Andreea Banica, super sexy in costum de baie! Fanii au luat-o razna. Andreea Banica nu face parte din categoria vedetelor obsedate de slabit, dar are un corp armonios pentru care fanii o admira. Cantareta nu este adepta operatiilor estetice si nici a dietelor stricte, insa arata extrem de bine, iar admiratorii o complimentaaza mereu pentru frumusetea ei naturala. De curand, cantareata publicat o imagine cu ea la mare, in costum de baie, fotografie care i-a innebunit pe admiratorii ei. Ea a ales un costum de baie minuscul si foarte sexy, care ii evidetiaza formele naturale, neatinse de bisturiul vreunui estetician. Fanii au apreciat nespus ipostaza si au complimentat-o pentru felul in care arata si pentru faptul ca a decis sa ramana naturala. "Soarele si apa fac parte din viata mea si din ceea ce iubesc mult!", a scris Andreea langa fotografia, care in doar jumatate de ora a strans peste 6.000 de Like-uri, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Vara despartirilor. Ce vedete si-au spus "Adio" de curand! Vara aceasta a fost una trista pentru cateva culuri de la Hollywood care s-au despartit dupa ani buni petrecuti impreuna. Megan Fox si Brian Austin Green sunt cel mai recent exemplu. Cei doi au pus punct mariajului de 5 ani, in timpul caruia s-au nascut 2 copii. Cariera lui Megan a fost marul discordiei, Brian dorindu-si ca sotia lui sa petreaca mai mult timp pe acasa, nu pe platourile de filmare. Cine ar fi crezut ca Ben Affleck si Jennifer Garner se vor hotari sa se desparta, chiar dupa aniversarea a 10 ani de casatorie? Pareau un cuplu perfect, cu 3 copii adorabili, insa Ben a fost cel care a aruncat in aer linistea familiei, intrand intr-o relatie chiar cu bona copiilor. Pentru Jennifer, o astfel de escapada a fost picatura care a umplut paharul, anuntaViva.ro.

Ce frumoasa e sora lui Nicole Cherry! Seamana cu artista? Toata lumea o cunoaste pe Nicole Cherry, adolescenta cu voce de aur. Putini sunt cei care stiu ca aceasta are o sora mai mare, la fel de frumoasa ca si ea. Recent, Nicole Cherry a publicat o fotografie pe o retea de socializare, in care le-o prezinta fanilor pe sora sa mai mare. Aceasta se numeste Carla Ghinea si nu locuieste in Romania. Cele doua fete seamana destul de mult, lucru remarcat si de fanii lui Nicole Cherry. "Sunteti frumoase rau!", au concluzionat cei mai multi dintre internauti. Nu-i asa ca seamana cele doua? Nicole Cherry, pe numele sau real Nicoleta Janina Ghinea (n. 5 decembrie 1998 Bucuresti), este o cantareata romana de muzica reggae si pop, de etnie roma.[4][5] A devenit cunoscuta in anul 2013 cu single-ul "Memories", lansat la varsta de 14 ani, cu care a intrat in rotatie pe posturile de radio din Romania, informeazaLibertatea.

Vedete din Romania care s-au casatorit in aceasta vara. Pentru Adela Popescu, Laura Cosoi sau Cornel Ilie, vara aceasta a fost de neuitat pentru ca s-au casatorit. Decoruri romantice sau glam, superbe rochii de mireasa sau emotiile mari au fost trasaturile comune ale nuntilor verii 2015 organizate in Bucuresti sau in tihna unor conace. Laura Cosoi a imbracat de doua ori rochia de mireasa in aceasta vara. Prima data, vedeta s-a casatorit la Iasi, orasul ei natal. Rochia de mireasa creata de designerul Stephan Pelger a fost alba cu broderie fina si nu mai putin de 10.000 de cristale Swarovski, iar Laura a ales un buchet de crini albi. Weekend-ul urmator, Laura si Cosmin au organizat o petrecere la Targu Mures, orasul natal al mirelui. Laura a avut doua voaluri, pe primul, stil marama, ca al strabunicii ei, l-a purtat la Iasi. La Targu Mures, vedeta a avut un voal de panglici, care sa-i aminteasca de acelea purtate de miresele din Ardeal pe care le vedea in vacantele petrecute in copilarie in aceasta zona, scrieViva.ro.

Cum si-a asteptat Oana Roman sotul, la miezul noptii! Toata lumea a aflat. Oana Roman i-a dus dorul sotului ei care a fost plecat la munca, in strainatate. Si pentru ca nu si-a vazut barbatul iubit in ultimele trei luni, Oana Roman a vrut sa-i faca acestuia o surpriza placuta si a fugit la un salon de infrumusetare pentru a-si pune gene false. Ea a recunoscut ca a trecut prin mana unui specialist pe ultima suta de metri, chiar inainte de sosirea sotului. "Marius revine acasa in seara asta... dupa aproape 3 luni de absenta. Sper ca nu va mai trebui sa plece... M-am pregatit cum se cuvine... si sunt tare mandra de genele mele fir cu fir", a scris Oana Roman, luni seara, pe o retea de socializare, publicand si fotografia de dupa sedinta de infrumusetare. Fiica fostului premier sustine ca este binecuvantata pentru ca are un copil foarte cuminte, dar asta nu inseamna ca nu sunt momente in care este coplesita de responsabilitati, mai ales ca nu poate sa le imparta pe acestea cu sotul ei. Sotul ei, Marius Elisei, a fost plecat la munca in strainatate si de cele mai multe ori, Oanei i-a fost usor sa faca fata rolului de mama singura, anuntaLibertatea.