Celebritati care sunt mai inalte decat partenerii lor. Diferenta de inaltime intre partenerii unui cuplu poate fi un detaliu suparator pentru unele dintre noi, insa, pe vedete acest lucru pare sa nu le deranjeze. Chiar deloc! Descopera 10 cupluri celebre, unde ea este mai inalta decat el, in Elle.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

12 imagini de la nunta Printesei Diana pe care nu le-ai mai vazut. Nu avem cum sa uitam pozele iconice de la nunta Printesei Diana: trena lunga ( si un alai de fete cu flori), plimbarea cu trasura de la Catedrala Sf. Paul la Palatul Buckingham si momentul in care Printul Charles ii saruta mana Printesei Diana in balconul palatului. Toate aceste momente au fost imortalizate. Insa sunt imagini la care nu am avut acces, potrivit Glamour.ro.

Maruta, mesaj impresionant de ziua sotiei sale. Ce i-a transmis Andrei! Andra, una dintre cele mai cunoscute cantarete de la noi, a implinit 29 de ani. Catalin Maruta a avut un mesaj emotionant pentru sotia sa. Catalin Maruta a fost primul care a felicitat-o pe Andra cu ocazia zilei sale de nastere, aflam din Libertatea.

Cum arata familia Kardashian inainte sa descopere operatiile estetice. Clanul Kardashian este una dintre cele mai mediatizate familii din lume, care se bucura de un succes enorm, mai ales datorita reality show-ului al carui prim episod a fost difuzat cu opt ani in urma. In prima faza, popularitatea acestora a venit odata cu fructificarea calitatilor de antreprenor ale lui Kris Jenner si aparitiilor sexi ale lui Kim si, ulterior, ale surorilor sale. Continuarea pe Viva.ro.

Prietenele i-au copt Adelei Popescu petrecerea burlacitelor! Cantareata a avut o surpriza de proportii, zilele trecute, cand prietenele au pus la cale o petrecere dedicata ei. Burlacita a fost sarbatorita cum se cuvine, fiecare pas fiind calculat in detaliu. Numai ca pana sa afle ce o asteapta, Adela Popescu a trait spaime uriase, fiind coplesita de emotii. Integral in Libertatea.