Ramona Gabor, suepr sexy pe plaja, la Mamaia! Ce au vazut toti turistii. Ramona Gabor petrece cateva zile de relaxare la Mamaia, alaturi de sora ei, Monica, si de fiica acesteia, Irinuca. Dupa ce s-a plimbat pe la Saint Tropez, Ramona a dorit o reuniune de familie si o mica vacanta la malul Marii Negre. Cum a ajuns in statiunea Mamaia, frumoasa sora a lui Moni s-a cazat la hotel si a iesit la o plimbare pe faleza, unde a intors toate privirile cu o tinuta extrem de sexy. Ramona a purtat pantaloni scurti si o bluza alba, transprenta, prin care se putea lesne zari sutienul din dantela. Ea s-a pozat astfel si a postat imaginea pe retelele de socializare, pentru ca amicii ei sa vada unde se afla, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Reintalnire emotionanta pentru "copiii familiei Bundy" dupa aproape 20 de ani. Christina Applegate si David Faustino, actorii care i-au interpretat in anii 90 pe Kelly si Bud Bundy au avut ocazia sa se revada. S-a intamplat la premiera filmului "Vacation", cel mai recent film al Christinei Applegate, in care aceasta joaca alaturi de Chris Hemsworth. Christina si David au acum peste 40 de ani, dar si-au pastrat zambetul si buna dispozitie cu care au devenit celebri in urma cu aproape 20 de ani. Cei doi s-au fotografiat impreuna, depanand probabil si amintiri din acea perioada, dar bucurandu-se si de ceea ce li se intampla in prezent. La 43 de ani, Christina Applegate este acum casatorita si mama, dupa ce in urma cu cativa ani a trecut printr-o adevarata drama. Abia se despartise de sotul ei de atunci cand a trebuit sa se supuna unei duble mastectomie. Din fericire, s-a indragostit de Martyn LeNoble exact la momentul potrivit, iar acum are o viata fericita alaturi de acesta. David Faustino traieste si el momente speciale, la 41 de ani urmand sa devina tatic pentru prima data, anuntaViva.ro.

Raluca Badulescu a slabit 70 de kilograme! Ce mananca te va ului. Raluca Badulescu canarea pe vremuri 120 de kg. Acum are putin peste 50 de kg. Prietena de-o viata a lui Botezatu a dezvaluit ce mananca pentru a-si mentine greutatea. Raluca si-a facut, in urma cu trei ani, o operatie de reductie a stomacului, iar de atunci a inceput sa slabeasca spectaculos. Desi multi ar crede ca tine o dieta stricta, realitatea este cu totul alta. Vedeta nu-si refuza nimic, isi face toate poftele, dar cu masura, pentru ca dimensiunea stomacului o ajuta sa manance foarte putin, dar des. Ea nu a renuntat nici la bauturile carbogazoase, insa reuseste sa se mentina foarte supla. Invitata la o emisiune de la Antena Stars, Raluca Badulescu a fost rugata sa aleaga pe o farfurie ce ar manca intr-o zi intreaga. La final, pe farfurie se gaseau: doua felii de chec, o bomboana de ciocolata, o felie de pizza, un sfert de hamburger, doua bucati de branza, doua rosii cherry, o felie de sunca si o portie mica de paste, informeazaLibertatea.

Kate Moss si Jamie Hince divorteaza? Se pare ca modelul si sotul ei s-au despartit dupa o casnicie de patru ani. Conform publicatiei The Sun, Kate Moss si Jamie Hince nu se mai intelegeau de mai bine de doi ani. "Nu mai sunt un cuplu de multa vreme", a marturisit o sursa pentru The Sun. "Jamie asteapta ca si Kate sa semneze actele de divort", a adaugat sursa. Se pare ca motivul despartirii ar fi relatiile destul de apropiate ale lui Jamie cu prietenele din anturajul lor. Kate si Jamie nu au mai fost vazuti impreuna in public din luna martie, cand au participat la vernisajul expozitiei Alexander McQueen: Savage Beauty la muzeul Victoria and Albert din Londra, desi si-au facut vacanta impreuna la Roma, in luna mai, scrieGlamour.ro.

Catalin Botezatu a suferit un atac de panica! Ce se intampla acum cu el. Catalin Botezatu a avut mai multe probleme cu inima in trecut, pe care le-a depasit, insa stresul si noptile nedormite l-au facut sa cedeze de curand, cand a suferit un atac de panica. "Sunt bine acum, nu ma plang. Am fost la un spital privat ca sa nu afle presa. Stresul acumulat si noptile nedormite... m-am panicat si am facut un atac. Am avut o perioada mai grea. Am chemat ambulanta la mine. Sunt ok, mi s-a recomandat liniste, repaos si lipsa stresului. Dar muncesc mult. Nu am mai fost in vacante, am plecat imbinand utilul cu placutul", a declarat Bote, la Antena 1. De altfel, designerul a ales sa ia o pauza de la lumea agitata din showbiz si nu a mai aparut pentru o perioada. El a motivat acest lucru prin faptul ca a dorit sa se ocupe de proiectele sale serioase, anuntaLibertatea.