Au pus pret pe capul lui. Fetele l-au "vandut" pe Cotabita ca sa aiba bani de tratament. Fetele lui Gabriel Cotabita au scos pe piata, contra cost, imagini cu tatal lor, pentru a-i putea plati acestuia tratamentul in continuare. Atunci cand tatal lor se afla in coma, iar ele devenisera cele mai "vanate" personaje de catre televiziuni, fetele lui Gabriel Cotabita au refuzat din start orice contract care le-ar fi obligat sa vorbeasca despre suferinta lor. Timpul a trecut insa, artistul si-a revenit spectaculos, dar tratamentul pentru recuperare costa foarte mult, iar familia ar fi ajuns la fundul sacului, sustin apropiatii. Si, cum momentul externarii se apropie si nevoia de bani ar fi din ce in ce mai mare, fiicele lui Cotabita s-au vazut nevoite sa apeleze la ultima solutie pe care au avuto la indemana - sa-si "vanda" tatal. Astfel ca, dupa saptamani in care s-au luptat cu propriile principii, precum si cu orgoliul artistului, care nu vrea sa accepte nici in ruptul capului ajutorul altora, fetele lui Cotabita si-au calcat pe inima si au facut un pact, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Unde isi petrec vedetele vacanta de vara. Vacanta la mare pare sa fie principala atractie pentru vedete, care s-au bucurat deja de clipe de relaxare in diverse destinatii din tara sau de peste horare. Andra mai are putin pana cand va deveni mamica a doua oara, asa ca vedeta nu a plecat prea departe in aceasta vara. A ales sa se relaxeze alaturi de familia ei intr-un hotel din Mamaia. In aceasta vara, Elena Gheorghe a ajuns la Palma de Mallorca unde a sustinut un concert si, bineinteles, ca nu a rezistat tentatiei de a face plaja. Imbracata intr-un costum verde, din doua piese, cantareata a atras, cu siguranta, toate privirile pe plaja. Dupa o serie de concerte prin toata tara, Alina Ermia se relaxeaza in Portugalia, de unde a postat cateva fotografii super hot. Loredana a reusit sa uimeasca pe toata lumea cu fotografiile din vacanta la mare. Imbracata in costume de baie super sexy, vedeta in varsta de 45 de ani demonstreaza ca arata absolut senzational, anuntaViva.ro.

Andreea Balan dezvaluie adevaratul motiv al despartirii de americanul Michael. Nu a mai spus asta pana acum. Andreea Balan s-a despartit de americanul Michael dupa opt luni de relatie consumata mai mult la distanta si nu are de gand sa mai dea inapoi. Cantareata isi doreste, acu, un barbat din Romania, cu care sa isi poata intemeia o familie. Anul trecut, la doar doua luni de cand se despartise de Keo, Andreea Balan se implica intr-o alta relatie, cu un barbat pe nume Michael. Timp de aproape un an, cantareata l-a vizitat de nenumarate ori in America, dar, in urma cu o luna, a decis sa puna punct acestei legaturi consumate mai mult la distanta. Chiar daca stie ca americanul ar face orice sa o aiba din nou, Andreea nu vrea sa mai auda de o relatie cu el. De vina este, spune ea, distanta, informeazaLibertatea.

Justin Bieber si-a sters poza nud de pe Instagram! Dupa ce saptamana trecuta poza postata de Justin pe Instagram, care ni-l prezenta complet gol, a facut mare valva, artistul s-a hotarat sa renunte la ea si a explicat de ce! A starnit sute de comentarii, a fost sursa unei parodii de zile mari si a pus fanii pe ganduri. Iar la cateva zile distanta Justin s-a hotarat sa renunte la aceasta poza, postata chiar de el pe Instagram. Asta nu ne afecteaza totusi prea tare, deoarece ea a fost preluata si exista in continuare pe multe alte site-uri. Totusi, care este motivul pentru care vedeta a luat decizia de a elimina acesta poza de pe contul sau de Instagram? Ne spune chiar el! A facut asta pentru a nu-i scoa pe fanii lui foarte tineri si nu pentru ca ar fi considerat ca poza e nereusita! El si-a cerut scuze si a postat o poza cu el imbracat, de acesta data, insotita de un lung mesaj adresat publicului. El spune ca se simte jenat ca fanii lui tineri i-au vazut fesele... ca a fost doar o gluma si ca nu a luat in calcul faptul ca este urmarit si de copii. Justin le cere scuze tuturor celor pe care i-a ofensat, scrieBravonet.ro.

Teo Trandafir s-a tatuat in direct, dupa ce a pierdut un pariu. Ce desen si-a facut. Teo Trandafir i-a lansat o provocare unui invitat si, pentru ca a pierdut, a fost nevoita sa se tatueze in direct. Desenul este, insa, unul temporar. Prezentatoarea TV i-a avut invitati in emisiunea ei, marti, pe Adelina Pestritu si pe Speak. La un moment dat, Teo a facut cu artistul un pariu, pe care insa l-a pierdut. Astfel, ea a fost nevoita sa se lase pictata in direct cu henna. Teo nu a avut pretentii in privinta desenului si s-a lasat pe mana unui artist, iar rezultatul a fost intocmai pe placul ei, informeazaLibertatea.