Oana Radu, momente cumplite dupa operatia estetica! Ce rectii adverse a avut de la un medicament. Dupa ce a slabit 60 de kilograme cu o dieta stricta, cantareata Oana Radu a devenit un model pentru tinerele care doresc sa scape de kilogramele in plus. Totusi, topirea rapida kilogramelor i-a provocat Oanei o alta problema: sani lasati si piele in exces pe brate si a decis sa isi rezolve aceasta problema pe cale chirurgicala. Ea a trecut printr-o operatie de 6 ore, timp in care medicii s-au ocupat de aspectele care o deranjau cel mai mult pe pacienta. Mai exact, i-au indepartat surplusul de piele de pe sani si de pe maini, si i-au pus silicoane. Cu toate ca este multumita de rezultat, Oana a trecut prin momente dificile, in clinica privata in care a fost internata, dupa ce asistentele i-au administrat un medicament care i-a provocat reactii adverse, scrie Libertatea.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Cum a slabit Jamie Oliver 12 kilograme fara dieta. La doar 40 de ani, Jamie Oliver este unul dintre cei mai cunoscuti si admirati bucatari din lume. Promotor al unei alimentatii sanatoase, Jamie a reusit sa slabeasca recent aproximativ 12 kilograme fara prea mari eforturi, bazandu-se doar pe anumite schimbari in alimentatia sa. "Corpul nostru e ca un burete. Trebuie sa il hranim in fiecare zi cu alimente sanatoase, pentru ca el sa absoarba toti nutrientii necesari. Superalimentele ne dau aceasta sansa", a declarat el in cadrul unei emisiuni TV la care a participat zilele trecute. Vezi pe Unica.ro ce superalimente recomanda Jamie Oliver. Dupa cum spuneam, Jamie a ales sa includa in alimentatia sa o serie de superalimente pentru a slabi rapid si sanatos. Superalimentele au fost denumite asa pentru ca sunt foarte bogate in nutrienti, fiind considerate, dupa indelungi studii, extrem de benefice pentru sanatate, potrivit Unica.

Serban Huidu revine la Cronica Carcotasilor. Cronica Carcotasilor, cea mai longeviva emisiune de divertisment din Romania, revine in grila de programe a Prima TV cu surprize de proportii. Serban Huidu se intoarce la pupitru, impreuna cu Codrut Keghes (Dezbracatu'), cel caruia, in 2012, i-a oferit locul sau.Cei doi ii vor avea alaturi pe Ioana Petric si Cristian Hrubaru, iar emisiunea va avea 4 editii pe saptamana, prima fiind difuzata pe 21 septembrie, de la ora 20:15."Ne-am dorit sa extindem carcoteala. Avem cu ce, suntem o echipa si asa vom ramane", spune Serban Huidu, citat de Viva.ro.

Florin Calinescu spune tot adevarul. Afla ce relatie a avut cu Claudia Schiffer. Actorul a vorbit despre intalnirea pe care a avut-o cu starul international si nu numai. "Claudia Schiffer este o poveste cu care am sa ma duc in mormant... sau poate nu", declara zambind Florin Calinescu duminica, la Antena Stars, cand va trece "Dincolo de aparente" impreuna cu Florentina Fantanaru. "Claudia Schiffer a venit cu mare tamtam si mare alai ca nu va sta mai mult de 15, 20 de minute si a stat vreo doua ore si jumatate si nu se mai dadea plecata. Si mi-a facut o invitatie la New York... si asa mai departe", a adaugat acesta, foarte atent la dezvaluirile pe care le face, scrie Libertatea.

Sofia Vergara a ezitat sa iasa cu Joe Manganiello, pentru ca e prea frumos. Aflata in pragul casatoriei cu Joe Manganiello, Sofia Vergara a dezvaluit cum a fost la inceputul relatiei sale, marturisind ca nu vroia sa se intalneasca cu el pentru ca este prea frumos.Cei doi s-au cunoscut in 2014, la Balul corespondentilor organizat la Casa Alba, iar astazi sunt logoditi si traiesc o poveste de dragoste extrem de frumoasa.Actrita a dezvaluit pentru revista InStyle ca nu s-a intalnit cu el mult timp, pentru ca e prea atragator. La 43 de ani, actritei i-a fost frica sa intre intr-o relatie cu un barbat atat de chipes, dupa care ar putea alerga multe femei, potrivit Viva.ro.