Andra, David si Maruta - Asteptand-o pe Eva. Venirea pe lume a celui de-al doilea copil al Andrei si al lui Catalin Maruta (o fetita pe care o va chema Ioana Maria Eva) va completa in mod fericit cea mai frumoasa familie din show-business-ul autohton. I-am intalnit pe Andra si pe Catalin Maruta intr-o frumoasa seara de mai intr-o cafenea: venisera impreuna cu baietelul lor de 4 ani, David, si cu bona lui. Cat s-a dus Catalin sa-l lase pe David la locul de joaca, ma pregateam sa-i tin de urat Andrei cand un ins bizar, imbracat intr-o salopeta de camuflaj, a inceput sa vorbeasca cu ea de parca ar fi fost vechi cunostinte, noteaza Viva.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Cine este noul iubit al Mirandei Kerr? Miranda Kerr a fost surprinsa de paparazzi in timp ce isi facea cumparaturile in Los Angeles. Alaturi de ea, noul ei iubit, fondatorul aplicatiei Snapchat, Evan Spiegel. Modelul de 32 de ani si miliardarul tech in varsta de 25 de ani au cumparat mai multe buchete de flori apoi au plecat zambind si tinandu-se de mana. Este prima data cand cei doi sunt vazuti impreuna in public. Miranda Kerr a fost casatorita cu Orlando Bloom timp de trei ani. Cei doi au impreuna un baietel, Flynn, in varsta de patru ani, informeaza Glamour.ro.

Fiica lui Johnny Depp, prea sexy la 16 ani. Lily Rose, fiica pe care Johnny Depp o are cu Vanessa Paradis, apare, la 16 ani, intr-o reclama la ochelarii de soare marca Chanel. Cu o pereche de ochelari cu perle, tanara priveste provocator la camera, in timp ce-si tuguiaza buzele. Insa daca designerul casei, Karl Lagerfeld, cel care a realizat campania, o considera pe pustoaica ravasitoare, psihologii si opinia publica i-au sarit in cap parintelui fetei. Johnny a fost criticat pentru faptul ca si-a lasat fiica sa apara in ipostaze nepotrivite pentru o fata de 16 ani, scrie Libertatea.ro.

Catrinel Menghia - Intr-o rochie de printesa la Milano. Catrinel Menghia filmeaza pentru o noua pelicula, iar unul dintre cadre a fost cu totul special. Imbracata intr-o rochie fabuloasa, de printesa, semnata Cristina Pacini, o creatie de care s-a indragostit, romanca a aratat incredibil in noaptea in care a filmat la Milano. Secventa a fost una extrem de romantica, Catrinel dansand alaturi de partenerul sau de film, la fel de elegant intr-un tuxedo negru, informeaza Viva.ro.

Robbie a jucat alba-neagra cu hotelierii romani. Robbie Williams a fost asteptat cu sufletul la gura de romanii de rand, dar si de afaceristi din Capitala. Indeosebi de hotelierii care si-au frecat mainile, bucurosi ca megastarul si-a rezervat camere la ei. Insa unii dintre ei s-au ales doar cu promisiunea. Echipa din spatele lui Robbie Williams a verificat atent o f e r - tele hotelurilor bucurestene inainte ca solistul sa ajunga la noi in tara. Ba chiar au fost rezervate trei apartamente prezidentiale in trei hoteluri diferite. Fiecare patron s-a dat peste cap pentru ca atunci cand megastarul ii va calca pragul sa se declare multumit de primirea facuta. Insa, surpriza, Robbie si echipa lui au ales doar un hotel din cele trei unde au fost facute rezervarile, scrie Libertatea.ro.