Nu una, ci doua nunti in showbiz! Ei si-au luat "Adio!" de la burlacie. Iubirea a lovit in randul maestrilor muzicii de club! Doar duminica, doi reprezentanti importanti ai genului si-au pus pirostriile, gata sa imbine viata de noapte cu cea de familie. Duminica, la un cochet restaurant din Herastrau, unul dintre cei mai apreciati DJ-i romani in Europa, Yanis, s-a casatorit cu Claudia, o frumoasa coregrafa. Pe numele sau Ionut Silviu (35 de ani), Yanis este singurul nostru DJ care a mixat sub contract in cele mai importante cluburi din Ibiza, dar si din Saint Tropez si din insulele grecesti. Cariera lui a inceput la 15 ani, s-a desfasurat in mare parte in cluburile din Grecia si din Cipru si putini sunt artistii care nu i-au cerut sa le reediteze melodiile. De parca DJ-ii ar fi avut dezlegare la casatorie, tot duminica a imbracat costumul de ginerica si David Deejay, cel care prin succesul sau mondial "Sexy thing" a deschis drumul multor romani in clasamentele muzicale din afara tarii, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Johnny Depp si Amber Heard - Indragostitii din Venetia. Casatoriti din luna februarie, Johnny Depp si Amber Heard si-au facut aparitia la cea de-a 72-a editie a festivalului de film de la Venetia, bifand una dintre rarele lor aparitii impreuna pe covorul rosu. Cei doi si-au promovat in Italia cele mai recente filme, el joaca in lungmetrajul "Strictly Criminal", iar ea poate fi vazuta alaturi de Eddire Redmayne in "The Danish Girl". Cei doi au aparut prima data la premiera filmului "Black Mass", tinandu-se de mana, iar ea privindu-l cu multa dragoste. Depp a parut extrem de mandru de tanara lui sotie care a atras toate privirile cu rochia sa neagra, foarte stylish. Creatia Stella McCartney i-a scos in evidenta silueta perfecta si a fost accesorizata cu o pereche de sandale Christian Louboutin. Nici actorul nu a fost mai prejos in privinta vestimentatiei, alegand o tinuta Dior Homme, anuntaViva.ro.

Madalina Ghenea, cu haina de blana la 30 de grade. Stabilita de multa vreme in Italia, Madalina Ghenea pare sa nu fi uitat vechiul proverb romanesc care spune ca omul gospodar are grija sa isi faca vara sanie si iarna car. Asa se face ca si frumoasa bruneta s-a apucat deja sa pozeze pentru o firma de haine de blana, fara sa se lase afectata de temperaturile care inca se apropie de 30 de grade in Peninsula. Romanca a zambit senzual, s-a infofolit bine, si-a tras si gluga pe cap si, chiar daca avea si bocanci in picioare, tot sexy a aratat, informeazaLibertatea.

Aylin Cadir este mama. Iata prima imagine cu bebelusul ei! Aylin Cadir (30 de ani) a devenit ieri mama pentru prima data, vedeta aducand pe lume un baietel. Artista a publicat deja pe pagina sa de Facebook prima fotografie cu bebelusul ei, care doarme linistit langa ea. Imaginea care este insotita de mesajul "Fresh!" si hashtag-ul "pavelali", acesta fiind probabil numele baietelului, a strans numeroase like-uri si comentarii. Aylin a anuntat ca este insarcinata chiar pe 8 martie. Intr-un interviu pentru Viva!, Aylin spunea ca ar dori sa-si boteze bebelusul. "In momentul asta cel mai logic e sa botezam copilul, pentru ca avem de gand sa traim aici, intr-o tara crestina, inconjurati de crestini. Si mai cred ca cineva are dreptul sa-si aleaga singur religia si daca va vrea sa o schimbe, va fi liber sa o faca", scrieViva.ro.

Catinca Roman: "Nu ii simt lipsa lui Petre Roman". De ani buni, Catinca Roman nu mai vorbeste cu tatal ei vitreg, Petre Roman. Ruptura dintre cei doi a venit dupa divortul dintre Mioara Roman si fostul premier al Romaniei. Chiar daca ii poarta numele, Catinca Roman s-a detasat definitiv de fostul prim ministru. "Nu mai am nicio relatie cu Petre Roman, nici eu si nici fiica mea, Calina. Eu, personal, nu-i simt lipsa. Petre Roman nu a fost foarte implicat in viata nepoatei sale, poate doar la inceput, pana pe la varsta de 2-3 ani", a spus Catinca la Antena Stars. Aceasta a continuat: "Din punctul meu de vedere, e imposibil sa stergi 36 de ani comuni, dar daca el asa a ales", anuntaLibertatea.