Raduleasca, de rasul fostei iubite a lui Felix! Nicole Ottl o ia la misto pe romanca. Frumoasa Nicole Ottl, fosta iubita a lui Felix Baumgartner, nu a ratat ocazia sa o ironizeze pe Mihaela Radulescu. Dupa ce in urma cu cateva luni spunea ca Raduleasca este pasagera in viata lui Felix, acum a venit momentul sa faca misto de fotografia in care juratul PRO TV ia pozitia unei mese. Felix Baumgartner si bruneta Nicole s-au iubit ani buni si erau chiar logoditi, dar relatia lor s-a rupt brusc din cauza infidelitatii austriacului, a notat presa germana. Postul de televiziune austriac "Puls 4" a facut chiar o emisiune de umor pe tema Raduleasca-masa, iar moderatorii din platou au reconstituit poza buclucasa. Nicole Ottl s-a amuzat si ea atat de tare incat a postat imaginea pe contul sau de Facebook, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Adela Popescu si Radu Valcan s-au casatorit in acest weekend. Impreuna de cativa ani, Adela Popescu si Radu Valcan s-au casatorit sambata intr-un loc minunat, inconjurati de prieteni buni si de familii. "Suntem nedormiti de 3 zile, dar fericiti pentru o viata", a scris Adela pe blog-ul sau, chiar din aeroport, pentru ca pleaca in luna de miere. Vedeta a postat si o serie de fotografii de la nunta organizata pe domeniul Hadar Chalet, amintind cateva dintre cele mai frumoase momente ale acestei nunti: alaiul pana la biserica, Radu fericit si emotionat, strangand-o de mana, broderia rochiei de mireasa cusuta manual sau buchetul sau compus din mure salbatice, hortensii, bujori si iedera, anuntaViva.ro.

A iesit la plaja fara sutien! Vezi cum a incins nisipul o cunoscuta vedeta.Nicole Scherzinger a reusit sa aprinda duminica imaginatia tuturor barbatilor prin aparitia sa pe plaja. Bruneta, fosta iubita a pilotului de Formula 1 Lewis Hamilton, se afla in vacanta si nu a ezitat sa imparta cu prietenii sai de pe o retea de socializare acest lucru. Ba, mai mult, Nicole a postat o fotografie in care face plaja topless, lucru ce i-a adus din partea barbatilor, dar si a fetelor, care ii urmaresc contul peste 120.000 de aprecieri si aproape 2.000 de comentarii. Nicole Scherzinger a purtat un slip de baie minuscul, care ii lasa la vedere posteriorul perfect, renuntand de tot la sutien, astfel incat sa se bronzeze cat mai uniform, informeazaLibertatea.

Veste Soc: Trupa One Direction se destrama!?Dupa 5 ani de cariera, cea mai iubita trupa din lume a luat decizia sa se desparta! Potrivit unui anunt, se pare ca One Direction se va destrama in luna martie 2016! Acest anunt cu siguranta a zdrobit inimile a milioane de fani. Vestea soc a fost data in exclusivitate mondiala de ziarul The Sun care a anuntat ca baietii au decis sa se dedice proiectelor solo si nu vor avea turneu de promovare pentru cel de-al cincilea album al trupei. Ultimul concert One Direction va fi sustinut pe 31 octombrie 2015, pe Motorpoint Arena din Sheffield. Cel mai celebru boyband din lume a decis sa puna capat acestei incredibile aventuri muzicale in luna martie 2016. Baietii lucreaza la cel de-al cincilea si ultimul lor album, potrivit unei surse apropiate lor, scrieBravonet.ro.

Vica Blochina, disperata sa se marite. Vezi ce a dat-o de gol! Vica Blochina s-a dat de gol la emisiunea pe care o prezinta zilnic: este disperata sa se marite. In timpul emisiunii de la Pro Tv, Vica Blochina a sarit disperata sa prinda buchetul de mireasa al Sophiei, cantareata care a fost invitata astazi in emisiune si care a venit impreuna cu buchetul ei de mireasa. Pe cand se afla in platou, Sophia a aruncat simbolic buchetul pe care nu l-a instrainat in timpul petrecerii de nunta si prima care a sarit sa-l prinda a fost Vica. Conform traditiei, fata nemaritata care prinde buchetul miresei este si cea care va fi urmatoarea mireasa, iar Vica se incadreaza in cerinte. Ramane de vazut daca, in cazul ei, profetia se va implini, mai ales ca, buchetul a fost aruncat la trei zile dupa nunta, iar amatoarea nu a participat la cununia religioasa, anuntaLibertatea.