Divort la casa mare! Mariajul Danei Savuica a ajuns la final. Ca nu se mai intelegeau bine, Dana si sotul ei, Razvan Stanciu, nu mai era un secret pentru nimeni, dar de aici si pana la desfacerea casatoriei, in conditiile in care au trecut peste multe in cei 22 de ani de mariaj, parea cale lunga. Se pare insa ca blonda a luat-o pe... scurtatura. Zvonuri ca relatia dintre Dana Savuica si sotul ei a inceput sa scartaie au aparut inca de la inceputul acestui an. Tot atunci s-au lansat si primele speculatii privind un potential divort. Insa nu era pentru prima oara in cele doua decenii de casnicie cand se vorbea despre despartire. De data asta insa, spun apropiatii cuplului, cei doi nu au mai reusit sa readuca armonia intre ei si, in urma cu cateva luni, ar fi decis sa-si vada fiecare de viata, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Madalina Ghenea - Aparitie rafinata la Festivalul de film de la Toronto. Toronto este in aceste zile capitala filmului, aici desfasurandu-se celebrul festival de film, care atrage in fiecare an numeroase celebritati. Printre acestea se afla si romanca Madalina Ghenea, venita pentru a-si promova cel mai recent film al ei, "Youth/ La Giovinezza", proiectat in aceasta primavara si Festivalul de film de la Cannes. Si, la fel ca si pe Croazeta, Madalina Ghenea a atras atentia la Toronto, unde a avut o aparitie de mare efect. Ea a ales o rochie alba, cu trena, semnata Johanna Johnson, accesorizata cu bijuterii Chopard si sandale Rene Caovilla. Madalina si-a completat look-l cu o coafura si un machiaj in aceeasi nota glam si a fost extrem de fericita sa-i reintalneasca la Toronto pe colegii sai din film: Rachel Wiesz, Jane Fonda sau Michael Kaine, anuntaViva.ro.

Ce s-a ales de americanul Michael dupa despartirea de Andreea Balan. Iata imaginile! Fostul iubit al Andreei Balan, americanul Michael, se reface dupa relatia cu romanca in vacante de lux. In timp ce Andreea Balan s-a refugiat in bratele unui nou iubit, fostul partener, americanul Michael, a inlocuit plimbarile prin Romania cu vacantale de lux in Alpii francezi. El si-a petrecut perioada de dupa despartirea de Andreea in cluburi, cu amicii, cu multe prietene si, mai nou, intr-o calatorie de cateva zile intr-un resort de lux din sud-estul Frantei. In urma cu un an, Michael se bronza la Mamaia, alaturi de Andreea Balan, si visa la o cariera de manechin. Intre timp, s-a convins ca viata de burlac i se potriveste perfect si profita din plin de statutul de barbat fara obligatii, informeazaLibertatea.

Regina Elisabeta a II-a, cea mai indelungata monarhie din istoria Marii Britanii! Regina Elisabeta a II-a a devenit monarhul cu cea mai indelungata domnie din istoria Marii Britanii. A urcat pe tron in 1952, la 25 de ani, iar astazi a devenit monarhul cu cea mai longeviva domnie din istoria Marii Britanii. Regina Elisabeta a II-a este una dintre cele mai populare si iubite regine ale Regatului Unit, aflandu-se pe tron de 63 de ani si 7 luni. Majestatea Sa a doborat recordul stabilit de stra-strabunica sa, Regina Victoria. Palatul Buckingham a publicat si o fotografie oficiala a Reginei, acum in varsta de 89 de ani, pentru a marca momentul. Poza a fost facuta de catre Mary McCartney in salonul pentru audiente private al Reginei Elisabeta a II-a, unde Majestatea Sa are intrevederi cu sefi de stat si cu Primul-Ministru. Pentru a marca acest record, House of Commons ii va aduce omagii Reginei Elisabeta a II-a, iar un salut regal se va desfasura pe raul Tamisa, o flota de vase istorice defiland pe rau, scrieElle.ro.

Mihai Traistariu are apucaturi de pitipoanca. Zi de foc pentru Mihai Traistariu, care trece astazi prin a patra interventie de implant de par. Solistul, care a suportat in ultima vreme mai multe interventii de infrumusetare, este convins ca acum are nevoie si de intinderea ridurilor. Cu trei operatii de implantare de par si nenumarate ore petrecute la sala de fitness, Mihai Traistariu poate face concurenta cu succes divelor autohtone obisnuite sa petreaca mare parte din timpul lor in fata oglinzii si la doctorul estetician. Solistul s-a pregatit astazi pentru o noua interventie chirurgicala de infrumusetare, a patra, in urma careia isi va mai pune cateva mii de fire de par si spune ca va continua cu alta interventie de intindere a ridurilor. "Urmatoarea operatie la care ma gandesc este de intindere a ridurilor. Am trecut de 30 de ani si asta se vede, iar daca sunt acum pornit pe imbunatatit infatisarea va trebui sa ma ocup si de riduri. Probabil, ceva cu acid hialuronic sau voi mai vedea ce variante sunt", a spus Mihai Traistariu pentruLibertatea.