei pentru autoturisme. Fotografia a avut succes printre fani si a adunat sute de like-uri, informeazaLibertatea.

Ashton Kutcher si Mila Kunis s-au casatorit. Dupa o relatie de trei ani si un bebelus adorabil, cei doi actori au decis ca a venit momentul casatoriei. Conform revistei People, Ashton si Mila s-au casatorit la sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul unei ceremonii intime si secrete. Pana in acest moment niciun reprezentant al celor doi actori nu a facut o declaratie oficiala. In ultimele luni au aparut tot felul de speculatii cu privire la nunta celor doi. Invitata intr-o emisiune TV, Mila Kunis, in varsta de 31 de ani, a fost intrebata daca este casatorita, iar ea a raspuns sfios "Poate". In plus, Ashton Kutcher ne-a dat de inteles ca s-a casatorit cu Mila Kunis dupa ce a postat pe contul lui de Facebook o fotografie cu un mesaj de Anul Nou scris in nisip, semnat "The Kutchers". Ashton Kutcher si Mila Kunis sunt impreuna din 2012, iar in luna octombrie a anului trecut au devenit parintii unei fetite, pe nume Wyatt Isabelle, scrieGlamour.ro.

Drama din copilaria Antoniei despre care putini au auzit! Ce e dispus sa faca Velea ca sa o ajute sa treaca peste traume. Parasita chiar inainte de a se naste, Antonia si-ar dori sa afle care a fost motivul pentru care tatal sau nu a cautat-o niciodata. Ramasa fara resurse in urmarea acestui vis, artista a apelat la Velea. Zambeste mai tot timpul, dar in spatele fericirii aparente a Antoniei se afla o poveste cutremuratoare. Sunt multe intrebari care macina sufletul artistei si toate au legatura cu tatal sau natural, pe care aceasta nu l-a cunoscut niciodata. Deseori a vrut sa afle. Mai traieste oare parintele sau? De ce acesta nu a cautat-o niciodata? Nimeni nu i-a putut insa oferi un raspuns, nici macar mama ei, care a evitat mereu raspunsurile. Dupa ani buni in care a cautat ￯acul in carul cu fan￯, artista se consolase deja cu ideea ca nu-si va afla originile. Doar ca, gratie increderii pe care o are acum in Alex Velea, barbatul care i-a oferit un baietel si care pare dispus sa faca orice pentru a-si vedea iubita fericita, sperantele s-au reaprins pentru Antonia. Artista si-a descarcat sufletul si i-a cerut lui Alex sa o ajute sa afle ce s-a intamplat cu tatal ei. Astfel ca, odata ce lucrurile se vor linisti, iar procesul sau de divort cu Vincenzo Castellano se va sfarsi, ajutata de Velea, ea va relua cautarile, anuntaLibertatea.