Anca Turcasiu, drama nestiuta pana acum. A suferit exact ca Madalina Manole. Anca Turcasiu este actrita cu vechime pe scenele si pe micile ecrane romanesti, dar si o cantareata de succes. Desi este tot timpul cu zambetul pe buze, artista are insa o mare dezamagire. Dupa ce producatorii muzicali i-au inchis, pe rand, usa in nas, Anca Turcasiu, actrita cu diploma, si-a cladit o alta cariera in teatru. Colega de generatie cu Madalina Manole, cantareata si-a marturisit drama intr-un exces de sinceritate. O simpla intrebare despre muzica a fost picatura care a umplut paharul pentru Anca Turcasiu, demonstrand ca frustrarile Madalinei Manole erau reale, noteaza Libertatea.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Un truc simplu de la superba sotie a lui John Legend. Uite cum inmoaie untul! Nu este doar un manechin de lenjerie intima superb, ci si o sotie model. Frumoasa Chrissy Teigen stie ce are de facut in bucatarie, ba chiar le impartaseste prietenelor ei de pe site-urile de socializare trucuri despre cum sa-si usureze munca atunci cand gatesc. Se stie ca untul este greu de tartinat la scurt timp dupa ce il scoatem din frigider. Pentru a-l putea intinde pe paine, acesta trebuie lasat la temperature camerei ca sa se inmoaie. Desigur, in loc sa asteptam atat si sa ne treaca si pofta de mancare, am putea apela la cateva trucuri. Unul dintre acestea estene impartasit de superba Chrissy Teigen, sotia cantaretului John Legend si nimeni alta decat femeia careia ii este dedicate melodia "All of me", informeaza Unica.ro.

Radu Valcan vorbeste, in premiera, despre sarcina Adelei: "Vreau o fata!". Radu Valcan marturiseste ca un copil este ceva firesc, in acest moment, in relatia lor, asa cum a fost si casatoria. Adela Popescu si Radu Valcan s-au casatorit in urma cu mai bine de o luna si imediat la acea vreme au aparut zvonurile potrivit carora artista ar fi deja insarcinata. Ei bine, prezentatorul TV a vorbit pentru prima oara despre acest aspect si ce inseamna in acest moment un copil in relatia lor, fara insa a nega sau a confirma faptul ca bebelusul e deja pe drum. "Un copil e ceva firesc acum pentru noi, asa cum a fost si casatoria noastra. Imi doresc foarte mult o fata. Sa semene cu Adela, desteapta, talentata si frumoasa ca si ea, dar sa ma iubeasca pe mine. Asa se spune, nu, ca fetele sunt foarte apropiate de tatii lor", a declarat Radu Valcan pentru Libertatea.

Leighton Meester si Adam Brody au devenit parinti! Leighton Meester si Adam Brody au devenit parinti, desi cei doi nu au confirmat public acest lucru. Actrita de 29 de ani a adus pe lume o fetita. Aceasta s-a nascut pe 4 august, in California si a primit numele Arlo Day. Adam, de 35 de ani, a cerut-o in casatorie pe vedeta din serialul "Gossip Girl" in luna noiembrie a anului trecut, la 9 luni dupa ce s-a aflat ca cei doi formeaza un cuplu. Cei doi s-au cunoscut in 2011, in timpul filmarilor pentru "The Oranges". Leighton a fost surprinsa pentru ultima oara in ultima perioada in luna iulie, pe cand era deja insarcinata in 8 luni, scrie Elle.ro.

Nevasta de milionar, dar face foamea! Diana Sucu a afisat o silueta de invidiat, miercuri seara, la inaugurarea unei clinici avangardiste din zona de nord a Capitalei. Actuala sotie a milionarului Dan Sucu a atras toate privirile asupra ei in momentul in care si-a facut aparitia intr-o salopeta albastra, care ii punea in valoare trupul tras prin inel. Mama a doi copii, Diana a recunoscut ca se infometeaza pentru a arata bine. "Incerc sa nu mananc, sa tin oarece dieta, nu mananc seara, incerc, usor-usor, sa evit dulciurile, merg la sala si alerg in parc", ne-a dezvaluit ea trucurile care au devenit un mod de viata, informeaza Libertatea.ro.