Andreea Marin, super sexy, intr-o rochie mulata! Cum a atras toate privirile la un eveniment. Andreea Marin are grija nu doar de aspectul ei fizic, dar si se sanatatea ei. A facut primul pas spre o viata sanatoasa in momentul in care si-a propus sa isi schimbe total alimentatia si sa faca sport. Miscarea a intrat in programul ei zilnic si a devenit un mod de viata, iar dieta ei s-a transformat intr-una echilibrata si sanatoasa, chiar daca vedeta este o femeie foarte ocupta. Din acel moment, "Zana" a slabit, a ajuns sa fie intr-o forma de invidiat si, mai mult, acum isi poate arata trupul zvelt in orice tinuta. Si pentru ca are cu ce sa se laude, Andreea Marin poarta rochii sexy, ori de cate ori are ocazia. De curand, vedeta a fost invitata la un eveniment monden, unde a aparut imbracata intr-o rochie neagra, mulata pe corp, la care a adaugat accesorii putine, dar de efect. Ea a atras toate privirile cu tinuta ei, care s-a dovedit a fi extrem de sexy, desi nu era prevazuta cu decolteu sau cu vreo taietura pe picior, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Fotografii rare cu supermodele anilor 90. Patrick Demarchelier este unul dintre cei mai cunoscuti fotografi din lume. Pozele sale cu supermodele au aparut in Vogue, Vanity Fair si, desigur, Glamour. A fi fotografiata de Demarchelier este un adevarat succes. Modele precum Cindy Crawford, Christy Turlington, Naomi Campbell au fost fotografiate de Patrick Demarchelier. Acum, Patrick a dezvaluit cateva fotografii rare si exclusive, care nu au fost publicate vreodata. Noi iti aratam cele mai impresionante fotografii, anuntaGlamour.ro.

Oana Lis, mesaj taios pentru cei care o critica: "Ador sa am fundul mare". Satula sa fie criticata ca nu e trasa prin inel, Oana Lis a reactionat dur si a scris pe internet un mesaj despre felul in care se simte in pielea ei. Sotia lui Viorel Lis spune ca desi nu este slaba isi iubeste corpul cu toate imperfectiunile si ca aceste este lucrul cel mai important. "Nu sunt manechin sau wanna be-model, sunt o femeie normala, de la tara, din Romania!!!! In SUA chiar as putea fi considerata slaba, haha. Vreau sa va spun ca imi iubesc corpul asa cum e acum. Nu-mi place sa fiu slaba. Nu-mi plac slabele. E o optiune personala. Si nu m-a parasit niciodata vreun barbat ca sa aleaga. Una mai slaba, din contra... M-am simtit iubita toata viata mea. Imi iubesc sanii mari, nu stau perfect drepti, pentru ca nu sunt silicoane, sunt tatze naturale!!! Si daca am niste celulita pe undeva, o iubesc si p-aia, ca e tot a mea! Si barbatii au celulita si tot ii dorim si iubim! Nu-l iubesti pe unu ca are muschi si atat! Sau cel putin, nu eu... Ador sa am fundul mare, ma simt si eu ca Beyonce", a scris Oana Lis pe o retea de socializare, informeazaLibertatea.

Gwyneth Platrow si Brad Falchuk formeaza un cuplu! Dupa luni de speculatii si zvonuri, Gwyneth Paltrow a confirmat ca este intr-o relatie cu producatorul Brad Falchuk intr-un mod cat se poate de original. Brad, in varsta de 44 de ani, a postat o fotografie pe contul sau personal de Instagram, in care este infatisat alaturi de actrita si fondatoarea "Goop". Cuplul a fost prezent la premiera filmului "Scream Queens" si a decis sa impartaseasca acest lucru si cu fanii. Aceasta este pentru prima oara cand cei doi posteaza o fotografie impreuna, atat Gwyneth, cat si Brad fiind foarte discreti pana acum si oferind putine detalii despre viata personala. Gwyneth, in varsta de 42 de ani, a fost casatorita timp de 10 ani cu solistul trupei Coldplay, cei doi avand doi copii: Apple si Moses, scrieElle.ro.

Verde la amor! Gabriela Cristea si Tavi Clonda s-au pus pe facut copii. Tavi Clonda si Gabriela Cristea au fost asigurati ca pot face copii pe cale naturala si s-au pus pe... treaba. Amandoi isi doresc foarte tare un copil, motiv pentru care, deunazi, Tavi Clonda si Gabriela Cristea au batut drumul pana la ginecolog, pentru un control de rutina, dat fiind faptul ca prezentatoarea TV nu a ramas pana acum insarcinata. Cei doi si-au facut, totodata, si analizele de rigoare, iar rezultatul a fost unul imbucurator. "Am fost la ginecolog cu Gabi, suntem OK amandoi. Nu luam in calcul inseminarea artificiala, tocmai pentru ca ni s-a spus ca putem avea copil pe cale naturala. Deja ne-am pus pe treaba. Cine stie, poate chiar s-a intamplat de ziua mea, pe 15 septembrie, asteptam sa vedem", a marturisit Tavi Clonda pentru Libertatea. Artistul a mai spus ca pana s-o cunoasca pe Gabi nu si-a dorit copii, dar ca acum deja se viseaza tatic. "Gabi este singura femeie cu care am vrut si vreau sa am copii", a adaugat acesta, anuntaLibertatea.