Despartire in showbiz! O cantareata de la noi i-a spus "Adio" iubitului: "Nu mai vreau alt barbat in viata mea". Doar un an a durat relatia pe care Otilia, interpreta melodiei Bilionera, a avut-o cu turcul Burham. Cei doi s-au despartit din cauza distantei, iar solista nu are de gand sa se mai implice in nicio relatie. Otilia "Bilionera" s-a despartit de iubitul ei, turcul Burham. Distanta si-a pus amprenta asupra relatiei lor, iar cantareata a decis ca cel mai bine este ca fiecare sa-si vada de drumul lui. Otilia nu neaga ca despartirea i-a adus o imensa suferinta, atat de mare incat nu-si mai doreste sa auda de barbati. "E imposibil sa fim impreuna, eu am cariera, el le are pe ale lui. El a incercat sa se mute in Romania, dar nu i-au mers afacerile si nu s-a putut. Nu voi accepta alt barbat in viata mea. O sa ma ocup doar de muzica", a declarat ea, potrivit Antena Stars, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Vedete frumoase, care au exagerat cu operatiile estetice. Unele vedete, din dorinta de a parea mereu tinere au cam exagerat cu operatiile estetice, astfel incat au ajuns sa arate ciudat. Ba chiar sa se urateasca. Si asa frumoase erau in tinerete... Si poate ca ar fi fost frumoase si ca doamne mai in varsta, daca nu ar fi intervenit peste schimbarile naturale ale trecerii timpului. Meg Ryan. Vedeta are 53 de ani si a fost mereu draguta, simpatica. Parea o prezenta calda si inocenta, cu buclele ei blonde si zambetul ametitor. Totusi, speriata ca o sa imbatraneasca si chipul o sa-i fie napadit de riduri, Meg Ryan a apelat la mult prea multe operatii estetice, iar acum are fata schimonosita, ciudata. Nici urma de femeia sexy si frumusica din trecut, anuntaViva.ro.

Ce se intampla cu starea de sanatate a lui Cristi Minculescu? Fanii sunt din ce in ce mai ingrijorati! Tot mai multe semne de intrebare privind starea de sanatate a lui Cristi Minculescu! Sustinatorii sai sunt ingrijorati deoarece e a doua luna de cand solistul canta cu mana incorsetata. Daca la sfraitul lunii iulie s-a crezut ca este o banala ruptura, ce a necesitat imobilizarea bratului artistului in gips, la apoape 60 de zile de atunci artistul inca pastreaza antebratul stang protejat. Minculescu a cantat luni alaturi de Iris, la Craiova, cu mana protejata. Fapt ce inteteste ipoteza unei noi interventii chirurgicale suferita de Cristi. In urma cu sase ani, Cristi Minculescu a suportat o dificila operatie de transplant de ficat, care a durat zece ore, interventie chirurgicala ce l-a facut sa paraseasca Romania pentru a fi mai aproape de spitalul german unde se afla sub observati, informeazaLibertatea.

Kate Moss si Cara Delevingne intr-o serie de fotografii sexy. Ce e de facut cand petrecerile din Milano nu prea te impresioneazaa? Doar n-o sa te intorci in camera de hotel sa te culci?! Celebrele Kate Moss si Cara Delevingne au o idee hot pentru noi. Prezente la Saptamana Modei de la Milano, Kate si Cara nu au fost deloc impresionate de petrecerile care au avut loc noaptea trecuta, asa ca s-au intors la hotelul la care erau cazate si au facut o serie de fotografii sexy. Cara Delevingne a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu Kate Moss in lenjerie intima si dres negru si una cu ea imbracata intr-o haina de blana si lenjerie intima cu logo-ul Superman, scrieGlamour.ro.

Nelu Ploiesteanu s-a impacat cu sotia lui. "M-am rugat la Parintele Arsenie Boca", spune ea. Nelu Ploiesteanu este unul dintre cei mai solicitati artisti pentru cantari si este multumit din acest punct de vedere, insa viata sa sentimentala a fost data peste cap. Dupa 42 de ani de casnicie, intre Nelu Ploiesteanu (65 de ani) si sotia lui, Elena, a izbucnit scandalul. Nevasta lautarului a vrut sa divorteze, dupa ce a aflat ca a fost inselata. Cazul a luat insa o alta turnura, de curand, dupa ce artistul a lasat amanta si s-a intors acasa. Desi e bucuroasa ca acesta a decis sa revina la familie, Elena Ploiesteanu spune ca inca nu si-a iertat sotul pentru ce a facut. "Credeati ca o sa ramana acolo? Bine ca a recunoscut relatia la toate posturile TV. Uite ca a realizat ce a facut... Ca nu a facut bine... Un om la 65 de ani, cu copii cu probleme si o familie atat de frumoasa... Acum ma bucur ca s-a intors acasa. Eu sunt la munte cu Mihaita. Peste 3 saptamani, o luna o sa ma intorc si eu acasa... Sa vedem. Timpul rezolva tot. Nu l-am iertat. Rugile mele si ale copiilor mei au dat roade. M-am rugat la Parintele Arsenie Boca. M-am rugat pentru copii si pentru el, sa-i lumineze mintea, sa se intoarca la ei, nu la mine", a declarat Elena Ploiesteanu, la Antena Stars, anuntaLibertatea.