Primele imagini de la nunta lui Bobby Paunescu. Cat de tandru a fost regizorul cu sotia lui. Bobby Paunescu si aleasa lui, Alice Peneaca, si-au unit destinele sambata. Cei doi s-au casatorit civil intr-o ceremonie restransa, dar foarte bine pusa la punct. Bobby Paunescu si Alice au spus "Da: in fata celor doua perechi de nasi si a invitatilor lor. Regizorul este vizibil fascinat de proaspata lui sotie care este o femeie superba. Bobby Paunescu si Alice Peneaca formeaza un cuplu de aproximativ un an de zile si au decis sa-si oficializeze relatia. Amanunte inLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

10 trucuri de slabit ale vedetelor. Cum reusesc sa aiba vedetele un corp de invidiat? Mult sport si o dieta adecvata! Iti prezentam care sunt antrenamentele lor favorite si la ce diete apeleaza 10 celebritati de la Hollywood. Jessica Simpson - Pont: Fulgi de ovaz si portii mici. Dupa ce a nascut, vedeta a apelat la programul Weight Watchers si a mancat portii mici care contin, in general, ingrediente precum pui si fulgi de ovaz. Cat despre sport, ea face antrenamente de forta de trei ori pe saptamana, potrivitViva.ro.

Vedetele au luat cu asalt Litoralul. Nicaieri nu-i mai bine ca la plaja, la Mamaia! Canicula care in weekend a transformat Bucurestiul intr-un urias cuptor a facut ca Litoralul sa fie ultimul refugiu al vedetelor de pe la noi in fata valului nimicitor de caldura. Cele aproape 40 de grade Celsius care au domnit peste Capitala la finele saptamanii ce tocmai s-a incheiat i-au facut pe bucuresteni sa fuga la malul marii. Nume celebre din showbizul autohton, sportivi sau doar oameni obisnuiti, toti rapusi de temperaturile ca din desert, au abandonat orasul pentru o baie in mare si un bronz bine conturat, potrivitLibertatea.

Lectii de viata invatate de la Marilyn Monroe. Marilyn Monroe - unul din cele mai recognoscibile nume si figuri din intreaga lume. Celebra actrita ne-a lasat mostenire numeroase lectii despre viata, dragoste si frumusete. Un simbol al senzualitatii, Norma Jeane Mortenson, cunoscuta mai ales dupa numele Marilyn Monroe, a fost una dintre cele mai controversate figuri ale secolului XX. Frumoasa actrita stia cate ceva despre viata. Dovada stau numeroasele ei vorbe de duh, care sunt mai actuale ca niciodata, noteazaGlamour.ro.

Se pregateste un nou divort in showbizul autohton? O vedeta de la noi si sotul sau, la cutite! Dana Savuica-Stanciu si Razvan, sotul sau, nu-si mai vorbesc de aproximativ doua saptamani. Cei doi nu au salvat nici macar aparentele la ziua de nastere a acestuia, cand s-au purtat ca doi straini. Dana Savuica si sotul sau au una din cele mai longevive casnicii din showbiz. In prezent insa, relatia lor de 25 de ani pare ca s-a racit, sustineLibertatea.