​Soc in showbiz! Cornelia Catanga a aflat ca a fost inselata si s-a trezit cu un copil din flori la usa. Ce spune despre divort este uluitor. Soc si groaza pentru Cornelia Catanga! Artista sustine ca a aflat recent ca barbatul alaturi de care traieste de mai bine de 20 de ani si in care a avut incredere oarba a inselat-o. Si asta nu e tot: infidelitatea lui ar fi lasat urme adanci - un copil venit pe lume in urma cu 13 ani. Se pare ca Padureanu are o fiica secreta, care acum isi cere drepturile. Cantareata spune ca atat ea, cat si Aurel Padureanu primesc mesaje de la fetita care le cere ajutor material, dar si sprijin in viitoarea cariera. "Dupa ce s-a aflat in presa ca intentionam sa-i facem o cariera in SUA fiului nostru, ne-a contactat o fetita, Elena, care- i scria lui Padureanu ca este fiica lui si i-a vorbit despre mama ei si despre legatura pe care ar fi avut-o cu el in urma cu cincisprezece ani in Bacau", a spus Catanga pentruLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Frumoasa lui Bute: Cum arata femeia care i-a cucerit inima pugilistului. Se spune ca in spatele unui barbat puternic sta o femeie pe masura. Iar Lucian Bute nu face exceptie. Femeia careia i-a jurat iubire vesnica in 2013 este cea care i-a fost alaturi la aproape fiecare meci, care il sprijina si asculta cand trece prin momente dificile si care, mai nou, se ocupa de administrarea banilor pugilistului. A trecut mai bine de un deceniu de cand Lucian Bute s-a indragostit de Elena Aprozeanu, o superba bruneta cu care acum locuieste in casa sa din Montreal. In varsta de 31 ani, Elena Aprozeanu, devenita in iunie 2015, Elena Bute, este de o frumusete rapitoare, dar are si cap pentru afacerile familiei: din 2012 aceasta se ocupa de finantele firmelor din Montreal ale boxerului, la care ocupa si postul de secretara, anuntaUnica.ro.

Pentru cine a fost parasita inainte sa fie dusa la altar o indragita cantareata de la noi! Relatia la distanta a Alexandrei Ungureanu cu romano-americanul Andrei Gheorghiu (foto) s-a sfarsit dupa o poveste de dragoste ce a durat cativa ani. In timp ce cantareata s-a refugiat in muzica, partenerul ei s-a consolat cu fosta iubita. La doar cateva luni de la despartirea de Alexandra Ungureanu, americanul care parea convins ca va merge la altar alaturi de cantareata romana s-a intors la o fosta partenera, americanca de origine. De altfel, acesta a pastrat o relatie de amicitie cu "fosta", chiar daca nu mai formau un cuplu de cativa ani, ceea ce a ajutat la reinnodarea rapida a idilei. La randul sau, Alexandra Ungureanu a renuntat la visul ei de a se stabili in SUA si s-a refugiat in munca, astfel ca zilele trecute a lansat o noua piesa, inspirata din relatia cu iubitul american, informeazaLibertatea.

Cine este Nevada? Artista cu nume de stat american? Nevada Boesian... suna ciudat, nu? Nu este chiar atat de ciudat. Nevada Boesian este un nume de fata, o "americanca norocoasa si, in egala masura, si o romanca norocoasa", dupa cum explica chiar artista. Dar, ce ar trebui sa mai aflam despre ea? Cine este Nevada Boesian? De unde vine si incotro se indreapta? Eu, Nevada Boesian m-am nascut in Las Vegas, statul Nevada in urma cu 15 ani, din parinti de origine romana. Am trait atat in America, cat si in Romania, deci am "apucaturi" diverse. Momentan, eu si familia vom locui o perioada in Romania, asta pentru ca mi-am dorit foarte mult sa invat si aici. Integral peBravonet.ro.

Adevarul despre starea de sanatate a Israelei. S-a hotarat, in sfarsit, sa vorbeasca. In ultimele luni, starea de sanatate a Israelei a fost o adevarata enigma. Femeia de afaceri, in varsta de 67 de ani, a disparut de aproape un an din peisajul monden, fiind "tintuita" la pat. Invitata intr-o emisiune de la Antena Stars, Israela a recunoscut ca, in ultimele opt luni, a fost tintuita la pat. Bolnava de astm si cu imunitatea scazuta, ea a facut o perioada indelungata tratament cu cortizon, motiv pentru care s-a si ingrasat aproximativ 20 de kilograme. "Eu am fost bolnava opt luni, din ianuarie. Faceam crize la fiecare ora, nu puteam respira. Liviu m-a ingrijit. Noi si acum vorbim pana la 4 dimineata, comunicarea e esentiala intr-o relatie. Daca nu l-as fi avut pe el, cu umorul si cu iubirea lui, nu cred ca imi reveneam. Nu puteam respira, nu puteam dormi. Am 67 de ani si m-am ingrasat vreo 20 de kilograme. De la cortizon m-am umflat. In viata noastra de cuplu am trecut prin multe tragedii si multe drame. Noi avem o legatura sufleteasca inedita", a spus femeia de afaceri, in emisiunea Adrianei Bahmuteanu, anuntaLibertatea.