Tragedie! Anca Badiu, in lacrimi! Fratele sau a fost gasit mort in Spania! Veste socanta pentru cantareata Anca Badiu! Artista a aflat ca fratele ei a fost gasit mort in Spania, unde se afla in vacanta. Cantareata este devastata de tragedia care a avut loc in familia ei. "Fratele meu s-a stins din viata! Il voi iubi mereu! Aseara am aflat cumplita veste. Asteptam autopsia sa vedem ce s-a intamplat", a declarat, pentru Libertatea, Anca Badiu. Barbatul isi luase cateva zile libere de la serviciu pentru a se distra in Spania. Numai ca escapada i-a fost fatala.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Cine au fost domnisoara si cavalerul de onoare la nunta lui Jen si a lui Justin. Desi parintii lui Jennifer au lipsit de la ceremonia care a marcat oficializarea relatiei celor doi, prietenii lor apropiati au tinut sa fie prezenti in ziua cea mare. La petrecere si-au facut aparitia 75 de invitati, printre care Lisa Kudrow, Chelsea Handler, Jason Bateman, Emily Blunt, John Krasinski, Ellen DeGeneres, Portia de Rossi, Will Arnett, Tobey Maguire, Jennifer Meyer si Jimmy Kimmel. Rolul domnisoarei de onoare i-a revenit lui Courtney Cox, colega din serialul "Friends" a lui Jennifer, iar cavaler de oanoare a fost Scott Campbell, un tatoo artist care este responsabil pentru multe dintre desenele de pe pielea mirelui, noteaza Viva.ro.

Charlize Theron in zece tinute clasice pe covorul rosu. Actrita sud africana este o frumusete clasica cu gusturi vestimentare la fel de clasice. Iar cele zece tinute pe care le-am ales aici sunt adevarate demonstratii de bun gust. Statura si postura incredibila a lui Charlize fac ca orice rochie sa ii cada bine. Iar noua ne place la nebunie o femeie care stie sa poarte cum se cuvine o rochie Christian Dior couture si o tunsoare de care cele mai multe dintre noi ne-am feri. E o versiune a feminitatii pe care o aplaudam fara rezerve. Integral in Elle.ro.

I-a apus steaua norocoasa! Averea lui Gigi Becali s-a dus pe apa sambetei. Esecul echipei Steaua din Liga Campionilor scoate la iveala probleme financiare foarte mari pe care finantatorul Gigi Becali le are in afaceri. La finalul unei veri in care Steaua s-a pregatit de Liga Campionilor cu un buget infim de transferuri, Gigi Becali a facut un anunt soc, in interventia de la SportRo: "In acest moment, nu mai am nici 20 de milioane de euro!" Perioada petrecuta dupa gratii l-a afectat din plin pe Becali, afacerile sale prabusindu-se una dupa alta. Mai mult, Becali nu a mai vandut niciun teren in ultimii doi ani si jumatate, iar acest lucru a dus la lipsa de lichiditati, precizeaza intr-o analiza site-ul ziare.com, cei care au realizat si o radiografie a celorlalte afaceri pe care Becali le detine, scrie Libertatea.ro.

Cat de bine arata Antonia in costum de baie, la 6 luni dupa ce a nascut. Antonia a nascut acum 6 luni un baietel frumos si sanatos, iar acum vedeta arata perfect. Are un abdomen plat, picioarele suple, fara celulita sau vergeturi. Ce mai, arata perfect! Vedeta a postat pe contul ei de Instagram o fotografie in care apare alaturi de Alex Velea, tatal baieteului ei, Dominic Andrei. Aprecierile fanilor Antoniei au inceput sa curga, una dupa alta. Pe buna dreptate, de altfel, deoarece cantareata arata perfect, noteaza Viva.ro.