Mihaela Radulescu, scandal monstru cu presa austriaca! Ce a aparut intr-un ziar din Salzburg. Mihaela Radulescu este foc si para pe o publicatie austriaca si pe un anumit jurnalist, care a jignit-o recent intr-un articol. Vedeta spune ca i s-a adus atingere imaginii ei, dar mai ales a iubitui ei, Felix Baumgartner, care ar fi fost de fapt tinta unei glume proaste aparute in respectivul ziar din Salzburg. "O scrisoare deschisa pentru anumiti jurnalisti austrieci. Si o veche zicala de la bunica mea: nu poti sa numesti batrana o femeie, pana nu ti-ai rupt dintii muscand-o de fund. Asa ca mai bine pupati-mi fundul sexy", a scris Raduleasca pe o retea de socializare, invitadu-i pe amicii ei virtuali sa citeasca un articol in care il face cu ou si cu otet pe jurnalist, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Heidi Klum a pozat in lenjerie intima. Are 42 de ani, 4 copii, insa Heidi Klum arata mai bine ca oricand! Si ce modalitate mai buna de a arata acest lucru decat pozand in lenjerie intima? Modelul de origine germana a pozat recent pentru campania de promovare a liniei de lenjerie intima "Heidi Klum Intimates" si trebuie sa recunoastem ca arata perfect! Intr-un interviu acordat recent, Heidi Klum a marturisit ca atunci cand se afla in fata aparatului de fotografiat se gandeste la iubitul ei. De mai bine de un an, Klum are o relatie Vito Schnabel, un pasionat de arta in varsta de 28 de ani, cei doi aflandu-se in aceasta perioada in vacanta in Roma, anuntaElle.ro.

Alexandra Stan se intoarce in Japonia, de aceasta data impreuna cu Inna. Sunt pe primul loc! Daca in anii trecuti se bateau pentru primele pozitii in clasamentele muzicale dance din Japonia, cele doua dive se afla cu noul lor single "We Wanna", din nou in top. Al celor mai bine vandute piese din "Tara soarelui rasare", pe primul lor in topul iTunes Dance Chart si locul 11 in clasamentul general. Anul trecut, in aceeasi perioada de timp, Alexandra Stan ocupa aceeasi prima pozitie in aceelasi top cu single-ul "Dance". Si in mediul online melodia are cautare, videoclipul ce insoteste piesa "We Wanna" a depasit 10 milioane de vizualizari pe YouTube. In clasamentul final pe 2014 al celor mai difuzate piese la radio in Japonia, Alexandra Stan a iesit pe primul loc la ZIP Dance Hits 20, peste supervedete ca Pharrell Williams,Pitbull & Jennifer Lopez ori Ke$ha, informeazaLibertatea.

Cum arata Elle Macpherson, supermodelul numit "The Body", la 51 de ani. La 51 de ani multe femei se gandesc, poate cu regret, la corpul pe care l-au avut in tinerete... nu si Elle Macpherson, supermodelul numit "The Body", care arata exact la fel ca la 20 de ani. Frumoasa australianca a fost fotografiata zilele trecute in costum de baie si arata impecabil. Chiar daca apeleaza in mod deschis la botox si exista multe zvonuri care spun ca si-ar fi operat nasul, buzele si sanii, e clar ca Elle duce un stil de viata sanatos, pentru ca altfel corpul ei nu ar fi putut arata atat de bine. Mandra de silueta ei, Elle posteaza adesea pe contul ei de Instagram fotografii care o pun in evidenta, si care sunt foarte apreciate de cei aproape 60 de mii de fani pe care ii are pe reteaua de socializare, scrieUnica.ro.

Ce spune Andreea Balan despre riduri! N-a fost niciodata mai sincera. Andreea Balan este una dintre cele mai iubite cantarete de la noi si una dintre cele mai solicitate pentru concerte. Atunci cand vine vorba despre aspectul fizic, artista este extrem de exigenta si are grija ca fiecare particica a corpului sa fie ingrijita corespunzator. Doar urca pe scena de cateva ori pe saptamana, este in centrul atentiei si orice gafa ar putea fi interpretata, anuntaLibertatea.