Un burlac celebru de la noi, incident in trafic cu o fosta iubita! Putinii burlaci din show-bizz-ul autohton, care mai au si o situatie materiala buna, pe langa un fizic de invidiat, au deseori probleme cu femeile care au trecut prin viata lor, asa cum s-a intamplat recent si cu fondatorul unei cunoscute trupe de la noi. A avut o relatie de doar cateva luni, cu o tanara care se si vedea mireasa lui, doar ca, din cauza geloziilor excesive ale acesteia, Alexandru Francu, un cunoscut om de afaceri si in acelasi timp fondatorul unei celebre trupe de la noi, s-a decis sa fie din nou singur. Doar ca, din acel moment, au aparut si problemele. Fata, o blonda super-sexy, un model la inceput de cariera, Mirela R., a incins telefonul, in speranta ca acesta ii va mai da o sansa. Cum afaceristul nu-i mai raspundea la apeluri, tanara a schimbat strategia. In urma cu cateva zile, aceasta l-a asteptat in fata locuintei sale, dar in momentul in care Francu i-a zarit masina, exact in timp ce se pregatea sa parcheze, a demarat in tromba, pentru a nu da ochii cu respectiva, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Lady Gaga este "Femeia Anului 2015". Lady Gaga a fost desemnata "femeia anului 2015" de catre revista Billboard, care si-a motivat decizia spunand ca artista in varsta de 29 de ani "domina preferintele din cultura populara". Janice Min, copresedinte al Guggenheim Media's Entertainment Group, ce detine revista Billboard, a declarat ca Lady Gaga este "o personalitate care are o influenta decisiva si care monopolizeaza conversatiile". Chiar daca nu a lansat niciun album in 2015, artista a iesit in evidenta in doua momente cheie. La gala de anul acesta a Premiilor Oscar a interpretat tema muzicala din filmul "Sunetul muzicii" pentru care a fost ovationata minute in sir si tot anul acesta a efectuat un turneu international alaturi de Tony Bennett. De asemenea, Lady Gaga este o personalitate care se angajeaza in sustinerea diverselor cauze. Recent, a aparut intr-o campanie impotriva agresiunilor sexuale din campusurile americane, anuntaViva.ro.

Il mai tii minte pe Rimaru? Ce se intampla acum cu parintele hip-hop-ului romanesc a uimit pe toata lumea. Bunicul hip-hopului romanesc, cel in umbra caruia au cunoscut faima Anda Adam ori Connect-R, Calin Ionescu, si-a facut aparitia la un eveniment muzical. Prezenta lui Calin (44 de ani) la o intalnire mondena, frecventata in mare parte de artisti din noul val, a fost o surpriza pentru cei care dupa atat timp si-au dat seama cine este. Majoritatea solistilor si compozitorii prezenti la petrecere, dar si in topurile actuale nici nu l-au recunoscut pe cel care, sub titulatura de Rimaru, a facut istorie in muzica romaneasca, incepand din 1993. In toti acesti ani, Calin, care este logodit cu Miki Ignat, frumoasa ispita de la "Insula iubirii"(Antena 1) a lucrat la cele mai importante agentii de pe piata publicitara, la departamentul creatie, si s-a preocupat de titulatura RACLA doar promovand produse muzicale de studio in spatiul virtual, pe zone de nisa, informeazaLibertatea.

Jim Carrey, primele declaratii despre sinuciderea fostei sale iubite. Carrey a dat publicitatii un comunicat in care se declara "socat si foarte intristat de trecerea in nefiinta a dragei mele Cathriona". "A fost o persoana cu adevarat amabila si o floare irlandeza delicata, prea delicata pentru acest pamant, pentru care a iubi si a fi iubita era tot ceea ce conta", a declarat actorul. "Condoleante familiei si prietenilor si tuturor celor care au iubit-o si au tinut la ea. Toti am fost loviti de un fulger", a completat "Carrey. Relatia dintre White si Carey a debutat in vara anului 2012 insa in martie 2013 s-au despartit. Insa, in mai 2015, au reluat relatia, scrieElle.ro.

Despartire dureroasa in showbiz! O prezentatoare de la noi a plecat cu fetita de acasa. La doar 5 luni dupa ce a nascut, Roxana Vasniuc a decis sa se desparta de tatal fetitei ei. Ea a marturisit ca a plecat cu fetita de acasa si ca problemele dintre ei sunt mai vechi. Vedeta spune ca nu a luat o hotarare pripita si ca separarea dintre ea si sotul ei a survenit in urma cu o luna. "Trec printr-o perioada foarte grea. Sper sa pot sa iau cela mai bune decizii pentru viitorul meu si al fetitei mele. Copilul oricum ne va uni pentru totdeauna. E comoara noastra si vom face totul pentru el. Au existat tensiuni intre noi, pentru ca asa se intampla in orice familie. Noi suntem doua persoane puternice, ambitioase. Nu a fost o hotarare luata pe moment. Noi suntem despartiti de aproape o luna de zile", a declarat Roxana Vasniuc la Kanal D, anuntaLibertatea.