Reactie halucinanta a lui Cheloo dupa ce si-a snopit in bataie un vecin: "Semana cu un extraterestru!". Cheloo a fost, recent, protagonistul unui nou scandal, dupa ce a sarbatorit cu cativa prieteni terminarea ultimului sau album. Sub privirile acestora, artistul i-a carat mai multi pumni unui consatean pe motiv ca se uita ciudat la el. Inspirat parca din titlul ultimului sau album, "Lovitura de pedeapsa", pe care urmeaza sa-l lanseze, membrul trupei Parazitii si-a varsat nervii pe un vecin, imediat dupa ce a sarbatorit cu cativa prieteni ultima sa reusita. Chiar sub privirile acestora, artistul l-a snopit in bataie pe tanarul de 35 de ani, iar motivul a fost... halucinant de-a dreptul. Contactat pe marginea acestui subiect, Cheloo insusi a recunoscut: "Da, si ce daca. I-am dat lovitura de pedeapsa. Cred ca era extraterestru, semana cu un extraterestru si se uita la mine ciudat. Sigur nu mai are nimic acum, ca nu era de-al nostru, se reface imediat", a declarat acesta pentru Libertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

Selena Gomez, fara machiaj pe coperta unei reviste. Daca de obicei vedetele care apar pe copertele revistelor sunt super machiate si aranjate inainte, Sel a decis sa rupa ritmul si sa ne arate ca putem fi frumase fara a ne machia. Astfel, ea aparut pe coperta revistei Wonderland fara pic de machiaj. Se pare ca Selena vrea sa ne arate tot, ca reactie a criticilor aduse nu de mult siluetei ei. Cu un fundal albastru, coperta revistei este foarte reusita si a starnit reactii pozitive. Unii spun ca Sel e asemenea unei zeite a carei frumusete iti taie rasuflarea, scrie revista Bravonet.ro.

Natalia Mateut, cu o tinuta TRASPARENTA, la un eveniment monden! Fiica lui Dorin Mateut a mers la o petrecere cu multe vedete, imbracata intr-o tinuta atat de sexy si de transparenta, incat a captat toate privirile. Natalia a purtat un top sexy si mulat si o fusta neagra, care ii acoperea doar zonele intime, lasandu-i picioarele la vedere, de sus pana jos. Deloc... modesta, Nati si-a catalogat singura tinuta drept "ravasitoare", intr-o postare pe o retea de socializare. Altfel, Natalia a fost una dintre vedetele emisiunii "Splash! Vedete la apa". In finala ea si Giani Kirita au executat un salt in tandem si si-au facut intrarea in concurs intr-un mod inedit, scrie Libertatea.

Kristen Stewart, declaratii despre despartirea de Robert Pattinson. "A fost incredibil de dureros", a declarat actrita in varsta de 25 de ani atunci cand a fost intrebat cum s-au derulat filmarile pentru "Equals" imediat dupa ce a avut loc despartirea. "Ugh, m-a distrus". "Pentru amandoi (n.red - Kristen si Nicholas Hoult) a fost un moment foarte bun pentru a realiza acest film. Nu toti prietenii mei au trecut prin ce am trecut eu si nici cei cu o varsta relativ apropiata de a mea". In luna iulie a anului 2012 paparazzi au surprins-o pe actrita in timp ce se saruta cu Rupert Sanders, regizorul cu care lucra pentru filmul "Snow White and the Hunstman", scrie Elle.ro.

Celebri datorita unui "defect" din nastere. Afla ce staruri au avut probleme cu dislexia. Lista personalitatilor care s-au confruntat, in copilarie, cu dislexia (tulburare manifestata prin citire lenta, cu greseli, dificultati de intelegere a textului citit etc.) incepe cu Leonardo da Vinci si continua cu Napoleon, Winston Churchill, Albert Einstein, Thomas Edison. Pentru ca, in zilele noastre, sa fie completata cu numele unor celebritati din cinematografie. ay Leno Actorul si fostul moderator al celebrei emisiuni tv americane "The Tonight Show" crede ca nu exista un termen pentru dislexie pe vremea cand el era elev de liceu si toata lumea il sfatuia "sa se adune". Totul s-a schimbat cand un profesor i-a sugerat sa astearna pe hartie unele din istorioarele nostime pe care le spunea tot timpul. "A fost pentru prima data in viata mea cand ma implicam realmente in ceva serios", spune Jay Leno, potrivit Libertatea.