Cosmin Selesi va avea o fetita! Familia "Te cunosc de undeva" se mareste din nou Dupa ce Alina Puscas a devenit mamica, pentru prima data, la sfarsitul lui august, iata ca si colegul ei, Cosmin Selesi se pregateste intens pentru marea intalnire cu fiica lui. Bucurie mare in familia prezentatorului emisiunii "Te cunosc de undeva". Cosmin Selesi ne-a dat, in sfarsit, marea veste, el urmand sa devina tata din nou peste doar cateva luni."Mi-am dorit foarte mult o fetita si sunt nespus de bucuros ca la sfarsitul acestui an visul meu va deveni realitate. Irina, sotia mea, se simte foarte bine si totul decurge normal", a declarat, pentru Libertatea, celebrul actor. Cuplul mai are un baiat in varsta de 5 ani, care este nerabdator sa isi cunoasca surioara. Piticul deja aloca minute bune zilnic pentru noua membra a familiei, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Leona Lewis vrea sa adopte un copil Cantareata a declarat recent ca isi doreste foarte mult sa aiba copii si ca i-ar placea sa adopte, mai ales datorita faptului ca mama sa a crescut in casele de copii. Lewis este implicata intr-o relatie cu Dennis Jauch de 4 ani si recunoaste ca este foarte ocupata datorita proiectelor profesionale, motiv pentru care intemeierea unei familii nu se va intampla prea curand. Din cauza programelor aglomerate, cei doi petrec foarte mult timp unul departe de celalalt, dar, atunci cand se intalnesc, se simt foarte bine impreuna. Mai mult decat atat, vedeta considera ca diferentele dintre ei ii fac sa se completeze perfect, informeaza Viva.

Dakota Johnson, primele declaratii despre "Fifty Shades Darker" "Este foarte incitant", spune Dakota despre film, dar si despre colaborarea cu noul regizor, James Foley. "A existat un moment in care mi-a fost teama deoarece nu stiam ce va urma. Am avut experienta colaborarii cu Sam [Taylor-Johnson] si apoi lucrurile s-au schimbat. Acum sunt incantata. Cred ca James este un regizor talentat. Cat de des se intampla sa lucrezi din nou cu aceleasi persoane si totusi sa ai o noua poveste si o noua abordare?" Dakota Johnson se afla in aceasta perioada la Festivalul de Film de la Venetia unde promoveaza cel mai recent film al sau, "A Bigger Splash", in care mai joaca si Tilda Swinton, scrie Elle.

Maternitatea a obosit-o pe Sienna Miller Miller admite ca principala sa problema este un prost management al timpului, motiv pentru care aceasta nu reuseste sa petreaca suficient timp cu fata sa in varsta de 3 ani, Marlowe, din relatia cu Tom Sturridge. Miller a declarat: "E clar ca a avea un copil este cea mai frumoasa experienta, insa viata ta este catapultata in haos si esti extenuat." De asemenea, blonda in varsta de 33 de ani a marturisit ca este foarte apropiata de mama si de sora sa, insa, in acelasi timp, acestea reusesc sa o scoata din sarite de foarte multe ori. Desi este considerata un style icon, Sienna spune ca nu mai acorda la fel de multa importanta felului in care se imbraca: "Nu-mi amintesc ultima data cand am fost la cumparaturi. Jur, port blugi , adidasi si tricouri aproape in fiecare zi.", anunta Viva.

Ce arunca Keo aduna Balanca! Andreea si-a facut trupa cu instrumentistii proaspat concediati ai fostului iubit Aflat intr-o continua transformare pe plan artistic, Keo a decis recent sa renunte la o parte din instrumentistii alaturi de care a cantat in ultimii ani. Disponibilizatii nu au apucat sa simta gustul somajului, ca au fost reangajati aproape instantaneu. In mod evident aflata la curent cu activitatea fostului sau iubit si cu schimbarile din viata lui, cel putin pe plan artistic, Andreea le-a facut o oferta de nerefuzat: sa presteze alaturi de ea. Fara vreo temere ca gestul ei ar putea fi legat de presupusa ei obsesie pentru Keo, artista si-a prezentat mandra, la ceremonia Media Music Awards care a avut loc saptamana trecuta la Sibiu, noua trupa de acompaniament, ca sa nu mai existe vreun dubiu ca show-urile ei nu sunt "100% naturale". Asa cum spuneam, aceiasi instrumentisti care au facut parte din trupa lui Keo in ultimii trei ani si care au fost recent disponibilizati de solist, scrie Libertatea.