Antonia a ramas si fara bani, si fara fetita. Procesul de divort dintre cantareata Antonia si italianul Vincenzo Castellano se apropie de final. Ultimii ani au fost un carusel emotional pentru Antonia. Iubire, casatorie, copil, dezamagire, despartire, iar iubire, iar copil si... un foarte lung proces de divort. Frumoasa cantareata si-a dorit cu disperare sa nu mai fie legata de fostul sot nici macar in acte, dar pentru asta a platit un pret mare, scrie Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Laura Cosoi a spus "Da" intr-o rochie la care orice femeie viseaza. Laura Cosoi s-a casatorit religios sambata cu iubitul ei, afaceristul Cosmin Curticapean, dupa ce vineri a avut loc cununia civila. Ambele ceremonii au avut loc la Iasi, orasul natal al vedetei. Imbracata intr-o rochie alba cu broderie fina si cu nu mai putin de 10.000 de cristale Swarovski, Laura Cosoi le-a dat emotii invitatilor sai, deoarece a intarziat 20 de minute la biserica, aflam din Viva.

Rasturnare spectaculoasa in cazul mortii fratelui Ancai Badiu! "A fost gasit pe iarba! I se furasera mobilul, banii si ceasul de la mana!". Anca Badiu a fost pur si simplu socata de moartea fulgeratoare a fratelui sau, Mircea. Cantareata a fost cea care a fost nevoita sa isi anunte familia de tragedie. Libertatea.ro a aflat amanunte socante despre disparitia lui Mircea Badiu, care a decedat in conditii suspecte in timp ce se afla in vacanta in Spania.

Kendall si Kylie Jenner si-au lansat prima colectie de haine. Desi cele doua surori sunt implicate in diverse proiecte, s-au hotarat sa-si lanseze prima lor colectie de haine si de incaltaminte. Kendall si Kylie au deja o colaborare cu PacSun si Topshop, insa de data aceasta ele au decis sa creeze propria linie vestimentara, anunta Glamour.

O vedeta de la noi, fotografie de infarct la piscina! Ce au vazut cei din jur. Simona Trasca este una dintre cele mai senzuale aparitii de la noi si face furori cu fiecare fotografie in parte. Focoasa blonda a postat, pe retelele de socializare, o multime de fotografii cu ea la piscina, in costum de baie, dupa ce s-a lasat rasfatata de razele soarelui si s-a racorit in piscina, scrie Libertatea.