Explicaţia Andreei Bălan, după gafa de la Media Music Awards: "Zonele intime au rămas..." Show-ul pe care Andreea Bălan l-a făcut la Media Music Awards, în urmă cu două zile, a fost "eclipsat" de o gafă vestimentară care a avut-o în prim plan chiar pe cântăreaţă. Andreea Bălan a venit cu câteva precizări pe pagina ei de Facebook, legate de acest aspect. "Da, body-ul s-a ridicat mai sus decât trebuia pentru că ne-am concentrat să facem prizele cât mai corect şi spectaculos." Continuarea in Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Simona Halep n-are rivală pe teren, dar un adversar de temut nu-i dă pace! Răpusă de căldură? Campioana noastră suferă din pricina temperaturilor ridicate, care i-au produs bubițe pe gât și pe față. Temperaturile ridicate, coroborate cu o umiditate excesivă, au lăsat urme pe corpul sportivei noastre. O imagine difuzată de site-ul oficial al competiției new-yorkeze surprinde o zonă alergică, iritată, plină cu bube, în zona gâtului, noteaza Sportnews.ro.

Nu e Photoshop! Tania Budi în costum de baie, la 47 de ani. Blonda arată mai bine pe zi ce trece. Tania Budi dă clasă multor domnişoare din showbiz care îşi etalează, cu mândrie, dotările pe retelele de socializare. Blonda reuşeşte, doar ea ştie cum, să se menţină în topul celor mai frumoase femei din România, chiar şi în apropierea vârstei de 50 de ani, potrivit Libertatea.

Regina Rania împlineşte 45 de ani: Când frumseţea şi eleganţa se întâlnesc. Una dintre cele mai influente şi elegante femei ale momentului, Regina Rania a Iordaniei împlineşte pe 31 august 45 de ani. Rania Al-Yassin îl cunoştea pe Prinţul Abdallah în 1993 în timpul unei cine la care fusese invitată. Între tânăra de 22 de ani absolventa a universitatii din Cairo şi prinţ a fost dragoste la prima vedere. S-au logodit după doar 2 luni, iar în luna iunie a aceluiaşi an s-au căsătorit, aminteste Viva.ro.

Scandal de proporţii între foştii soţi Prigoană. Omul de afaceri nu-şi mai poate vedea copii: "Cei mici nu vor deloc să-l vadă". Un nou scandal a izbucnit între foştii soţi Prigoană. Adriana Bahmuţeanu susţine că cei mici nu vor să mai meargă la tatăl lor în zilele în care omul de afaceri are dreptul să stea cu el. În acest weekend, Silviu Prigoană ar fi trebuit să stea cu cei doi copii pe care îi are cu Adriana Bahmuţeanu, dar cei mici au refuzat să meargă la el, scrie Libertatea.