Mihai Traistariu dezvaluie care sunt preferintele lui sexuale: "Cred ca 90 la suta dintre oameni nu au auzit de asta". Mihai Traistariu a vorbit sincer despre viata lui sexuala si a dezvaluit ce preferinte are in dormitor. Cantaretul spune ca de doi ani a practicat continenta sexuala, o metoda mai putin obisnuita, dar despre care sexologii spun ca este foarte benefica atat pentru fizic, cat si pentru psihic. "Cred ca 90 la suta dintre oameni nu stiu ce este continenta. Nici eu nu am stiut pana la un punct. Am aflat de la cineva, m-am interesat pe google si am aflat ca yoghinii practica acesta continenta. E o metoda de a face dragoste, cu finalizare, dar iti pastrezi substanta in organism. Si atunci te simti bine, esti fericit si cica iti cresc toate capacitatile extrasenzoriale... Eu practic de doi ani si am fost foarte sever la capitolul asta. Deci daca era cat pe ce sa... asa... m-am oprit si am facut cum trebuie ca sa se numeasca continenta. Mi s-a parut eficient, pentru ca aveam usoare depresii, la 30 de ani te apuca putin strechea... si aveam mici nemultumiri. Si vreau sa-ti spun ca mi-au trecut toate si sunt foarte fericit si multumit de mine. Ma simt intinerit si energic", a declarat Mihai Traistariu, la Antena Stars. Traistariu a precizat ca nu mai are o relatie stabila din luna februarie, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Connect-R si Cortes iau "Bani cu dobanda". Cea mai noua piesa semnata Connect-R si Cortes dezbate o problema atat de spinoasa pentru societatea actuala... banii. Artistii deschid, astfel, subiectul delicat al datoriilor si al nevoii de bani, bani, bani. Un puternic mesaj social razbate din spatele piesei "Indiferent de anotimp, nici eu nu dorm linistit". "Este o piesa gandita si construita pe nevoile si neajunsurile romanilor, o piesa care incearca sa mai destinda putin pe creditor, sa il mai relaxeze", a declarat Connect-R, anuntaBravonet.ro.

Andreea Balan si-a expus si filmat fundul: "Nu am celulita!". In incercarea de a atrage si mai multi fani, Andreea Balan a inceput sa se pozeze tot mai dezbracata pe Facebook. De aceasta data, artista a defilat cu fundul. Andreea Balan este extrem de mandra de felul in care arata si vrea sa demonstreze tuturor ca are un fund perfect. Andreea Balan este in Antalya, acolo unde se bucura de mare si de soare. Vedeta s-a filmat in timp ce si-a aratat fundul pentru a demonstra ca nu are deloc celulita. Apoi, a urcat filmuletul pe Facebook, alaturi de alte cateva cadre in care i se vede partea dorsala. Fanii au sarit cu like-urile si au apreciat-o pe Andreea pentru curajul sau, dar si pentru calitatile sale fizice, informeazaLibertatea.

Kim Kardashian West, despre sarcina, Kanye West si relatia cu Caytlin Jenner. Da, isi face in continuare selfie-uri si isi expune trupul voluptos. Dar in ultimele luni, in urma schimbarilor din viata sa - o noua casnicie, experienta de mama, un tata vitreg care a trecut printr-o operatie de schimbare de sex - Kim Kardashian spune ca a devenit "o persoana complet diferita". Iar acum ne explica de ce. Uriasele reflectoare din casa lui Kris Jenner sunt stinse acum. Kim Kardashian West si familia sa celebra nu filmeaza nimic in acest moment, iar atmosfera din casa unde au loc in mod frecvent filmarile pentru Keeping Up With the Kardashians este acum neobisnuit de linistita. Melanie Griffth, o prietena apropiata a familiei, isi face intre timp aparitia sa o invite pe Kris la sushi, Kylie Jenner defileaza prin casa intr-o tinuta sport, iar micuta North West, in varsta de doi ani, se aude jucandu-se intr-o camera alaturata. Kim Kardashian West pare pregatita pentru sedinta foto din momentul in care paseste, cu pantofii ei Hermes, pe pardoseala in alb si negru de pe hol. Intra apoi in living si se asaza cu gratie pe o canapea din catifea, facandu-se confortabila. "Salutare, eu sunt Kim", spune ea delicat, scrieGlamour.ro.

O cantareata de la noi si-a facut de ras tatal postand chilotii amantei acestuia pe Facebook. Scandal urias in judetul Gorj. Interpreta de muzica populara Raluca Sandu o acuza public pe reteaua de socializare Facebook pe Vergina Mogosan, directoare a Scolii Generale Glogova, ca de patru ani ar avea o relatie cu tatal ei. Raluca, fiica unui cunoscut patron din Baia de Fier, a ales "sa-si spele rufele murdare" in public pentru a o tine la distanta de familia ei pe aceasta femeie. Ea o acuza pe Vergina Mogosan ca a trait in toata aceasta perioada numai pe banii tatalui ei, Dorel Sandu, care i-a cumparat si o masina. Mai mult, cantareata sustine ca are dovezi concrete ca femeia se tine de capul tatalui ei si nu vrea deloc sa-l lase in pace. Raluca a postat pe reteaua de socializare Facebook un colaj de imagini, in care apare directoarea, dar si o pereche de chiloti bagata intr-o punga, despre care tanara sustine ca i-ar apartine acestei femei. In plus, la fotografii ea a postat si un text cu care continua seria de acuzatii la adresa acesteia, anuntaLibertatea.