Dezvaluiri uluitoare despre Amy Winehouse, facute chiar de tatal ei: Era insarcinata cand a murit. Mitch Winehouse, tatal regretatei cantarete britanice Amy Winehouse, a afirmat ca, inainte sa moara, fiica sa spunea ca este insarcinata. Potrivit lui Mitch Winehouse, fiica sa planuia sa isi intemeieze o familie cu logodnicul sau, regizorul britanic Reginald "Reg" Traviss. Totodata, Mitch Winehouse a sustinut ca, inainte sa moara, fiica lui credea ca este insarcinata. El a incercat sa contrazica astfel imaginea de "persoana insingurata", care i-a fost construita fiicei sale in filmul realizat de Asif Kapadia, relateaza Libertatea.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Laura Cosoi a facut din nou nunta, la Targu Mures, intr-un decor de vis. Laura Cosoi a fost mireasa, din nou, de data aceasta la Targu Mures, orasul natal al lui Cosmin Curticapean, sotul ei. Vedeta a purtat aceeasi rochie, ca si la Iasi, iar invitatii au fost primiti intr-un decor de vis, intr-o livada. La cea de a doua petrecere de nunta, Laura Cosoi s-a distrat alaturi de aproape 300 de invitati, mult mai multi decat cei prezenti la Iasi, scrie Viva.ro.

Anda Adam va avea o fetita! Vesti minunate din partea Andei Adam! Doar ce a anuntat ca este insarcinata ca ne si spune ce sex are copilul pe care il astepta. "Vom avea o fetita. Suntem foarte fericiti si ii multumim lui Dumnezeu pentru toata bucuria pe care ne-o daruieste. E adevarat, ne doream amandoi o fetita, insa tot timpul am spus ca cel mai important este ca cel mic sa fie sanatos si sa vina pe lume si sa creasca intr-o familie fericita", declara Anda Adam pentru Agentia de Presa Mondena.

La 57 de ani, Sharon Stone a pozat nud. La 57 de ani, Sharon Stone se simte la fel de sexy ca in tinerete, ea pozand complet dezbracata pentru numarul de septembrie al revistei Harper's Bazaar. Actrita americana arata incredbil, poarta doar pantofi si bijuterii, iar cateva modificari in Photoshop au reusit sa redea o imagine perfecta a vedetei. Aceasta a marturisit recent ca a recurs in ultima perioada la injectiile cu acid hialuronic, pe care le prefera interventiilor chirurgicale. "Ma ajuta sa ma simt bine in pielea mea si imi dau un aer de prospetime", potrivit Viva.ro.

Teo Trandafir si-a schimbat radical look-ul. Aproape ca nu o mai recunosti. Teo Trandafir si-a schimbat foarte mult infatisarea in ultima perioada, mai ales datorita unei pierderi in greutate semnificative. Teo Trandafir pare sa se simta tot mai bine in pielea ei in ultima perioada, mai ales ca a reusit sa slabeasca foarte multe kilograme.mSi pentru ca o schimbare de look este intotdeauna binevenita, vedeta a decis sa-si vopseasca si sa renunte astfel, macar partial, la blond, potrivit Libertatea.