Divort in showbiz! Dupa 4 ani de viata luxoasa, a ajuns la mila prietenelor. Modelul Roxana Ilie a crezut ca l-a apucat pe Dumnezeu de un picior acum patru ani, cand a devenit sotia prosperului afacerist Mihai Plesea. Acum, se pregateste de divort si ar fi ajuns la mila amicelor ei. Iminentul divort al Roxanei Ilie este subiectul preferat al mondenilor Capitalei in ultima perioada. Feeria s-a terminat, iar ea si Mihai Plesea se pregatesc de divort. Dovada: weekendul trecut, cand ea isi plangea de mila, sotul se distra de minune la mare. Potrivit zvonurilor care circula prin oras, relatia lor s-ar fi degradat atat de tare, incat nu ar mai fi ramas loc de intors. In aceste conditii, Roxana s-ar fi vazut nevoita sa-si stranga lucrurile si sa paraseasca domiciliul conjugal. Fara economii personale sau vreun venit constant, fostul model s-ar fi vazut nevoit sa apeleze la prieteni si singura care s-ar fi oferit sa-i ofere gazduire ar fi fost Nicoleta Macarencu, unul dintre modelele cu care Roxana Ilie impartea, pe vremuri, podiumul. Si la care si-ar fi mutat deja o parte din lucruri, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Gwen Stefani si Gavin Rossdale divorteaza! Gwen Stefani si Gavin Rossdale au anuntat ca urmeaza sa divorteze dupa 13 ani de casnicie. Cei doi au marturisit intr-o declaratie comuna ca, desi nu vor mai fi parteneri in casnicie, cei doi vor ramane parteneri in ceea ce priveste cresterea si educarea copiilor. Gwen a fost cea care a inaintat cererea de divort, mentionand existenta unor diferente ireconciliabile. Gwen si Gavin s-su cunoscut in 1995 si s-au casatorit in 2002, la Londra. Cei doi au incercat sa tina departe de ochii lumii viata de familie si sa fie cat mai rezervati. Solista No Doubt si membrul trupei Bush au impreuna trei copii, Kingston, Zuma si Apollo, anuntaElle.ro.

Talentata actrita romana Anamaria Marinca, un nou rol intr-un serial britanic de succes. Dupa ce a jucat alaturi de Brad Pitt si Shia LaBoeuf in drama de razboi "Furia: Eroi anonimi" si alaturi de Liam Neeson in "Cinci minute in rai"", talentata actrita va putea fi admirata si pe micile ecrane din Marea Britanie. Faimoasa mai ales pentru rolul din "4 luni, 3 saptamani si 2 zile", filmul regizorului roman Cristian Mungiu, care a primit premiul Palme d'Or la Festivalul de la Cannes, aceasta va aparea pe 13 septembrie in sezonul doi al serialului britanic de succes "Hinterland", difuzat de postul TV galez S4C si de BBC. Marinca ii va da viata lui Meg Mathias, sotia personajului principal, detectivul Tom Mathias, interpretat de celebrul actor britanic Richard Harrington. Acesta trece printr- o criza emotionala din cauza demonilor din trecut care nu ii dau pace, iar sotia sa apare din senin crescand intriga in serial, Meg dezvaluind detalii din trecutul misterios al sotului ei. In izolatul oras de coasta Aberystwyth, Tara Galilor, invaluit de mistere, Tom, impreuna cu un partener, investigheaza numeroasele crime de aici. Serialul a fost distribuit si la nivel international si poate fi vazut in 30 de tari, informeazaLibertatea.

Andra Maruta, ipostaza dragastoasa cu micuta Eva. Andra Maruta a devenit mamica de fetita si e tare fericita. Vedeta, care mai are un baiat impreuna cu prezentatorul TV Catalin Maruta, e tare mandra de mogaldetea ei, pe care o tine cu drag la piept. Vedeta a postat pe contul personal de Facebook o noua imagine cu micuta, in timp ce zambeste coplesita de fericire si o strange pe Eva la piept. Andrei i se poate citi iubirea pe fata, iar fotografia a strans mii de like-uri si comentarii din partea prietenilor virtuali ai solistei. "Prima noastra rochita. Eu si Eva va pupam!", a scris Andra pe contul sau de Facebook la explicatia foto a imaginii. Instantaneul a fost facut in natura, cel mai probabil in curtea casei Andrei, scrieViva.ro.

Mutu si-a facut pret pentru televiziuni. Ce suma fabuloasa cere pe aparitie. A facut milioane de euro din fotbal, dar, pe final de cariera sportiva, a ajuns la fundul sacului. Surse de venit, altele decat sportul rege, exista insa pentru Mutu, care a inteles ca imaginea lui este destul de puternica pentru a se transforma in personaj de... televiziune. Cu economiile blocate de fiscul englez, caruia ii datoreaza echivalentul a un milion de euro, Adrian Mutu pare sa mai fi lasat de la el cand vine vorba despre bani. Pe vremuri, cand era pe val, asocierea numelui "Briliantului" cu orice proiect TV aducea in discutie sume de milioane de euro, vehiculate in cazul plasarii lui intr-un reality- show, si zeci de mii, pana la 100.000 de euro, daca se dezbatea varianta unei simple aparitii intr-o emisiune de mare audienta. Dar asta, pe vremuri. Acum, fotbalistul pare sa fi scazut tariful direct proportional cu diminuarea averii lui. Invitat sa dea un interviu pentru emisiunea "Vorbeste lumea" de la Pro TV, Mutu ar fi replicat de sus: "Nu aveti voi bani pentru mine!", in ciuda faptului ca nimeni nu pusese problema de vreun ban, anuntaLibertatea.