Uite ce luna de miere romantica are Magda Palimariu! Magda Palimariu s-a casatorit luna aceasta, iar imediat dupa cununia civila a plecat in luna de miere, prin Europa. Marele mister al vedetei ramane sotul, pe care inca il tine ascuns. Magda si partenerul ei secret au ajuns zilele trecute in orasul indragostitilor, Venetia, iar imaginile pe care vedeta si le-a postat pe contul de socializare sunt graitoare: fata de la Meteo este foarte fericita si foarte indragostita. Mirele este inca un mister pentru ca Magda tine cu strasnicie secretul identitatii lui din motive personale. Prezentatoarea urmeaza sa faca si nunta, cel mai probabil anul viitor si, deocamdata se bucura de o vacanta superba in locuri romantice. Dupa Venetia, unde s-a plimbat pe canalele dintre cladirile vechi, Magda a pornit catre San Remo. Cele cateva imagini pe care vedeta le-a facut publice apare surazatoare si bucuroasa, semn ca se bucura de momentele petrecute in doi, cu proaspatul sot, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Justin Bieber se iubeste cu o moldoveanca. Controversatul cantaret Justin Bieber a pus ochii pe o frumoasa moldoveanca de peste Prut. Xenia Deli, fost iepuras Playboy si fost model Victoria's Secret, i-a cazut cu tronc trubadurului canadian. Xenia Deli a jucat in urma cu doua saptamani intr-un videoclip al lui Justin Bieber si se pare ca de atunci focul dragostei s-a aprins intre cei doi. Atat de tare incat Justin si Xenia sunt de nedespartit. Si, daca pana acum s-au ferit sa se afiseze in public, la sfarsitul saptamanii trecute cei doi indragostiti au avut parte de o intalnire romantica, lucru care nu le-a scapat paparazzilor si nici clientilor din restaurantul unde proaspatul cuplu a luat masa. Pe langa imaginile date publicitatii de fotojurnalisti pe Internet au aparut si scene surprinse de cei care au luat masa la acelasi local cu Justin si Xenia, in Los Angeles. Fanii au facut fotografii si au filmat chiar un moment intim intre cei doi. Pentru ca restaurantul era dotat si cu un pian, Justin s-a asezat in fata clapelor si a inceput sa-i faca o serenada Xeniei, anuntaUnica.ro.

A exagerat? Delia, schimbare incredibila de look. Delia a tinut sa iasa din tiparele showbiz-ului de pe plaiurile mioritice si in ultima vreme a trecut prin numeroase schimbari de look. Cantareata a avut parul verde, albastru, curcubeu, a adoptat o multime de stiluri si tinute, insa ultima ei schimbare chiar i-a uimit pe fani. Delia are aparul albastru, piercing in nas si lentile de contact, una dintre ele galbena ce imita un emoticon cu o fata zambitoare. Foarte multi dintre fanii ei au considerat ca de data aceasta chiar a exagerat si ca nu-i sta deloc bine asa si i-au cerut sa revina la look-ul ei de dinanitea valului de schimbari din ultima perioada, informeazaLibertatea.

Adela si Radu au facut casatoria civila intr-un foisor. Iata primele imagini! Adela Popescu si Radu Valcan s-au casatorit pe 22 august si dupa pozele de la nunta pe care le-au postat acum doua zile a venit randul si celor de la casatoria civila. Aceasta a fost organizata vineri, tot pe domeniul Hadar Chalet, intr-un foisor incredibil de frumos. De mana cu Radu si imbracata intr-o rochie alba PNK Casual, Adela a pasit hotarata. "A fost emotionant si jucaus si pozitiv si alb... Practic am spus DA impreuna cu toti inviatii ce aveau in mana pancarte cu indemnul", scrie vedeta pe blog-ul sau. Dana Rogoz, Adelina Chivu sau Alina Chivulescu s-au aflat pe lista invitatilor celor doi miri, scrieViva.ro.

Maruta a refuzat sa revina la vatra stramoseasca. Un spectacol la Targu Jiu si-a propus sa readuca la vatra artistii cu origini in zona intr-un spectacol numit Lumea gorjeneasca-Intoarcerea acasa. Spectacolul grandios programat pentru sfarsitul lunii august a reusit sa adune nume importante pe afis, toti fii sau fiice ale orasului. Bodo, Horatiu Malaiele, Octavia Geamanu, Tavi Colen, Armand Calota sunt doar cateva nume care vor fi prezente pe scena din centrul orasului. Singurul care a refuzat invitatia de a reveni la vatra stramoseasca este Catalin Maruta, prezentatorul preferand sa ramana langa Andra, la Bucuresti. El a spus ca in aceeasi zi va fi nas, la botezul finului sau, Pepe si nu poate pleca de la petrecere. Asa ca, din galeria oltenilor artisti de la Targu Jiu va lipsi cel mai mediatizat personaj, cel care se mandreste cu originile sale ori de cate ori are ocazia. Catalin Maruta este in pauza de emisiuni si a devenit tatic in urma cu o luna cand Andra a nascut al doilea copil al cuplului, o fetita, anuntaLibertatea.