Adriana Bahmuteanu, in sanii goi la 41 e ani: "Ma simt super bine in pielea mea". La 41 de ani, Adriana Bahmuteanu si-a surprins prietenii de pe Facebook, miercuri dimineata, publicand o fotografie in care i se vedeau sanii goi, in toata splendoarea. Prezentatoarea TV a fost fotografiata cu sfarcurile la vedere, la o clinica de infrumusetare. Vedeta a fost pozata intr-un combinezon transparent ce i-a lasat la vedere toate partile corpului, pe care, de obicei, te feresti sa le dezvalui cu prea multa usurinta. "Buna dimineata... Ma simt super bine in pielea mea...", a scris prezentatoarea TV, alaturi de fotografia publicata pe Facebook. Practic, Bahmu a vrut sa arate prin aceasta fotografie care a fost metoda pe care a folosit-o pentru a slabi peste 20 de kilograme si pentru a-si remodela silueta, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cum arata vedetele nemachiate. Desi atunci cand sunt in lumina reflectoarelor vedetele sunt machiate de catre make-up artisti, atunci cand nu sunt prezente la evenimente, acestea se machiaza foarte putin sau chiar deloc. Esti curioasa sa vezi cum arata? Noi iti aratam cateva poze cu vedete nemachiate. Bar Refaeli este una din celebritatile care nu se sfiesc sa posteze poze cu ele nemachiate pe retelele de socializare. Cu ochii ei albastri si cativa pistrui, modelul arata minunat nemachiata, anuntaGlamour.ro.

Mihai Traistariu a zis-o si pe asta: "As poza dezbracat pentru femei". Care este conditia. Mihai Traistariu a investit destul de mult in imaginea lui, in ultima perioada si sustine ca nu ar ezita sa se dezbrace pentru o revista de femei. Mihai Traistariu sustine ca datorita schimbarilor prin care a trecut in ultima vreme a prins incredere in el si a lasat deoparte complexele pe care le-a avut ani la rand. Ba chiar, daca i s-ar propune, ar poza si dezbracat. Are insa o conditie si anume: sa ajunga "in forma maxima". "Eram mic, aveam 30 de cosuri pe fata, eram extrem de complexat. Asa am ajuns sa nu mai pun pret pe fizic. Acum, de un an, mi-am facut implantul de par, deja s-a schimbat fizionomia. Mi-am pus dantura. Am inceput sa trag de muschi. A inceput sa-mi placa de mine, sa prind incredere. Imi place cum arat chiar si dezbracat. Si atunci te gandesti cum ar fi sa pozezi si dezbracat. Daca o sa arat un pic mai bine... Ca acum nu-s eu maxim. Daca o sa fiu vreo bomba, da, o sa pozez", a declarat Mihai Traistariu in cadrul emisiunii Agentul VIP de la Antena Stars, informeazaLibertatea.

Piesa noua pentru Aggro Santos si Andreea Banica! "Red Lips" is on air."Red Lips" este nu numai o piesa noua pentru Andreea Banica, ci si un nou inceput. Aceasta melodie aduce o schimbare de stil pentru cunoscuta artista. Influentele de cabaret si flow-ul latino "flirty" sunt noutatile cu care vedeta isi surprinde fanii. Videoclipul, regizat de David Rousseau (unul dintre cei mai de succes regizori internationali, care a colaborat pana acum cu Pitbull, Christina Aguilera, Shakira, Jennifer Lopez, Enrique Iglesias), a fost filmat pe parcursul a cateva zile in Miami si are in prim plan atmosfera si atitudinea pasionala a latinilor. In plus, cu ocazia lansarii acestei melodii, Andreea Banica revine la piesele in limba engleza, dupa hituri ca "Love in Brasil", "Sexy", "Electrified", scrieBravonet.ro.

Gabriel Cotabita: "Am fost in lumea de dincolo". Refacut aproape complet si capabil sa vorbeasca, artistul le-a povestit apropiatilor ce s-a intamplat in perioada in care a fost in coma. A revenit miraculos la viata, iar acum e aproape refacut. Odata ce si-a recapatat memoria si a inceput sa vorbeasca, Gabriel Cotabita le-a facut marturisiri cutremuratoare apropiatilor despre ce i s-a intamplat in perioada de coma. "Am fost in lumea de dincolo si drumul inapoi a fost unul greu. In timp ce ma aflam in coma, mi-am revazut intreaga viata, de cand eram copil, amintirile din tinerete, apoi inceputurile carierei, momentele triste, dar si cele frumoase prin care am trecut. L-am vazut si pe tata, care a murit in urma cu multi ani", le-ar fi marturisit el apropiatilor care l-au vazut dupa mutarea in Spitalul Elias, pentru recuperare, anuntaLibertatea.